Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

mi is köszönjük, hogy jelen lehettünk, nagyon jó volt! sajos Niki picit betegeskedett, ai miatt sok mindenből kimaradtunk.

kicsit mintha most kevesebb lett vona az újonnan megépített vas. ezen javítani kell jövőre! mégis csak 10. bliccccc :)

• 4 weeks later...
Elküldve

biztos örül neki az opel is h azóta nem tud marketingezni vele :) :(

És akkor nekem hisztiznek, hogyha vmi ilyesmi történik, hogy hogy lehet ez, mikor az Opel sem tudja saját magának megoldani.

• 4 months later...
Elküldve

Hello,

nem tudom jó helyre írom-e a gondolataimat, de nem találtam olyan hasonló témájút, ahol mostanában lett volna mozgás.
Előljáróban szeretném megköszönni a szervezőség és az önkéntesek áldozatos munkáját, amit a rendezvény egyre színvonalasabbá tételéért tesznek!

Ugyanakkor lenne egy észrevételem, amit most megosztanék, s ha nem is találna megértő fülekre, a lelkiismeretemen akkor is könnyít.

A korai Blitz-ek egyik fő jellemzője (a sok közül) az volt, hogy félig-meddig vándorcirkusz volt, hogy minél több Opeles számára elérhetővé váljon. Volt korábban a Balatonnál, Debrecen környékén, majd újra Balaton, s most egy ideje már csak Szegedre járunk, ami persze egyszer-egyszer jó, mert hát adjuk meg az esélyt a fővárostól távolabb élőknek is.
De szerintem itt az ideje, visszatérjen a Balatonhoz, vagy esetleg a Velencei-tóhoz, hisz itt is vannak használható helyek. Persze én ezutóbbit ismerem jobban, s vannak itt is olyan kemping-ek, amelyek alkalmasak lennének erre, már csak abból is gondolom, hogy ha a VW-seknek, meg a Hondásoknak, meg még megannyi klubnak megfelel, akkor miért ne lehetne jó ez nekünk is. S az elmúlt nyáron páran (10-12 autó) kipróbáltunk 2 kempinget is, hogy hol milyen. És talán nem csak mi ismerünk ilyeneket. Lehet kéne adni megint esélyt a Dunántúlnak újra.

Természetesen ha ismét Szeged lesz, hát akkor oda megyünk. ;)

Köszönöm a figyelmet!

• Like 2
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.