Tom86 Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 honnan tudtad hogy XER - ez lehet nagyon laikus kérdés.... 3 ajtós, arden kék, hátsó szárny és kék bizti öv talán, nem sziszegett:) Sima astrából nem csináltak arden kéket, nagy kerék sem jellemző, szóval fogalmazzunk úgy hogy erős gyanú áll fent:D
Kombitomi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki tud nekem választ adni Astra H OPC Caravanhoz küszöbpár, hátsó lökös, csomagtérszárny van-e külön, vagy OPC line szettként lehet ezeket utólag megvenni? Néztem az Opel EPC-ben, csak első lökhárítót és hűtőmaszkot találtam OPC-hez. Hátsó lököst csak a normál kivitelt, toldatot rá OPC line-t és tetőszárnyat is csak OPC line-t találtam. Néztem képeket eredeti OPC-ről, úgy néz ki, hogy az OPC line kiegészítők vannak rajta oldalt és hátul.
spzoli Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 3 ajtós, arden kék, hátsó szárny és kék bizti öv talán, nem sziszegett:)Sima astrából nem csináltak arden kéket, nagy kerék sem jellemző, szóval fogalmazzunk úgy hogy erős gyanú áll fent:D Ó dehogynem....
Tom86 Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Ó dehogynem.... Bocsesz, akkor félre vagyok informálva:) Itt olvastam: http://www.opel-infos.de/modelle/astra_g3t.html
spzoli Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Nem kell mindent elhinni. Sima kisblokkosra is kérhető volt.
redline Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 szartse ment :D ahhahahahahaha :D :D :D :D :D :D
voszi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 én úgy tudom nem volt kérhető, nem is volt arden kék, csak opc-ben. Nem kell mindent elhinni. Sima kisblokkosra is kérhető volt. az Astra H OPC kérdezőtől kérdezem, hogy nem inkább Astra G OPC-re gondolt? mert H-ban kombi OPC nincs. az OPC line toldatok az más, arról nem tudok semmit.
Lanti Elküldve November22, 2014 Szerző Elküldve November22, 2014 szerintem arden kék nem opc csak caravan 1.6 osbol volt néhány darab.....
Lanti Elküldve November22, 2014 Szerző Elküldve November22, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy ki tud nekem választ adni Astra H OPC Caravanhoz küszöbpár, hátsó lökös, csomagtérszárny van-e külön, vagy OPC line szettként lehet ezeket utólag megvenni? Néztem az Opel EPC-ben, csak első lökhárítót és hűtőmaszkot találtam OPC-hez. Hátsó lököst csak a normál kivitelt, toldatot rá OPC line-t és tetőszárnyat is csak OPC line-t találtam. Néztem képeket eredeti OPC-ről, úgy néz ki, hogy az OPC line kiegészítők vannak rajta oldalt és hátul. szerintem vxr-ként keresd, mintha abbol lett volna...
Lanti Elküldve November22, 2014 Szerző Elküldve November22, 2014 németbe is volt 1-2 szép h opcline... eztmegcsaugy.. :)
Lanti Elküldve November22, 2014 Szerző Elküldve November22, 2014 csakhogy Diny is lebukjon egy kicsit :) 1
spzoli Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Ismerős autó, mintha már lett volna ilyenem.... :D
MaSt-R Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 3 ajtós, arden kék, hátsó szárny és kék bizti öv talán, nem sziszegett:) Sima astrából nem csináltak arden kéket, nagy kerék sem jellemző, szóval fogalmazzunk úgy hogy erős gyanú áll fent:D amugy neki turós hátsólöki van fenn :)
MaSt-R Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 Ismerős autó, mintha már lett volna ilyenem.... :D na aztán mégsincs!!!!
Lanti Elküldve November22, 2014 Szerző Elküldve November22, 2014 Ismerős autó, mintha már lett volna ilyenem.... :D szét is volt rabolva :| :)
spzoli Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 szét is volt rabolva :| :) Jó replikát csak eredetiből lehet csinálni. :)
Kombitomi Elküldve November22, 2014 Elküldve November22, 2014 én úgy tudom nem volt kérhető, nem is volt arden kék, csak opc-ben. Nem kell mindent elhinni. Sima kisblokkosra is kérhető volt. az Astra H OPC kérdezőtől kérdezem, hogy nem inkább Astra G OPC-re gondolt? mert H-ban kombi OPC nincs. az OPC line toldatok az más, arról nem tudok semmit. Nem G Astrára gondoltam, azt ismerem, mert nekem is van egy 1.7 DTI-m OPC Caravan kiegészítőkkel. Nem néztem még utánna, azt hittem van H astrából is gyári OPC. Ezek szerint az Opel EPC-ben azért nem találtam küszöböt, hátsó lököst, tetőszárnyat kombihoz, csak OPC Line kiegészítőket.
wegapower Elküldve November23, 2014 Elküldve November23, 2014 Az xer hf és az xev az tök ugyanaz? csak a tengely változik? Mert itt a tél ideje faragni.
Rattesid Dénes Elküldve November24, 2014 Elküldve November24, 2014 Szép estét, Valaki egy Arden kék XER el tegnap este 8 kor a lágymányosi hídon át q.....va gyorsan elhúzott mellettem (pedig én sem mentem lassan) ;) és lement a hidról a soroksári út felé, lehet hogy itt van a tettes valahol!?!?!? :D én voltam,de nem siettem :D
Tom86 Elküldve November24, 2014 Elküldve November24, 2014 (edited) én voltam,de nem siettem :D Na mondom én hogy itt kell keresni:D De jól tippeltem hogy XER!?:-) Volt mögötted egy kadett, az vagy 120 al biztos elment egyenest, nekem nem éri meg egy 100ezres csekk azt hogy 5 perccel korábban odaérjek valahova:D Más: Ez a járgány tutira egybe van, ha esetleg valaki keres egy jó állapotú vasat:) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_2.0_16v_opc_sport_opc-8377113 Módosítva November24, 2014 : Tom86
Kombitomi Elküldve November27, 2014 Elküldve November27, 2014 Vasárnapi templomba járós: http://olx.hu/hirdetes/2012-opel-astra-opc-ID2PQoF.html#ad4c1dd5be
Lanti Elküldve November28, 2014 Szerző Elküldve November28, 2014 atyaég, hogy már ez se ér semmit....
Lanti Elküldve November28, 2014 Szerző Elküldve November28, 2014 mondjuk ez tuti nem reál hirdetés... de szerintem egy anno két éve 7-8m között lévő autó most 4 misiért... szerintem igen olcsó....ahhoz képest mennyiről indult...
Recommended Posts