Vktr Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Van, de fent van az oldalon is, hogy mi fogyott el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Nem, azt remeltem itt majd valaszolnak :) nagy fék, kis ész :P :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Van, de fent van az oldalon is, hogy mi fogyott el ;)Inkabb megkerdeztem, hatha elfelejtodott a frissites, koszonom a valaszt :) Redi: ,,l,, ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Sziasztok! Ezt véletlen nem ismeri valaki?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0-16v_gsi-7867102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Sziasztok! Ezt véletlen nem ismeri valaki?http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_2.0-16v_gsi-7867102 Marcié :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus2, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 uhh egy PUG 205 Cabrio...kár hogy nem RG :) Na jó a corsa :wub: :wub: :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus3, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 jaja, az a pug :) mentem is vele multkor.. vicces kis auto :D vagyis nekem vicces... :) 1.9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 tolem azt kerdeztwk h gazos-e :D tőlem azt, hogy tényleg elvert egy munkáskombi? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus5, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2014 Kell is nekem OPC :D M1/M7 - 100km/h / 143km/h 45.000Ft Minden másra ott a MasterCard... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2014 Kell is nekem OPC :D M1/M7 - 100km/h / 143km/h 45.000Ft Minden másra ott a MasterCard... Ott ahol legalább 10 éve mindenki pánikszerűen nyomja a féket ha a mutató többet mutat mint 100 :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus5, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2014 Igen, jár a tripla balfa*z pont nekem. Valami AMG Merci tolt lefele...na nem mintha ez mentség lenne. Ez van de legalább az APEH is tegnap keresett meg :D Ott ahol legalább 10 éve mindenki pánikszerűen nyomja a féket ha a mutató többet mutat mint 100 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 huh az nem kevés biri. apeh johogy jon akinek van pénze opcre :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 hát nem persze meg is érdemlem a bal*aszságom miatt. az a VAN az VOLT :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 láttalak ma msf-495 épp álltam a kőéren a lámpánál a határút fele mikor te jöttél fel a kőérre az üllőiről. későn jutott eszembe dudálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus12, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2014 Úgy is vaksi vagyok :) amúgy kb. mindennap arra ingázok ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 (edited) Sziasztok! Sikerült szert tenni egy ilyen járgányra és csoda hogy találtam magyar fórumtémát ezzel a típussal kapcsolatban:) A google csak a régi opc-s témát adja ki az pedig tavaly október óta döglött ahogy elnézem, eddig német és svájci fórumokon bóklásztam:-) Ti is szoktatok bandázni péntek esténként a Lurdy parkolóba? Egyébként angliában még mindig GSI néven futnak ezek a járgányok illetve van VXR változat is. Üdv Módosítva Augusztus13, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 Csütörtök a nap amit keresel ;) Sziasztok! Sikerült szert tenni egy ilyen járgányra és csoda hogy találtam magyar fórumtémát ezzel a típussal kapcsolatban:) A google csak a régi opc-s témát adja ki az pedig tavaly október óta döglött ahogy elnézem, eddig német és svájci fórumokon bóklásztam:-) Ti is szoktatok bandázni péntek esténként a Lurdy parkolóba? Egyébként angliában még mindig GSI néven futnak ezek a járgányok illetve van VXR változat is. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 Csütörtök a nap amit keresel ;) Én a calibrásokkal jártam ki egy jó ideig péntekenként, akkor valószínű hogy azért nem láttam még egy db opc-t sem:D Olvastam hogy neked van bekötve tempomat, jól tudom hogy az X es motorkódnál úgy lehet megoldani hogy egy kis modul kell ami cibálja helyetted a bowdent amikor be van kapcsolva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Én a calibrásokkal jártam ki egy jó ideig péntekenként, akkor valószínű hogy azért nem láttam még egy db opc-t sem:D Olvastam hogy neked van bekötve tempomat, jól tudom hogy az X es motorkódnál úgy lehet megoldani hogy egy kis modul kell ami cibálja helyetted a bowdent amikor be van kapcsolva? szia, mi csütörtökönként járunk lurdy-ba, ott mindig találhatá 1-2-3 OPC, pénteken max a vácira, vagy a pólushoz szoktunk kimenni. A másik topic nem döglött, hanem a rengeteg komment miatt le lett zárva! Nem elektromos gázpedálos motornál, mint az x20xer igen szükséges egy mozgató elektronika amit be kell kötni, van itt már aki megcsinálta is teljesen jól működik neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 (edited) szia, mi csütörtökönként járunk lurdy-ba, ott mindig találhatá 1-2-3 OPC, pénteken max a vácira, vagy a pólushoz szoktunk kimenni. A másik topic nem döglött, hanem a rengeteg komment miatt le lett zárva! Nem elektromos gázpedálos motornál, mint az x20xer igen szükséges egy mozgató elektronika amit be kell kötni, van itt már aki megcsinálta is teljesen jól működik neki. Jó reggelt! Köszi az infot, van törzshelyetek a parkolóba vagy mindig másfele vagytok? Erre az elektronikára gondolsz; GM25315547, nem igazán találok itthon ilyet csak ebay-en van használt 100 euro körül, újonnan pedig meg sem merem nézni:-) U.I.: Olvastam a fórumon hogy a B-omega tempomat-al meg lehet oldani, mennyire volt bonyolult a dolog? Módosítva Augusztus14, 2014 : Tom86 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus14, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 mindig kint szoktunk lenne, balra hátul a parkolóban. Télen bent. Lehet, hogy az, majd valaki megmondja.. és tényleg drága mert itthon is 30e körül megy a szett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Szia! Nincs nekem még benn, de a H.Zolinak már van. Nekem elvileg bekerül 2 héten belül. Két embert is tudok aki foglalkozik vele. Azonban én kettő darab szettet is felvásároltam, van egy astra és egy omega mechanikám is. Az egyiket eladom szívesen. Írj ha érdekel, nem 100EURO-ért adom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 C16xe kábelköteget keresek sürgős!!Tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom86 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 Szia! Nincs nekem még benn, de a H.Zolinak már van. Nekem elvileg bekerül 2 héten belül. Két embert is tudok aki foglalkozik vele. Azonban én kettő darab szettet is felvásároltam, van egy astra és egy omega mechanikám is. Az egyiket eladom szívesen. Írj ha érdekel, nem 100EURO-ért adom :) Hali! Köszönöm, evidenciába tartom, meg kell nézni hogy be van e egyáltalán kábelezve a cucc, mert nem mindegy hogy csak rá kell dugni a csatira vagy be is kell húzni mindent. Este ha úgy alakul hogy nem lesz rossz idő akkor lehet hogy kinézek a lurdy-hoz és ha kint leszel akkor megdumáljuk. Van még pár apróság amit rendbe kell hozni esztétikailag egyébként.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts