Gelko Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Idén már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Hungarian Blitz Weekend ! 2013.08.17-18.-19. Szeged. Már harmadik alkalommal vesszük birtokba Szegeden, a Sziksóstói Strand és Kemping Területét ! Már két okod van, hogy el gyere TE is ! :) Ami állandó : - Opelek a kezdetektől napjainkig - Opel Fanok a kicsiktől a nagyokig - Vetélkedők kicsiknek és nagyoknak - Strand mindenkinek - Kultúrált, fedett szálláshelyek és sátrazási lehetőség - Élmények minden mennyiségben - Barátságos árak A hosszú hétvégére tekintettel az idei találkozó szombattól- hétfőig tart, így már a szabadság sem kifogás ! ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április8, 2013 Megoszt Elküldve Április8, 2013 Gelko!! mindenféle képen kérjetek strand ügyeletet este!! Mert tavaly azt mondták ha kértük volna lehetett volna fürdeni 7 után!! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április9, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2013 Ok, utánanézünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Van a Blitz-nek külön topic, oda lehet ezt még tenni? ;) Itt elég jól elbújik a többi közt, bár úgyis FB-n lesz a többség. (már jól össze is piszkolták a medencét) :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Idén ki lesz a speaker? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Idén ki lesz a speaker? Ki legyyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Ki legyyen? kaszatibi :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 kaszatibi :D :D Ez még viccnek is durva :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Anti szólj majd ha érdekel a proyektoros dolog amiről beszéltem. Szerintem megoldható. Tudom,hogy nem emlékszel. :D Olvass vissza a közösségi oldalon a régebbi beszélgetésünkbe. Ott leírtam de ha akarod leírom majd megint. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május1, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2013 Azt tudjuk ki nem lesz. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május2, 2013 Megoszt Elküldve Május2, 2013 Nem kötözködni akarok félre ne értsétek, csak kadettklubbon már olyan hozzászólás is van, hogy a blitz kezd egy road hogs talira hasonlítani. Gondolom másokban is nyomott hagyott az elmult 2 évi speakerkedés. Kéne valami olyan embert találni aki csak félig Zima :) Jól csinálja amit csinál csak ugye a megjegyzések... Idén én nem tudom miben tudok segíteni, a szombati szlalomon pl ott se leszünk sajna csak este érünk le :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2013 Speaker más lesz,az esti bulin a zene más lesz...a kezdeti dj Pirosos stilus inkább.... 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Nem kötözködni akarok félre ne értsétek, csak kadettklubbon már olyan hozzászólás is van, hogy a blitz kezd egy road hogs talira hasonlítani. Gondolom másokban is nyomott hagyott az elmult 2 évi speakerkedés. Kéne valami olyan embert találni aki csak félig Zima :) Jól csinálja amit csinál csak ugye a megjegyzések... Idén én nem tudom miben tudok segíteni, a szombati szlalomon pl ott se leszünk sajna csak este érünk le :( Igazad van Csabi, de hozzá teszem, hogy minden éremnek 2 oldala van, az üzenetet vettük tavaly, a többit Gelko leírta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Újra Szegeden a Blitz!!! Egy jó hír!!! Igyekszünk minél több veterán Opelkával kint lenni ismét! Hátha már rendszám is lesz a coupén! 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 Nem kötözködni akarok félre ne értsétek, csak kadettklubbon már olyan hozzászólás is van, hogy a blitz kezd egy road hogs talira hasonlítani. Gondolom másokban is nyomott hagyott az elmult 2 évi speakerkedés. Kéne valami olyan embert találni aki csak félig Zima :) Jól csinálja amit csinál csak ugye a megjegyzések... Idén én nem tudom miben tudok segíteni, a szombati szlalomon pl ott se leszünk sajna csak este érünk le :( ne legyél már roood én olyan jókat kuncogtam ahogy ette az ideg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Na, oszt árak, foglalás és társairól van e hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Árak a tavalyiak, ha ma nem sikerül összeraknom az oldalt, akkor hétfőtől fog menni az is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június26, 2013 Megoszt Elküldve Június26, 2013 királyság!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Július4, 2013 Megoszt Elküldve Július4, 2013 kaszatibi :D :D Fásy Ádám és Fásy Zsülike ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Indulhat a foglalás! http://www.blitz-weekend.hu/arakfoglalas-2013 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Egy oziket tegyetek el nekem pls! Ejjel kuldom az xls-t meg minden, de most melozok, innen nem tudom :) Koszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2013 Kapacitás hiányában sajnos nem megy a "tegyétek el", "stipi stopi" hónap végén utalom majd. Ami beérkezik foglalás, utalás az tekinthető lefoglaltnak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július9, 2013 Megoszt Elküldve Július9, 2013 Kapacitás hiányában sajnos nem megy a "tegyétek el", "stipi stopi" hónap végén utalom majd. Ami beérkezik foglalás, utalás az tekinthető lefoglaltnak. Küldve a cucc, meg a lé, köszi az együttműködést :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július10, 2013 Megoszt Elküldve Július10, 2013 Pénz és foglalás elküldve. :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július11, 2013 Megoszt Elküldve Július11, 2013 Naszóval. Akkor ha mi Sanyival 2 -en sátrazni szeretnénk 3 napra, akkor csak azt a 8000 forintot kell kifizetni? Helyszínen? Nem kell ezt a kitöltős, foglalós micsudát kitölteni? Ennyi a teendőnk? Bocsi , de mostanában kissé nehézkes felfogású vagyok :blush: , Bontom a mantát és sokkot kaptam a látványtól. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts