Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

mindenkinek ment a böszme nagy karácsonyi jókívánság! ;-) :-)

viszont, nektek is.

remélem opel talikon láthatjuk már a vasadat!

Elküldve

gőzöm sincs, hogy a dualportos xer szívócső melyik, de ha a xer motor gyári szívócsövére gondolsz, akkor annyit biztos mondhatok, hogy gyári programmal 3500-ig azzal is teljesen nudli.

• Like 2
Elküldve

+1. használhatatlanul nem megy 3500 alatt.

gőzöm sincs, hogy a dualportos xer szívócső melyik, de ha a xer motor gyári szívócsövére gondolsz, akkor annyit biztos mondhatok, hogy gyári programmal 3500-ig azzal is teljesen nudli.

• Like 1
Elküldve

Igen arra. De van egy olyan stílusú szívósorom mint a régi c20xe gondoltam felpróbálom de lehet inkább 4pillangó lesz abból is.

Elküldve

Valahogy le kéne nyomni ezt a sok túrbókombit..... :)

az a baj a turbóra iratsz egy csippet, és hopp 260 ló. ezzel így nehéz versenyezni, de sok sikert :)

Elküldve

marmint a xer-en. :) a let-en tudom, hogy sokat er, nekem vagy 1 milkat ert, mire mindent rendbe raktam... :D

Annyit ért, vagy annyit költöttél rá? És a komplett autó vagy a motor? Nagyon nem mindegy :D

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.