MaSt-R Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 más autójából is esett már ki a motor mégis jó kocsi lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 Ez pont egy szakadt szar, na ilyet tényleg ne nézz meg :) Fent van viszont Kölyök volt autója, azt talán merjük ajánlani a fiatalembernek nem? :)http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0_gsi-8342077 En azt mondom, ez jo vetel lenne. Van carstylingos linkje is. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=72123 Eleg penzt beleoltem, telen garazsba volt. Lett rohadas a sarvedoiven, srac megcsinaltatta, EN VITTEM a festeket hozza, igy a szin ugyanaz. Kozlekedtem vele aprilis kornyeken, kolcsonkertem egy par karikara , es hihetetlen elmenyt adott. Akkor meg olyan allapotban is volt, mint ahogy megvette tolem. ( marciusban :D ) Motorjat kinyirta, aztan osszerakott egy masikat. Azt mondja, sokkal erosebb mint volt. Hat jo, legyen az, hogy elhisszuk neki. Igazabol batran ajanlom. Szinte minden nap beszelgetunk, igy tudok rola ha van valami balhe. Azert akarja eladni, mert szeretne egy magasabb dimenzioba lepni, megpedig ugy, hogy eladja mind a ketto autojat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 csak az a gumifestés :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október23, 2014 Megoszt Elküldve Október23, 2014 csak az a gumifestés :) Ja, ne is mond. Amint ezt megtette, 2 napra ra fosta el magat a motor :D Mondtam neki, hogy van lelke es nem szereti a falu tuningot. Most meg hozta ezt a kullo festest a felnin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Ki mit önt az XER-be? Cserélnem kéne. Elvileg Castrol Long Life-t tettek bele a svejciek legutoljára (5w30?!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Azt hittem te csak penz locsolsz bele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október24, 2014 Megoszt Elküldve Október24, 2014 Ki mit önt az XER-be? Cserélnem kéne. Elvileg Castrol Long Life-t tettek bele a svejciek legutoljára (5w30?!) Mark 5w40 et rakott az enyembe. Mobil super 3000 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Mark 5w40 et rakott az enyembe. Mobil super 3000 Szintén zenész . Nekem is az van benne. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Üdv mindenkinek! :hiya: 23 éves, budapesti/egri végzős egyetemista vagyok. Jelenleg egy F Astrát használok (C14SE '93ból), azonban szeretném egy GSi-re cserélni. Taknyos korom óta imádom a formát (azért is lett első autónak F), és már egy ideje nézelődöm, az orrom elől elvittek már pár példányt sajnos. C20NE vagy XE, mindkettőről hallani jót és rosszat, megbízható autószerelő rokonomban bízva, függetlenül a teljesítménykülönbségtől, bármelyiket elfogadnám. Olx, jófogás és hahu napi többszöri böngészése során szűkítve lett a kör, van pár autó amit ha időnk engedi, megnézünk. Tippeket szeretnék kérni, mik azok a hibák, hangok, amikbe ha belebotlunk pl. a próbaút során, akkor meneküljünk jó messzire előle? Köszönöm a "befogadást", és a válaszokat is előre! :icon1: Vizet, vízcsöveket nézd meg. Olaj nyoma utát kutass. 1. tanács: ne vegyél :D 2. tanács: lásd 1.-es tanács :D 3. tanács: sajnos mind le van már pukkanva. mondanám hogy nézzél 96-os c20xe-t mert az még a legfiatalabb és jól felszerelt is általában de jóeséllyel nem lesz eladó vagy már azt is kicsinálták. 4. ez egy pénztemető, szóval vagy tényleg válogass fél évig mire tűrhetőt találsz vagy készülj fel hogy röpködnek a százezrek. 5. Én végig szoptam 3,5 évet a sajátommal mert roncsot vettem de azért volt itt olyan bőven akinek sok örömet hozott (nekem is mikor beindult ). 6. végül amit kértél: - hidotőke hang, jellemzően hidegen van de nekem pl melegen volt, tehát próba során beinditod hiszen HIDEG motorral vár az eladó, majd megvárod míg felmelegszik. - vízpuma csattogást jó szerelő kihallja. - generátor csapágyat is - klímakompresszort is hallani ha bekapcsol vagy sem de működő klímás GSI.. háát - bugó kerékcsapágynak szintén jellegzetes hangja van http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0i_16v_gsi_irmscher_ritkasag-8365145 - ezt pl. elmennék megnézni ha jóárasítva lenne... Létezik, létezik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 Létezik, létezik. De kisebb eséllyel mint a Los Ness-i szörny és a tibeti Yeti szerelemgyereke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október26, 2014 Megoszt Elküldve Október26, 2014 De kisebb eséllyel mint a Los Ness-i szörny és a tibeti Yeti szerelemgyereke :D Akkor nekem van egy Los Ness-i szörnyem. :sneaky: Igaz mikor megvettem, nem működött nekem sem. De egy gáztöltés megoldotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Hm, köszi olaj ügyben a válaszokat. Akkor ez felveti azt, hogy ki hol/mennyiért szerzi az olajat? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Hm, köszi olaj ügyben a válaszokat. Akkor ez felveti azt, hogy ki hol/mennyiért szerzi az olajat? :goofy: olajshop.hu-rol van a fent emlitett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Október27, 2014 Megoszt Elküldve Október27, 2014 Hm, köszi olaj ügyben a válaszokat. Akkor ez felveti azt, hogy ki hol/mennyiért szerzi az olajat? :goofy: vagy bárdi 8e pár száz ha jól emlékszem de lassan benne van a 10e ideje cserélni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 Lanti GSI-je is eladó csak mondom :) Annak hibátlan a fényezése ez 10000000% Z16XE G Astrát milyen váltókkal gyártották? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 Lanti GSI-je is eladó csak mondom :) Annak hibátlan a fényezése ez 10000000% Z16XE G Astrát milyen váltókkal gyártották? F17 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 http://www.opel-infos.de/modelle/astra_gcar.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október28, 2014 Megoszt Elküldve Október28, 2014 köszi, na akkor egy ilyen kell nekem péntekre :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve Október30, 2014 Megoszt Elküldve Október30, 2014 Lanti GSI-je is eladó csak mondom :) Annak hibátlan a fényezése ez 10000000% Az melyik verda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2014 Megoszt Elküldve Október30, 2014 Az egyik legszebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2014 Megoszt Elküldve Október30, 2014 vagy van szebb ? ez mondjuk nyugdíjas tulajtól megkímélt állapotban van....:D - OT-ra gyúr :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2014 Megoszt Elküldve Október30, 2014 van vagy 5 éves kép,de csak most vettem észre rajta a madarat.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október31, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2014 van vagy 5 éves kép,de csak most vettem észre rajta a madarat.... hol van rajta Redi? :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 van vagy 5 éves kép,de csak most vettem észre rajta a madarat.... Inkább 10....még az előző tulaj csinálta, ezzel volt a hirdetésben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október31, 2014 Megoszt Elküldve Október31, 2014 hol van rajta Redi? :DDD ott fönn jobb szélen, Gelko épp kiszúrta....én vagyok a madár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts