Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azért mondtam, mutasd meg a csigásoknak hogy mi az a szívó power, kicsi súllyal. :)

majd zoli kijavít de kb szerintem egyet megy egy x20xer-el.... attól függ ki kapja el jobban a rajtot...

amit gondolok, hogy hiába kisebb a súlyu a kadett, az astra g jobban el tud rajtolni mert nem tekeri annyira, viszont mire az xe kadett utolérné addigra pont másik lámpa jön....

szóval itt pont nem számít....

Elküldve

Annyit ért, vagy annyit költöttél rá? És a komplett autó vagy a motor? Nagyon nem mindegy :D

annyit költöttem a motorra, mire rendben lett megint... :D :D

Elküldve

szlikkel zoli án elkente a számat, de nem volt nagy különbség köztünk utcai gumival...csodálkoztam is :D

majd zoli kijavít de kb szerintem egyet megy egy x20xer-el.... attól függ ki kapja el jobban a rajtot...

amit gondolok, hogy hiába kisebb a súlyu a kadett, az astra g jobban el tud rajtolni mert nem tekeri annyira, viszont mire az xe kadett utolérné addigra pont másik lámpa jön....

szóval itt pont nem számít....

Elküldve

szlikkel zoli faszán elkente a számat, de nem volt nagy különbség köztünk utcai gumival...csodálkoztam is :D

akkor tévedtem bocsánat

Elküldve

Nincs ebben ennyi srácok, max ha mind2 autó ugyanolyan befektetési ktg.-el bírna amúgy szórakozni ellehet mind2-vel, én elvagyok a 350Ekm-t futott 24-28 éves xe-vel.....

slicket meg megvágjuk még jövő nyárra........

• Like 1
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.