wegapower Elküldve Október5, 2015 Megoszt Elküldve Október5, 2015 Köszönöm :icon1: , XER -hez 1db eredeti opel edition-t találtam 95 ezerért :blink: :D XEV hez két fajtát talátam, ''klimás'' és ''nem klimás'' változat. De gondolom akkor a vastagabbik megegyezik a ''klimás'' változattal. AVA hűtőt vettem. AVA OLA2296 ez a száma Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2015 Megoszt Elküldve Október6, 2015 Kiskecsó Gsi-t láttam ma a Késmárk utcában (XV.ker) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október9, 2015 Megoszt Elküldve Október9, 2015 Kitörlöd és már következő gyújtásráadásnál már benne is vannak a hibák? Mert akkor valamilyik testponton nem érintkezik rendesen akkor van benne alacsony és magas feszültséghiba egyszerre. A jeladókra 5v feszültségnek kell menni a gyújtás ráadásakor mérd meg. azt az apróbb hibajelenséget kifelejtettem h kedvétől függően 3500-4000nél tilt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Október9, 2015 Megoszt Elküldve Október9, 2015 AVA hűtőt vettem. AVA OLA2296 ez a számaKöszönöm a segítséget, sikerült beszerezni egy valeo gyártásút, már a helyén is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/insignia/opel_insignia_sports_tourer_2.8_v6_t_opc-8991462 Arden és Tourer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október10, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2015 szerintem ahogy a J astranak ennek se áll már jól az arden kék szín :( 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október10, 2015 Megoszt Elküldve Október10, 2015 Sedanban szép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október11, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2015 ez egy elég jól sikerült kép! 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október12, 2015 Megoszt Elküldve Október12, 2015 azt az apróbb hibajelenséget kifelejtettem h kedvétől függően 3500-4000nél tilt.ez már "csak" a vész program. elvileg független a hibáktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október14, 2015 Megoszt Elküldve Október14, 2015 Kesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október14, 2015 Megoszt Elküldve Október14, 2015 Kiskecsó Gsi-t láttam ma a Késmárk utcában (XV.ker)Műszakizik Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Kesz :) És milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Műszakizik és sikerült ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október15, 2015 Megoszt Elküldve Október15, 2015 Még nem beszéltem Attilával :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október16, 2015 Megoszt Elküldve Október16, 2015 És milyen lett?Tegnap sikerult vegre mennem vele egy keveset. Eddig a gyari gatlok voltak osszerakva H&R rugokkal. Ebben a formaban igazan furcsa volt. Lengedezett az egesz bode, mint valami hajo, es rendszeresen felutott. Nagyon rossz kombinacio volt, de nem volt mit tenni, igy jutott hozzam az auto.Most nem lett komfortosabb, de erzed, hogy tart, feszes. Nem ut fel, kozel se ut olyan eroseket. Mindent megerzel, de csillapit is, nem ugy mint a gyari, vagy mint ami a GSi-be volt TA-Technix. Teljesen elheto, autozhato. Hungria oda vissza, es semmi olyan erzes, hogy jaj, ez most fajhatott.. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2015 Megoszt Elküldve Október16, 2015 Tegnap sikerult vegre mennem vele egy keveset. Eddig a gyari gatlok voltak osszerakva H&R rugokkal. Ebben a formaban igazan furcsa volt. Lengedezett az egesz bode, mint valami hajo, es rendszeresen felutott. Nagyon rossz kombinacio volt, de nem volt mit tenni, igy jutott hozzam az auto.Most nem lett komfortosabb, de erzed, hogy tart, feszes. Nem ut fel, kozel se ut olyan eroseket. Mindent megerzel, de csillapit is, nem ugy mint a gyari, vagy mint ami a GSi-be volt TA-Technix. Teljesen elheto, autozhato. Hungria oda vissza, es semmi olyan erzes, hogy jaj, ez most fajhatott..30as vmax esetén nyilván nem fáj :D 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október16, 2015 Megoszt Elküldve Október16, 2015 30as vmax esetén nyilván nem fáj :DAkkor ut csak igazan! Nincs lehetosege atsuhanni a hibakon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Október19, 2015 Megoszt Elküldve Október19, 2015 Programajánló, MOTE Évzáró. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október21, 2015 Megoszt Elküldve Október21, 2015 Holnap megyek érte (szemcsosz) Kora délután megyek mielőtt valaki feldobná a lurdyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október22, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2015 pedig megnéztünk volna kint egy jókis turbos astrat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október23, 2015 Megoszt Elküldve Október23, 2015 Majd tavasszal ha megcsinálja Ati :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október24, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2015 egy jó turboson mit kellhet csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 Tegnap sikerult vegre mennem vele egy keveset. Eddig a gyari gatlok voltak osszerakva H&R rugokkal. Ebben a formaban igazan furcsa volt. Lengedezett az egesz bode, mint valami hajo, es rendszeresen felutott. Nagyon rossz kombinacio volt, de nem volt mit tenni, igy jutott hozzam az auto.Most nem lett komfortosabb, de erzed, hogy tart, feszes. Nem ut fel, kozel se ut olyan eroseket. Mindent megerzel, de csillapit is, nem ugy mint a gyari, vagy mint ami a GSi-be volt TA-Technix. Teljesen elheto, autozhato. Hungria oda vissza, es semmi olyan erzes, hogy jaj, ez most fajhatott..és most milyen a futómű? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 és most milyen a futómű?..... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 0.6-ból 1 bar-t varázsolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts