Vktr Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Naszóval. Akkor ha mi Sanyival 2 -en sátrazni szeretnénk 3 napra, akkor csak azt a 8000 forintot kell kifizetni? Helyszínen? Nem kell ezt a kitöltős, foglalós micsudát kitölteni? Ennyi a teendőnk? Bocsi , de mostanában kissé nehézkes felfogású vagyok :blush: , Bontom a mantát és sokkot kaptam a látványtól. :icon11: Igen :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nem kaptam meg visszajelzest, az normalis? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Nem kaptam meg visszajelzest, az normalis? :) Igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Igen :) Akkor keine pánik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Jó tudni, hogy ezt senki nem főállásban csinálja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Jó tudni, hogy ezt senki nem főállásban csinálja ;) Mintha ugattam volna bármiért is... ;) Csak tudod amikor a fizetésem X%-át elutalom valahova és nem jön róla visszajelzés, az emberben ott a félsz, hogy netán elírtam a számlaszámot, vagy ilyesmi. Csak és kizárólag ezért kérdeztem... Semmi másért... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július12, 2013 Megoszt Elküldve Július12, 2013 Mintha ugattam volna bármiért is... ;) Csak tudod amikor a fizetésem X%-át elutalom valahova és nem jön róla visszajelzés, az emberben ott a félsz, hogy netán elírtam a számlaszámot, vagy ilyesmi. Csak és kizárólag ezért kérdeztem... Semmi másért... ;) Nem is úgy értettem, csak kis türelmet kérek :) Easy. (Mindenki a fizetése X-%-át fordítja erre amúgy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2013 Én inkább XX :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Július20, 2013 Megoszt Elküldve Július20, 2013 :icon13: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Július20, 2013 Programok a jövőhéten várhatóak...szépen fogynak a szállások, aki faházat szeretne az foglaljon időben ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Ha valaki nem a leírtak szerint foglal, vagy nem utal, annak nem lesz szállása, ezt mindenki vegye figyelembe. Próbálom kibogozni, hogy ki mit akar, de most is van egy olyan, aki küld egy foglalást utalás nélkül egyedül egy 3 ágyas házra :), ezekkel nem tudok mit kezdeni. Lehet hogy hülyén írtam le a weboldalra, akkor ezt jelezzétek, hogy javítsam! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2013 IX.Hungarian Blitz Weekend - Szeged 2013.08.17 - Szombat 08:00 - Kapunyitás, szállások, sátorhelyek elfoglalása,strandolás 10:00 - A legújabb Opelek bemutatkozása az Opel Magyarország támogatásával 11:00 - III.Ascona Olympia - az Ascona Club Hungary szervezésében 12:00 - Hengerfejhajító, alkatrész felismerő verseny 13:00 - Dobermann Rescue Hungária bemutatkozása 14:00 - Alkatrészbörze (nem csak veteránoknak) 15:00 - Hangnyomás verseny több kategóriában 16:00 - Jótékonysági főzőverseny klubbok, baráti társaságok közreműködésével 17:00 - MOTE élő fórum 20:00 - Kapuzárás (Belépés előzetes egyeztetés után) 21:00 - KARAOKE és disco hanjnalig 2013.08.18-Vasárnap Napközbeni programok a Szeged Plaza területén kerülnek megrendezésre 08:00 - Kapunyitás 11:00 - Opelek felsorakozása a Szeged Plaza bevásárlóközpont parkolójában - Opel teszt,balesetmegelőzési teszt egyéb programok 13:00 - Autós szépségverseny több kategóriában 14:00 - Autós limbo a Drivin' Fanatics szervezésében 15:00 - Autós ügyességi verseny (szlalom,burnout show) 17:00 - Visszatérés a kempingbe 20:00 - Kapuzárás 20:30 - Sörivó verseny 21:00 - Ünnepélyes díjátadó 22:00 - KARAOKE és disco hajnalig 2013.08.19 - Hétfő - Strandolás, sátorbontás,búcsúzkodás A jótékonysági főzőversenyhez bármely klub,szekció,baráti társaság csatlakozhat. Megfelelő érdeklődés esetén lesz grill és bogrács kategória egyaránt. A látogatók Étel szelvényt vásárolhatnak 500 Ft-ért az info sátornál amiért egy adag ételt fogyaszthat el bármely versenyző csapatnál. Az a csapat nyeri a főzőversenyt amelyik a legtöbb szelvényt gyűjti be. A befolyt összeget teljes egészében jótékony célra fordítjuk. A helyszín és a programváltoztatás jogát fenntartjuk, a programokon részt venni érvényes belépővel lehet a kemping és a Szeged Plaza területén egyaránt. A napközbeni belépővel 08:00 és 19:00 közt lehet tartózkodni a kempingben. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Szombaton családi program lesz Jászapátiban, ha annak vége, hazahozom a családot és utána tudok csak indulni a gyerkőcökkel- így most jelezném előre, nehogy ne engedjetek be... :D Sátras szállás lesz, így hagyjatok helyet!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 na király, akkor még is ott lesz a Boci :D yess Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július23, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2013 Az mehet a börzére :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 Hozzad is Csabi, legyünk elegen a szlalomon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Frankó felkerültek a programok!!!! Pláza? No akkor lesz közönség is!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Hozzad is Csabi, legyünk elegen a szlalomon! :) pláne ha már új a futómű, nagyobb a fék és van játszós gumi szett is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 most azon megy az agyalás, hogy milyen jó lenne ha a g-vel le tudnám vontatni a kadit. Család beférne a g-be a kadi meg ellenne hátúl :) csak ha jól olvasom ráfutófékkel 1100kg amit vihetek pluszba, a kadi magába meg 1050kg :( agyalok a megoldáson Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 A programok jónak tűnnek, csak kár a vasárnapi helyszínért. Na mindegy, biztos készülnek fényképek, utólag majd megnézem őket a kempingben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 most azon megy az agyalás, hogy milyen jó lenne ha a g-vel le tudnám vontatni a kadit. Család beférne a g-be a kadi meg ellenne hátúl :) csak ha jól olvasom ráfutófékkel 1100kg amit vihetek pluszba, a kadi magába meg 1050kg :( agyalok a megoldáson Nincs mese, ki kell pakolni, kikaparni és a végletekig lekönnyíteni a Kadit! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 Nincs mese, ki kell pakolni, kikaparni és a végletekig lekönnyíteni a Kadit! :D :D :D Ettől még a forgalmiban nem csökkennek a számok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 A programok jónak tűnnek, csak kár a vasárnapi helyszínért. Na mindegy, biztos készülnek fényképek, utólag majd megnézem őket a kempingben. Mi a baj vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 Mi a baj vele? Nem szívesen utazom 250 km-t azért, hogy egy pláza parkolóban égjek szét a napon (mert azért hál' Istennek Szegeden mindig kegyes volt hozzánk az idő), ahol még innom sem lehet (persze, van víz, de hát abban ugye a halak b...nak). De persze ez csak az én problémám, nem kritika. Felfűtött grillel várom a többieket, mire este visszaérnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július25, 2013 Megoszt Elküldve Július25, 2013 Nem szívesen utazom 250 km-t azért, hogy egy pláza parkolóban égjek szét a napon (mert azért hál' Istennek Szegeden mindig kegyes volt hozzánk az idő), ahol még innom sem lehet (persze, van víz, de hát abban ugye a halak b...nak). De persze ez csak az én problémám, nem kritika. Felfűtött grillel várom a többieket, mire este visszaérnek. Eddig nem sok árnyékos szlalom pályánk volt, de értem a dolgot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts