Lanti Elküldve December31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2014 buék mindenkinek.... jövőre opc-kel támadunk! :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január1, 2015 Megoszt Elküldve Január1, 2015 BÚÉK minden túlélőnek! aki még pörög, annak további jó szórakozást! :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Boldog Új Évet srácok! :hiya: Remélem a 2015 eredményesebb lesz GSi keresés terén számomra, mint 2014... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 jópár ide írógató p@raszt opc-s lecserélhetné az avatar képét mert már rég nem aktuálisak ezek is milyen opel fanatikusok, eldobálják az értékes vasakat, hogy vegyenek valami csicsaparádét :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 tessék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január3, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2015 köszönjük Csaba! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január3, 2015 Megoszt Elküldve Január3, 2015 Ezzel jelzik h hova húz még a szívük, az egyenautó csak álca :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 sikerült visszaszereznem a régi képeim egy részét :D Első randi <3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 (edited) 2006.11.02... ekkor még úgy nézett ki az akkori kadettunk lesz turbos... és Magyar Zoli? nem emlékszek már a nevére :D na ők csinálták volna a háttérben beszélgetnek apámmal Módosítva Január5, 2015 : kiskecso Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 Elmentünk őt is megnézni Én is elmondhatom h ültem a kék/feketébe (igaz le volt robbanva :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január5, 2015 Megoszt Elküldve Január5, 2015 na befejeztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Nyomjad:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2015 retronap :D csak kecsónak elfogyott a hozzászólások száma :DDDDDD 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Drága a tagsági, én sem lépek be soha az tuti... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Nem fogyott el :D És voltam tag is Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 2001 Anyum verdája :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Fénykoráról nincs kép sajnos de 2004 ha már szarul rakták össze akkor mind1 alapon apám elkezdte elbarmolni :D lást rendszámtábla fölött azt a két kivágást Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január6, 2015 Megoszt Elküldve Január6, 2015 Megint elfogyott neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Január7, 2015 Megoszt Elküldve Január7, 2015 Köszi a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január8, 2015 Megoszt Elküldve Január8, 2015 "hogy milyen érzés lesz azt elöre tudom neked mondani amikor elöször elnyomod neki és szembesülsz avval mennyi is az a cirka ~300Le akkor foogd kicsit visszaengedni a gazt és a térdeid kocogtatni fogjak egymast mert nem egyszerü érzés, tapasztalatbol beszélek de ott van pl Tarr is akinek 1 honaputan is remegett a lába ha kiszalt belöle " :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2015 "hogy milyen érzés lesz azt elöre tudom neked mondani amikor elöször elnyomod neki és szembesülsz avval mennyi is az a cirka ~300Le akkor foogd kicsit visszaengedni a gazt és a térdeid kocogtatni fogjak egymast mert nem egyszerü érzés, tapasztalatbol beszélek de ott van pl Tarr is akinek 1 honaputan is remegett a lába ha kiszalt belöle " :D hát nyilván ad élményt... de ideig-oráig.... max azért remeg benne a lábad utána mert a tempó miatt kénytelen vagy olyan dolgokat elvállalni amit amugy nem tennél..... és ezt egyre nehezebb kiautozni, h ne kapjál 500e-s büntetést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2015 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2015 OPC klub vizsgázott szerdán.... kérdezték is, hogy ezeket csak így csomagban lehet kapni?? :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Január9, 2015 Megoszt Elküldve Január9, 2015 hát nyilván ad élményt... de ideig-oráig.... max azért remeg benne a lábad utána mert a tempó miatt kénytelen vagy olyan dolgokat elvállalni amit amugy nem tennél..... és ezt egyre nehezebb kiautozni, h ne kapjál 500e-s büntetést.... 2006-os comment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts