adorjant Elküldve Március22, 2007 Elküldve Március22, 2007 drága bezony, de 2 év teljes körű garit adnak + gyári gari is megmarad. igen, elég fura, de így van... nem értem én se az okát. de pl. 0.5 bar csak a turbó nyomás, tehát nem adnak rá akkora túlnyomást. de azért nekem se világos miért lehet ez így. a gari azonban gari. nyilván nem véletlenül vállalja. hát itt a nyomaték 125Nm-ről 220Nm-re emelkedik... :blush: az is elég soknak tűnik... nem tudom meddig bírná az F13WR váltó... sajnos egyre csábítóbb ez nekem :D pedig motort akartam venni nyáron :lol: de négy kerék azért csak biztosabb ;) egyébként tudsz ilyen átépítésről az országban? csak jó lenne szemrevételezni...
voszi Elküldve Március24, 2007 Elküldve Március24, 2007 nem, sajnos Mo-on nem tudok ilyenről... :blush:
redline Elküldve Március24, 2007 Elküldve Március24, 2007 nem, sajnos Mo-on nem tudok ilyenről... :blush: milyen meglepő :D
Cs7 Elküldve Szeptember24, 2014 Elküldve Szeptember24, 2014 Sziasztok! Tud vki segíteni? 2005 Tigra Twin Top tetőt nem tudom visszazárni. Még a csomagtartót sem tudom kinyitni. Már mindenhogyan próbáltam, gyujtást levettem, újra fel.... és ellenőriztem mindent, de nem működik. Segítségeteket köszönöm!!!
Bubuka Elküldve Január8, 2020 Elküldve Január8, 2020 (edited) Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni.Az autóm/1.4/ hidegen nem akar rendesen gyorsulni fulladozik, erötlen.Ha bemelegszik már jobb de akkor se az igazi. Ami cserélve lett szürök,gyertyák,olaj,üzemanyagszivattyu,szürö.Injektorok ultrahanggal tisztitva. Mi lehet a baja? Segitséget elöre is köszönöm. Check lámpa nem világit. Módosítva Január8, 2020 : Bubuka
Dede Elküldve Március10, 2021 Elküldve Március10, 2021 Kedves Tigrások! Keresünk, de eddig sehol sem találtunk 2005-ös Tigra Twintophoz magyar nyelvű használati kézikönyvet. Tudjátok, hol lehet ilyet beszerezni vagy letölteni? Köszönettel, Dede yesgertrude@gmail.com
Recommended Posts