spzoli Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 http://youtu.be/yHS1MvtKZNsAzért a második percnél már eléggé részegnek éreztem magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Én is ott vagyok 4:45 körül. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 Én is ott vagyok 4:45 körül. :D :D 5:38 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 At The End... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Augusztus24, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2013 mi is köszönjük, hogy jelen lehettünk, nagyon jó volt! sajos Niki picit betegeskedett, ai miatt sok mindenből kimaradtunk. kicsit mintha most kevesebb lett vona az újonnan megépített vas. ezen javítani kell jövőre! mégis csak 10. bliccccc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Szegény OPC azóta is Szegeden várja a féltengelyét... :( 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Komolyan? hogy a viharba, nincs alkatrész hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Komolyan? hogy a viharba, nincs alkatrész hozzá? Elcsomagolt féltengely jött hozzá nekik a gyárból, azóta keresik a jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 biztos örül neki az opel is h azóta nem tud marketingezni vele :) :( 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 biztos örül neki az opel is h azóta nem tud marketingezni vele :) :( És akkor nekem hisztiznek, hogyha vmi ilyesmi történik, hogy hogy lehet ez, mikor az Opel sem tudja saját magának megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Na közben kész lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 látod milyen gyorsan meg lett :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Hello, nem tudom jó helyre írom-e a gondolataimat, de nem találtam olyan hasonló témájút, ahol mostanában lett volna mozgás. Előljáróban szeretném megköszönni a szervezőség és az önkéntesek áldozatos munkáját, amit a rendezvény egyre színvonalasabbá tételéért tesznek! Ugyanakkor lenne egy észrevételem, amit most megosztanék, s ha nem is találna megértő fülekre, a lelkiismeretemen akkor is könnyít. A korai Blitz-ek egyik fő jellemzője (a sok közül) az volt, hogy félig-meddig vándorcirkusz volt, hogy minél több Opeles számára elérhetővé váljon. Volt korábban a Balatonnál, Debrecen környékén, majd újra Balaton, s most egy ideje már csak Szegedre járunk, ami persze egyszer-egyszer jó, mert hát adjuk meg az esélyt a fővárostól távolabb élőknek is. De szerintem itt az ideje, visszatérjen a Balatonhoz, vagy esetleg a Velencei-tóhoz, hisz itt is vannak használható helyek. Persze én ezutóbbit ismerem jobban, s vannak itt is olyan kemping-ek, amelyek alkalmasak lennének erre, már csak abból is gondolom, hogy ha a VW-seknek, meg a Hondásoknak, meg még megannyi klubnak megfelel, akkor miért ne lehetne jó ez nekünk is. S az elmúlt nyáron páran (10-12 autó) kipróbáltunk 2 kempinget is, hogy hol milyen. És talán nem csak mi ismerünk ilyeneket. Lehet kéne adni megint esélyt a Dunántúlnak újra. Természetesen ha ismét Szeged lesz, hát akkor oda megyünk. ;) Köszönöm a figyelmet! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február16, 2014 Megoszt Elküldve Február16, 2014 Sokat nem szeretnék elárulni, de mondjuk úgy, hogy részben egyetértünk ;) és köszönjük az észrevételt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts