Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

bízunk a Gondviselésben, hogy a svájciak pont el akarnak majd mostanába adni 1-2 jó állapotú kombit jóárasítva :)

Kombit??, Építkezni akarsz?? Gyorsan? ...... :) Remélem horgosat veszel . :D :icon13:

Akkor ezek szerint tetszett a srácnak.

Elküldve

persze, arra veszem.
tudok majd az erdőrül hordani fát, meg a munkához malterosvedért, meg disznót.

sittet hordani jólesz :)

@wegapower: hát ja megvette.

Elküldve

Sziasztok!

Tudom nem adok-veszek topik, de szükségem volna két darab vízcsőre. A lényeg, hogy Astra-ból legyen (C20XE)

Képet is csatolok, hogy melyikre volna szükségem. ( Az 1-es, és a 2-es)

10859340_848211775239812_1118050475_n_ww

Elküldve

17-es felnihez milyen ültetőrugó passzol? vagy kinek milyen van/volt bent

azért ez inkább a felni mérete ET számától függ....

Elküldve

okosabb nem lettem :D na szal tavasszal megy alá a 5x110 egyenlőre calibra turbo felnivel, a gumin vacillálok h /40 vagy 45 legyen... és ha már úgy is arra van dolgunk akkor kapna egy másik rugót h a későbbiekbe egy 17 felninél ne legyen gond...

Elküldve

a felni is de az ültetésre gondoltam

az baj h amiket veszel 1000éves rugok.. 1000éves gátlók.... nekem 60as volt bent...de az is néha összeült... vagyjolesz vagynem ;)

Elküldve

a felni is de az ültetésre gondoltam

8x17 et30 al elfért elől-hátul 205/40 nel a sárvédő széle és a kerék közepe között 29 cm volt . Ja hátul et42 volt a nyomtáv miatt

Elküldve

Örvendetes, hogy gyűlnek az opc karavánok a klubban, láttam, hogy Maszter is beújítottott egyet....legalább nem kell sz...i a retkes, olajos bójákkal a Vivaróban hanem mehetnek a szép hosszú csomagtartókba :P :D :D

• Like 2
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.