Lacee Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Azt már próbáltam. 30.000 Ft-ba fog kerülni :D ne fékezz annyit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 igen, akkor az zsákutca... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Azt már próbáltam. 30.000 Ft-ba fog kerülni :D Ha meg otthon maradsz, akkor a lábad törött. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Nekem 02.28 jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Astra f be jó a g board-ja? vagy a jeladók legalább ugyanazok? A bc met nem lehet átállítani így mindig 39l/100 km mutat mert nem kompatibilis a simtec 70 az F boardjával. Vagy még senki nem volt ilyen hülye hogy kipróbálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 Abból kiindulhatunk, hogyha a bomega tempomat jó a gastra-ba amelyik bowdenes, akkor talán a bc is. Legalábbis az a bc, amelyik a 16 imp-os jeladóhoz van állítva, az úgy néz ki ugyanaz, mint amelyiknél az ABS gyűrűtől jön a jel, mivel omiban sebváltó jeladó nem nagyon volt, amelyik tempomatos. Konkrétan azért nem tudom, mert még nem próbáltam ki, hogy a gastra km számlálója kompatibilis-e a kadett digivel, de lassan sorra kerül. A tesztalanyok már megvannak. :icon1: A fogyasztásjelet ki kell próbálni, de gondolom a gastra bc is kódolható. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 A tempomat az nekem is megy, nem is adnám oda semmiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február18, 2015 Megoszt Elküldve Február18, 2015 A zopc tukor hazat (nem a talpat) lehet hegeszteni forrasztani stb? Mibol van? Most este vettem eszre hogy ma meghuztak eltort, legalabbis van rajta egy 8 cm hosszu repedes. Voszi te eladtad mar a tieidet ugylatom? #f*szkivanezzelahettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február19, 2015 Megoszt Elküldve Február19, 2015 Hívj fel holnap! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szada Elküldve Február20, 2015 Megoszt Elküldve Február20, 2015 Sziasztok, A segítségeteket szeretném kérni, esetleg van-e valakinek a fórumról, vagy ismertek-e valakit, akinek lehet elfekvőben astra gsi vezető oldali ajtó, bal sárvédő? Ha lehetek telhetetlen még arról is álmodoznék, hogy mindez gyári grafitszürke színben? Tudom, hogy egyre kevesebb gsi van sajnos, igy szinte Mission Impossible a próbálkozásom, pár napja bújom a hírdetéseket, de gondoltam megpróbálom itt is, hátha tudtok segíteni. :) @wegapower: Tudsz mutatni képet az említett lökhárítóról? Köszönöm előre is válaszotokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február20, 2015 Megoszt Elküldve Február20, 2015 XE hengerfej nincs véletlenül valakinek padláson/pincébe elfekvőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február20, 2015 Megoszt Elküldve Február20, 2015 Sziasztok, A segítségeteket szeretném kérni, esetleg van-e valakinek a fórumról, vagy ismertek-e valakit, akinek lehet elfekvőben astra gsi vezető oldali ajtó, bal sárvédő? Ha lehetek telhetetlen még arról is álmodoznék, hogy mindez gyári grafitszürke színben? Tudom, hogy egyre kevesebb gsi van sajnos, igy szinte Mission Impossible a próbálkozásom, pár napja bújom a hírdetéseket, de gondoltam megpróbálom itt is, hátha tudtok segíteni. :) @wegapower: Tudsz mutatni képet az említett lökhárítóról? Köszönöm előre is válaszotokat. holnap csinálok képet és elküldöm írj egy email címet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február24, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2015 Voszi, akkor szombat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február24, 2015 Megoszt Elküldve Február24, 2015 elolvadt a hó,jaj de jó :-) gyühettek! reggel 7-re gyüttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2015 Volt ott meg ho??? Ne szivass!! 9re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 Reggel láttam egy másik gsit! Saját lábán ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2015 Remélem integettel neki.... Szánalmasan osszeneztetek.... :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 Ááhhh dehogy....szoktam villogni refivel, de vagy nem értik, vagy nagyon fennhordják az orrukat és nem közösködnek :) Ez nem olyan mint a csöveseknél amikor körbeadják a kannás bort....a szint igen, de a közös nyomor nem kovácsol össze senkit :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 Ááhhh dehogy....szoktam villogni refivel, de vagy nem értik, vagy nagyon fennhordják az orrukat és nem közösködnek :) Ez nem olyan mint a csöveseknél amikor körbeadják a kannás bort....a szint igen, de a közös nyomor nem kovácsol össze senkit :D Uh, bazz :omg: már is jobb a napom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 Reggel láttam egy másik gsit! Saját lábán ment! Még az enyém is gurulgat a múlt héten láttam én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2015 Megoszt Elküldve Február25, 2015 Redi, ha a vectraval vagy ne csodálkozz h nem ismerik fel a sorstársukat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február26, 2015 Megoszt Elküldve Február26, 2015 foltokban meg most is van, de holnapra elolvad. akkor 9-tol rommel takaritas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Na akkor reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2015 Megoszt Elküldve Február28, 2015 jöhet az online közvetítés ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február28, 2015 Megoszt Elküldve Február28, 2015 Lanti ül és dobálja apró pici kavicsokkal Dinyt miközben ő derékig a motortérben, vagy nyakán az autóval(csak képzelgés, nem mutatkoznak nyilvánosan kadettosokkal) :smartass: 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts