sárgaGSI Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 De a cével mindenképpen végig kellene pöfögni vagy kétszer, látványosabb lenne mint az n+1000.-ik fwd darálás odáig kimenni sincs kedvem hozzá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 ha nem rángat, mutatja a vízhőfokot és nyitható az ablak én szívesen átvállalom a feladatot :D :D :D 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március27, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2015 Asszem itt erős konkurencia lépett fel a gsivel szemben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 ha nem rángat, mutatja a vízhőfokot és nyitható az ablak én szívesen átvállalom a feladatot :D :D :D ezen feltételeket még a hűtőnk is teljesíti, nemhogy a cé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 Kár, hogy ilyen kedvetlen vagy vele, pedig az egyik legkülönb autó a hazai opel felhozatalban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 Kár, hogy ilyen kedvetlen vagy vele, pedig az egyik legkülönb autó a hazai opel felhozatalban. Ha 2 hely lenne a garázsban nem hirdetném meg lassacskán, de a gsi több élményt nyújt így az fog bent állni mert azt is harapdálja az idő, és igazán szépre eléggé költséges lenne összehozni a C-t. Azt meg nem szeretném h az udvaron rohadjon el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 jogos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március30, 2015 Megoszt Elküldve Március30, 2015 Mivel én vidéki vagyok és kb semmiről se tudok... Lanti mizu van a gsi-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március30, 2015 Megoszt Elküldve Március30, 2015 Lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Március30, 2015 Megoszt Elküldve Március30, 2015 többet se kérdezek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2015 Megoszt Elküldve Március31, 2015 Ne busulj. Rovid a postod igy valszeg elolvassa. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 kinek volt itt a forumon fronterája aki szanaszéjjel sz*pta magát vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 olyanból itt csak GSI astra-s van, de abból legalább bőven :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Gelko 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 kinek volt itt a forumon fronterája aki szanaszéjjel sz*pta magát vele? Naaa azért nem volt olyan rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2015 Megoszt Elküldve Április8, 2015 Naaa azért nem volt olyan rossz :D * az idő megszépíti az emlékeket :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Naaa azért nem volt olyan rossz :D Azért voltak nehéz pillanatok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 És nem csak nekem, hanem 1-2 szerelőnek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 Azért, te álltál a .... rossz végén. Az Ascona ebből a "szeretetből" talpra állt volna.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2015 Megoszt Elküldve Április9, 2015 ááá az ascona már az előző autókra fordított szeretetből is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április10, 2015 Megoszt Elküldve Április10, 2015 tetszik nekem is a frontera, de mindenhol azt hallom hogy egy fospisztoly, aztán hogy ez csak a hagyományos sz@r az opel duma e azt nem tudom. Zoli a cé kadetthez meg a megoldás, a garázs bővítése :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 tetszik nekem is a frontera, de mindenhol azt hallom hogy egy fospisztoly, aztán hogy ez csak a hagyományos sz@r az opel duma e azt nem tudom. Zoli a cé kadetthez meg a megoldás, a garázs bővítése :D :D Csabi erre még sosem gondoltam, köszi, ülj egy székkel arrébb kérlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2015 szervusz nyár! :wub: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Elvetted feleségül? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április11, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Április11, 2015 Elvetted feleségül? :D ha el lehetne elvenném :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts