Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A 205/55-ös gumi is befér még vagy csak a 205/50?

Egyébként ezek a guminyomás adatok szerintetek valósak;

215 40 R17 83 W

• Elülső gumik nyomása : 2.4 bár
  • Hátsó gumik nyomása : 2.2 bár
  • Elülső gumik nyomása (nagy súlyterhelés esetén) : 2.6 bár
  • Hátsó gumik nyomása (nagy súlyterhelés esetén) : 3 bár
  • Elülső gumik nyomása : 2.7 bár
  • Hátsó gumik nyomása : 2.5 bár
  • Elülső gumik nyomása (nagy súlyterhelés esetén) : 3 bár
  • Hátsó gumik nyomása (nagy súlyterhelés esetén) : 3.4 bár​

http://www.rezulteo-gumi.hu/gumik-tipus-opel/astra/astra-g-opc/2.0-16v-160

Elküldve

mi a corsát akkor fújtuk 2.7re mikor 4en full csomagal utaztunk benne, de akkor szólt is a guminyomás ellenőrző, hogy hiba van!!

Nem is tudtam hogy létezik ilyen ellenörző cucc, le vagyok maradva:-)

Most jut eszembe, ezek az autók is tudnak olyat hogy parkolófény, pld. calibrába index le vagy fel, még nem próbáltam...

Elküldve (edited)

Suzukiban is. TPMS rendszernek hívják.

Jaa és van GSI rendszer is Swiftekben és S-Crossokban. :icon10:

Tényleg van, csak GTi nek hívják/ták (volt is belőle cirkusz; Swift is lehet GTI, nem csak a Golf).

Van nekik fórumuk is, a bevezető szöveget érdemes elolvasni egyszer:-)

http://ssgti.uw.hu/

C vectrában is van guminyomi rendszer

És a műszerfalon jelez vissza vagy a kijelzőn?

Módosítva : Tom86
Elküldve (edited)

A GSI rendszer az teljesen más, Gear Shift Indicator, ami nem egyenlő a GTi felszereltséggel. :)

Bocsi, kicsit félreolvastam, én a Grand Sport Injection-re gondoltam :omg: Mondom suzukiban még nem láttam csak GTi-t, ezért írtam :D

Egyébként tényleg piszkosul jól gyorsulnak 1-2 be, 3as végén már elfogy a nagy lendület :icon1:

Módosítva : Tom86
Elküldve

Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni a légszűrőház, és a légtömegmérő közötti gumi levegő csövet? (az a fajta, amiben benne van a hőmérséklet jeladó is. Bár ez nem kell, gondolom át lehet rakni a régiből.. GM 90 469 332)

Az enyém 9 év után elfáradt...

Csergőben nem volt, és ha jól értettem, már nem is lesz....(Igaz, nem Viktoron keresztül kérdeztem.. mivel 9 éve nem volt húzós az ára, nem akartam ilyennel terhelni...)

Ennyire csak nem régi már az Astra Gsi, hogy ne lehessen kapni?!

Jojó látom, már az OPC-ket is bontják.. a Gsi-k meg.. :D

Köszi:Laci

Elküldve

Sziasztok!

Van valakinek ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni a légszűrőház, és a légtömegmérő közötti gumi levegő csövet? (az a fajta, amiben benne van a hőmérséklet jeladó is. Bár ez nem kell, gondolom át lehet rakni a régiből.. GM 90 469 332)

Az enyém 9 év után elfáradt...

Csergőben nem volt, és ha jól értettem, már nem is lesz....(Igaz, nem Viktoron keresztül kérdeztem.. mivel 9 éve nem volt húzós az ára, nem akartam ilyennel terhelni...)

Ennyire csak nem régi már az Astra Gsi, hogy ne lehessen kapni?!

Jojó látom, már az OPC-ket is bontják.. a Gsi-k meg.. :D

Köszi:Laci

Szia!

Nekem nemrég a motor mögött futó műanyag vízcső repedt el, mivel ez nem jellemző jelenség, nincs hozzá már gyári és utángyártottat sem találtunk,

végül az ebay-ről rendeltem egyet és 3 nap alatt itt is volt.

Esetleg kérdezd meg spzoli-t, hátha tud segíteni.

Üdv

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.