Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ha már ott lesz a fél opc/gsi/mote klub...

voszi csinálhatna valami bogrács pörit :D :D :D

Vagy legalább tegyen ki egy kamerát, indítson egy stream-et had röhögjünk a fűtött szobából :D :D :D

Elküldve

redi, remélem te is jössz! :D

ha 15cm hó, akkor lefújom, mert úgy nem lehet szerelni, hogy mindenki megfázik. de remélhetőleg nem lesz ilyen, most 15 cm van, tegnap 30 cm-en álltunk, de zuhog az eső, olvad.

Elküldve

Jöhet a cím, ha találok is szervópumpát addig, lehet elnézek csak úgy. :)

mondj egy elfogadható árat a pumpára, és a tiéd! ;)

Elküldve

ha már ott lesz a fél opc/gsi/mote klub...

voszi csinálhatna valami bogrács pörit :D :D :D

ezt képességek híján nem garantálom, de ha valaki hoz, benne vagyok, én is imádom.... :D

Elküldve

holnap csinálok róla!

egyébként kombi OPC lámpa, ritka, mint a mádör, csak arra szerelték (talán még OSV-re). de 15 ropiért viheted, csak most, csak itt, csak te. :D

Elküldve

Most hogy utána néztem mennyiben mennek ezek a pumpák, inkább azt mondom, nem teszek ajánlatot. Marad a Peugeot 106/Citroen Saxo variáció, azért köszi. :)

Elküldve

Előbújt az ABS/TC + nem működő km óra hiba. Végül is 10.000 km-t tekertem már az OPC-be hiba nélkül, egész jó. Nem is lenne ezzel gond HA nem cseréltük volna ki a bal első kerékcsapágyat vasárnap de a hiba ma ismét előjött <_<

Voszi! Ugrik az ülés projektem...

Zotya! Ha úgy volna, lesz esetleg ECU-d? :goofy:

Elküldve

Előbújt az ABS/TC + nem működő km óra hiba. Végül is 10.000 km-t tekertem már az OPC-be hiba nélkül, egész jó. Nem is lenne ezzel gond HA nem cseréltük volna ki a bal első kerékcsapágyat vasárnap de a hiba ma ismét előjött <_<

Voszi! Ugrik az ülés projektem...

Zotya! Ha úgy volna, lesz esetleg ECU-d? :goofy:

vettem. no problem.

Elküldve

Újra. :huh:

Hátőőőő izéé akkor cseréljek jobbost is meg ABS kockákat is?! Mondjuk olcsóbb mint egy ECU csere de hát csaknem sz*r mind a 4 alkatrész. :icon11:

Illetve ennél sokkal fontosabb; nem tudom mennyivel megyek. Ilyenkor ugye lehet menni akármennyivel akárhol? :D

újra cserélted vagy bontott ra?

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.