Lanti Elküldve Október25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2015 azzal csak a gond lesz, ne várd annyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2015 Megoszt Elküldve Október25, 2015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2015 Megoszt Elküldve Október25, 2015 Ezt akartam háttérnek de rengeteg horgász volt kint :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2015 Megoszt Elküldve Október25, 2015 azzal csak a gond lesz, ne várd annyiraNem várom... de rendbe kell rakni :D Ránőnek itt a faluba a nyakamra a bmw-k :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október25, 2015 Megoszt Elküldve Október25, 2015 Na akkor most köszönjünk el tőle... :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2015 Na akkor most köszönjünk el tőle... :-(nem lesz baj vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október25, 2015 Megoszt Elküldve Október25, 2015 (edited) Még van 1 komim relax :D Módosítva Október25, 2015 : kiskecso Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október28, 2015 Megoszt Elküldve Október28, 2015 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2015 Megoszt Elküldve November7, 2015 Sziasztok! Szakmai kérdésem lenne. 5X110-es kerékagyra fel lehet tenni mozgókúpos csavarral 5X100-as felnit? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve November7, 2015 Megoszt Elküldve November7, 2015 25 minutes ago, rtomi írta: Sziasztok! Szakmai kérdésem lenne. 5X110-es kerékagyra fel lehet tenni mozgókúpos csavarral 5X100-as felnit? Köszi! Nem. Csak 5x108, 5x110, 5x112, amit fel lehettenni, perverzek szerint még az 5x114,3 is felmegy azt nem próbáltam, minden mást igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November7, 2015 Megoszt Elküldve November7, 2015 Értem. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve November8, 2015 Megoszt Elküldve November8, 2015 Lanti neked mi volt a gsi alatt? koni vagy bilstein? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 9 éve a megvétel estéjén. Ki az a hülye aki ne vette volna meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November11, 2015 Megoszt Elküldve November11, 2015 Mit érne most az a lökhárító..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November13, 2015 Megoszt Elküldve November13, 2015 pont tegnap néztem az eladó gsi-ket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcgyuszi Elküldve November13, 2015 Megoszt Elküldve November13, 2015 (edited) Eladó lett az OPC-m ha esetleg érdekel valakit ..... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira_b/opel_zafira_b_2.0_t_opc_a_vilagon_az_egyetlen-9536737 Módosítva November14, 2015 : opcgyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November15, 2015 Megoszt Elküldve November15, 2015 Szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2015 Megoszt Elküldve November16, 2015 Tényleg szép, írj árat is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November16, 2015 Megoszt Elküldve November16, 2015 Őőő skacok valalkinek volt már olyan XER-nel hogy nem áll le a hutoventillator? Van egy csati fenn kozepen a huton, lehuzom de tovabbra is megy. Kulcsot kiveszem, de megy. Kivettem negy (kulon kulon) biztositekot es tovabbra is forog! A rele hazban, a motorterben osszesen egy rele van! Az elvileg AC. Klimakapcsolo? Hogomba? Rele? Krumpliszsàk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opcgyuszi Elküldve November16, 2015 Megoszt Elküldve November16, 2015 (edited) PONT AZÉRT NEM ÍRTAM ÁRAT MERT NEM AKAROK MAGAM ELLEN BESZÉLNI ! ÚGY IS HIRDETTEM ,HOGY MONDJ TE EGY ÁRAT AMENNYIT MEGÉR NEKED ÉS KI IS TUDOD FIZETNI ! Eladó lett az OPC-m ha esetleg érdekel valakit ..... http://www.jofogas.hu/fejer/Zafira_B_OPC_a_vilagon_az_1_etlen_38428268.htm?first=1 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/zafira_b/opel_zafira_b_2.0_t_opc_a_vilagon_az_egyetlen-9536737 http://www.carstyling.hu/apro/egyeb/komplett-autok/opc-zafira-b-ilyen-nincs-meg-1-a-vilagon-302343 Módosítva November16, 2015 : opcgyuszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 On 2015. 11. 16., Lacee írta: Őőő skacok valalkinek volt már olyan XER-nel hogy nem áll le a hutoventillator? Van egy csati fenn kozepen a huton, lehuzom de tovabbra is megy. Kulcsot kiveszem, de megy. Kivettem negy (kulon kulon) biztositekot es tovabbra is forog! A rele hazban, a motorterben osszesen egy rele van! Az elvileg AC. Klimakapcsolo? Hogomba? Rele? Krumpliszsàk? :) Fu, ez aztan a paradox jelenseg. Opcommal ra kene nezni az ertekekre. Nekem akkor csinalt ilyet mikor egy rele volt beteve a ventilator vezerlobe, hogy azonnal kapcsolja a ventit amint bekapcsolom a klimat. Valszeg valami kis zarlat volt. Szerintem a ventivezerlobe fosta el magat egy rele. Hibakod vagy valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November18, 2015 Megoszt Elküldve November18, 2015 Na mint kiderült tegnap, jó helyre tippeltél Kölyök! A lökös aljánál az akksi alatt kb. van a vezérlő mint megtudtam. Andris belerugott és megállt a venti :D vagy kontaktos a relé vagy beázott mindenesetre most jó és ha máskor ez a gond lenne már tudom merre keresgéljek. Az OPcom mutatta is amúgy a hbákat de check engine lámpa nem volt. Se ventillátor visszajelző lámpa nem égett. Érdekes... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve November18, 2015 Megoszt Elküldve November18, 2015 http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/opel-astra-opc-an-bastler/388765364-216-1434 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November18, 2015 Megoszt Elküldve November18, 2015 10 hours ago, Lacee írta: Andris belerugott és megállt a venti :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve November21, 2015 Megoszt Elküldve November21, 2015 (edited) Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen árat képez manapság egy új gyári GM, nem bontott Astra G OPC 2 (turbo) első lökhárító. A lökhárító már színre lett fújva, de autón még nem volt. A lökhárító köténylemez betét, vonószem is teljesen új, és a lökhárítóhoz tartozó két fékhűtés csatorna is, amik még nem voltak beleszegecselve a lökhárítóba. A terpesztő szegecsek külön be vannak csomagolva. A lökhárítóhoz van új gyári 2db gumicsík a fényszóró alá és új gyári 2db ködlámpa átalakító csatlakozó + a két ködlámpa betét, és a középső rács is - de ezek szép állapotú bontott alkatrészek. Van még egy pár gyári GM Astra G Caravan OPC hátsó lámpa párom dobozában vadi új, ennek is érdekelne az ára. Ezeken az alkatrészeken kívül meg van minden kiegészítő bontva (hűtőrács, két küszöb, hátsó lökhárító, csomagtérszárny, multikormány) egy Astra G Caravan OPCsítéséhez. Eladó lesz minden +(Irmscher kartámasz, Eibach rúgószett, 4x100 17" 5X2 küllős gyári GM alufelnigarnitúra 205/45R17 gumikkal vagy nélküle, új GM csomagtértálca) mert jön a G helyett egy H Astra Caravan. Módosítva November22, 2015 : Kombitomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts