adorjant Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 drága bezony, de 2 év teljes körű garit adnak + gyári gari is megmarad. igen, elég fura, de így van... nem értem én se az okát. de pl. 0.5 bar csak a turbó nyomás, tehát nem adnak rá akkora túlnyomást. de azért nekem se világos miért lehet ez így. a gari azonban gari. nyilván nem véletlenül vállalja. hát itt a nyomaték 125Nm-ről 220Nm-re emelkedik... :blush: az is elég soknak tűnik... nem tudom meddig bírná az F13WR váltó... sajnos egyre csábítóbb ez nekem :D pedig motort akartam venni nyáron :lol: de négy kerék azért csak biztosabb ;) egyébként tudsz ilyen átépítésről az országban? csak jó lenne szemrevételezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 nem, sajnos Mo-on nem tudok ilyenről... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 nem, sajnos Mo-on nem tudok ilyenről... :blush: milyen meglepő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2007 Megoszt Elküldve Május13, 2007 Twin Top sors.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cs7 Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Sziasztok! Tud vki segíteni? 2005 Tigra Twin Top tetőt nem tudom visszazárni. Még a csomagtartót sem tudom kinyitni. Már mindenhogyan próbáltam, gyujtást levettem, újra fel.... és ellenőriztem mindent, de nem működik. Segítségeteket köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bubuka Elküldve Január8, 2020 Megoszt Elküldve Január8, 2020 (edited) Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni.Az autóm/1.4/ hidegen nem akar rendesen gyorsulni fulladozik, erötlen.Ha bemelegszik már jobb de akkor se az igazi. Ami cserélve lett szürök,gyertyák,olaj,üzemanyagszivattyu,szürö.Injektorok ultrahanggal tisztitva. Mi lehet a baja? Segitséget elöre is köszönöm. Check lámpa nem világit. Módosítva Január8, 2020 : Bubuka Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dede Elküldve Március10, 2021 Megoszt Elküldve Március10, 2021 Kedves Tigrások! Keresünk, de eddig sehol sem találtunk 2005-ös Tigra Twintophoz magyar nyelvű használati kézikönyvet. Tudjátok, hol lehet ilyet beszerezni vagy letölteni? Köszönettel, Dede yesgertrude@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts