spzoli Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Aztan mar csak koptatot kell szerezzel :D bar szelet tudok..kozepe necces. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Szerintem még megvan ha kell ;) Mennyi az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2015 Mennyi az ára? 60pénz gyári új üres lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Achievement unlocked - 2015 :D Persze akkor jön ez is mikor az ABS épp szétesik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2015 jo sokára jött ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 ja, viszont az online felület szerint:Befizetés időpontja: NINCS egyszóval gondolom akkor be sem kell fizetnem :D jo sokára jött ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 60pénz gyári új üres lökös akkor ebbe még kell egy merevítő? mondjuk az van. vonószemtakaró + rács? De ez nem a nagyon gagyi olasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2015 rács nem nagyon van benne, csak az a két terelő, de igen vonoszem, vas, koptató kell rá... ez gyári GM 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 Achievement unlocked - 2015 :D Persze akkor jön ez is mikor az ABS épp szétesik... Milyen "szerencsetlen" vagy ( a szo nem banto ertelmeben ) mert 69 tol jon a fizetes. Amugy, meg nem fizetnem be. Ezt szo nelkul tamadnam. Polgari jogod az iratbetekintes, es ilyen datum mellett valszeg a fizetesi hatarido is lejart. A hatarozaton milyen datumok szerepelnek? Ez mar privatba menjen szerintem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 rács nem nagyon van benne, csak az a két terelő, de igen vonoszem, vas, koptató kell rá... ez gyári GM a törött lomokat már nagyon unom lehet kéne venni egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2015 35körül szokottak lenni a már sokat megéltek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február12, 2015 Megoszt Elküldve Február12, 2015 5000 Ft ról indul ugye az illetékes buli. Nem tudom megérné-e vagy csak veszítenék a dologgal még. Amúgy én azt furcsáltam inkább hogy a képen ahol 70-el megyek szerintem nem olvasható le a rendszám. Készült még 2 kép azokon látszik a rendszám csak ott már 50-el megyek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 tetováljuk rá Redire? lehetne ez ilyen közös klub program.. még össze is dobjuk neki! benne vagyok! varrjuk tele a Redit! :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 srácok! holnap bugi? úgy néz ki, hogy szép idő lesz, nem kéne kihagyni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2015 későn szóltál, nekem nem jó sajnos a hétvége. meg múlthéten azt mondtad h neked se jó :) két hétvégén nem engednek amugyse el otthonról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 35körül szokottak lenni a már sokat megéltek... 30ért van egy kicsit sérültem nem kell valakinek? :) persze vas nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 későn szóltál, nekem nem jó sajnos a hétvége. meg múlthéten azt mondtad h neked se jó :) két hétvégén nem engednek amugyse el otthonról :D oké, ez így van, nekem is lenne programom, csak gondoltam, itt az alkalom. de akkor a holnap lefújva, majd jövő héten. kedd magasságában már látjuk, milyen lesz az idő, akkor majd jelzek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február13, 2015 Megoszt Elküldve Február13, 2015 folyik a bontás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 (edited) Kicseréltük az ABS egységet. Azóta elugrottam szlovákiába meg vissza (7.5-es fogyival :icon10: ). Egyelőre jól működik az ABS a TC és a km óra is. Kösz Zoli az alkatrészt! :icon10: Módosítva Február16, 2015 : Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február16, 2015 Megoszt Elküldve Február16, 2015 Sziasztok! Akkor adjatok hírt, hogy szombat kinek lenne jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Kicseréltük az ABS egységet. Azóta elugrottam szlovákiába meg vissza (7.5-es fogyival :icon10: ). Egyelőre jól működik az ABS a TC és a km óra is. Kösz Zoli az alkatrészt! :icon10: ugynézki tipushiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Ez a baj pont, ugyanis ha tipushiba akkor most betettem egy bontottat egy másik szivóból tehát annak is megvannak számlálva a napjai. :huh: ugynézki tipushiba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2015 ne fékezz annyit :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 Ez a baj pont, ugyanis ha tipushiba akkor most betettem egy bontottat egy másik szivóból tehát annak is megvannak számlálva a napjai. :huh: Van meg :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2015 Megoszt Elküldve Február17, 2015 most szombat technikai okokból offos. kérek visszajelzést, jövő szombat (=02.28) kinek lenne jó! köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts