Lanti Elküldve Szeptember8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 láttam már... én ardent akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 telifény/fólia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Arden unalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Tetszik Lanti ? :D pont tegnap vagy tegnap előtt mutattam én is, jó is lenne a hotdogs helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 (edited) láttam már... én ardent akarok! Akkor már legyen olyan Lanti zöld (mint a gsi-d), az elég egyedi :icon10: Módosítva Szeptember9, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Akkor már legyen olyan Lanti zöld (mint a gsi-d), az elég egyedi :icon10: ha lenne gyáriba talán... de a gyáriaságra törekszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 ha lenne gyáriba talán... de a gyáriaságra törekszünk :) Tessék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 akkormár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 akkormár Ez lényegesen jobb, a fenti képet egy angol használtautós oldalon találtam egyébként, a színhez az van odaírva hogy ''ford rs green'' :D Találtam egy ilyen ítéletet, ha még nem olvastátok volna; OPC - Családi Terror Panda Kb. a lap közepén lévő ,,Tuning'' bekezdéstől lefelé érdemes olvasgatni :icon1: Vajon fent lehet a fórumon is aki írta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember9, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 jah, voszi irta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Még fiatal voltam, ezt tudom felhozni mentségemre! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 A feka kombira emlexem, 2009-ben jott be. A jobb hatulja volt toccsanva, 3-400 mikronok voltak a teton a sarkanal. Egyebkent mar akkor is 200 ezer volt benne, de itthon a tahooometer nem szokott forogni.. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Ja es egyebkent teljesen jo allapotban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 Ja es egyebkent teljesen jo allapotban volt. Remek, de az 5 évvel ezelőtti infó...ki tudja mi történt azóta, ha már a km óra sem működik benne :D Egyébként 1.6-ért volt fenn kb. 1 hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember9, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2014 egynyolcert az en replikam is viheto :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 (edited) Még fiatal voltam, ezt tudom felhozni mentségemre! :-D Azért ha van kedved és időd, megírhatnád egy frissítésbe hogy azóta mi történt a járgánnyal - illetve szükség volt e a végén a tarcsi motorra :D Lanti: iIlyen szép lilán esetleg :D Módosítva Szeptember10, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Eladtam 2011-ben, tarcsi motort is, mindkettot, nem kellett... Dezso vette meg, tole Csabus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember10, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2014 Nem tudom most mi van vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 (edited) Eladtam 2011-ben, tarcsi motort is, mindkettot, nem kellett... Dezso vette meg, tole Csabus. Azért köszi a választ :icon1: Gondolkoztam én is egy ideig a turbós változatban de arra jutottam hogy többe is kerül na meg egy pöttyet többe kerülhet a fenntartási költsége mint a szívó benzinesnek, arról nem is beszélve hogy szerintem nehéz lett volna találni egy normális karbantartott darabot aminek még nem taposták ki a szemét. Ja és oda kell figyelni hogy mindig bemelegítés, leállítás előtt járatás stb....nem igazán jó akkor ha az ember sok rövid távot megy és ki-be ugrál :icon1: Módosítva Szeptember11, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 A turbos motor az egy eleterzes. Ne probald ki, mert tobbet nem leszel hajlando szivoba ulni. Nagybatyam lovizott fiatal koraban. Szep lassan ellovizta az anyja gala gunyait, konyveit, vegul ekszereit is. Ekkor lebukott. Ez utan mar tobbet nem lovizott. Kb. 30 evvel kesobb volt, amikor megkerdeztem tole, hogy mikor megy legkozelebb lovizni. Picit gondolkodott, es azt mondta, soha nem fogok letenni arrol, hogy megint kimegyek a lovira. Na kb. ilyen a turbos motor. Mindig agyalok rajta, hogy vedzek egyet. Sose tettem le rola, hogy megint beujitok egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 Halp! C20XE (nem DIS-es) Astrához keresek pillangószelep potit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember12, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 nekem DIS-es van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 (edited) A turbos motor az egy eleterzes. Ne probald ki, mert tobbet nem leszel hajlando szivoba ulni. Nagybatyam lovizott fiatal koraban. Szep lassan ellovizta az anyja gala gunyait, konyveit, vegul ekszereit is. Ekkor lebukott. Ez utan mar tobbet nem lovizott. Kb. 30 evvel kesobb volt, amikor megkerdeztem tole, hogy mikor megy legkozelebb lovizni. Picit gondolkodott, es azt mondta, soha nem fogok letenni arrol, hogy megint kimegyek a lovira. Na kb. ilyen a turbos motor. Mindig agyalok rajta, hogy vedzek egyet. Sose tettem le rola, hogy megint beujitok egyet. Találó történet, az embernek kell egy szenvedély, ami ha egyszer elragadja akkor nincs visszaút :icon1: Nekem már ez a verda is egy életérzés az 1.4, 75 paci után ;) Azért nem mernék turbós járgányba átülni mert akkor rövid úton elbúcsúzhatnék a jogsimtól, na meg még ezt is meg kell tanulni vezetni, kicsit mások a menettulajdonságok mint az előzőnél :D Módosítva Szeptember12, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 nekem DIS-es van Van különbség a kettő között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember12, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2014 (edited) XER kolegákhoz szólnék kifejezetten: nektek mennyi a pillantyi fogyasztás álló helyzetben, üzem meleg motornál, fogyasztók nélkül? (95-oktánon) Módosítva Szeptember12, 2014 : Lacee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts