Gelko Elküldve Október16, 2013 Megoszt Elküldve Október16, 2013 Átfényezteted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2013 Megoszt Elküldve Október17, 2013 Átfényezteted :D nem-nem olyat többet nem... sajnos ezek a G opc-k nagyon túlárazott autok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október18, 2013 Megoszt Elküldve Október18, 2013 nem-nem olyat többet nem... sajnos ezek a G opc-k nagyon túlárazott autok... Én is szívesen lecserélném az enyémet egy let Caravanra, de ez az ár szerintem is túlzás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2013 Megoszt Elküldve Október18, 2013 sajnos ezek a G opc-k nagyon túlárazott autok... nem kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október19, 2013 Megoszt Elküldve Október19, 2013 hát igen, sima 3800 EUR-ért kapsz németet a LET kombiból. de azért egy szép darab, az ott is kikapós, az 500 db-ból sztem jó ha 50 maradt, ami teljesen makulátlan..... és akkor színre bontva... ha jól emlékszem összesen valami 25 pirosat adtak el, abból mennyi lehet olyan tényleg odab@szósan jó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október19, 2013 Megoszt Elküldve Október19, 2013 szíp szíp.. én is egy ardenra hajazok :D 3 ajtósra, vagy kombira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 202LE x20xer-project Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 3 ajtósra, vagy kombira? csak kombira :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 csak kombira :(Van egy jó alany... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 a kiégett vagy a motorhibás? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 tiéd a döntés :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 akkor a kiégettet választanám :D :D: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December27, 2019 Megoszt Elküldve December27, 2019 On 2013. 07. 30. at 19:27, voszi írta: Egész jól állunk: X20XEV X20XER ========================================================================================================== Motorblokk ? ? (azonos? sose tudjuk meg... :D) Szívósor Azonos Azonos Pillangószelep Azonos (átmérője?) Azonos Hengerfej Azonos Azonos Vezérműtengely Emelés Eltérő, 9,2mm Eltérő, 10,6mm Duráció Eltérő, 256/256 Eltérő, 265/265 Vezérműtengely csapágyazás ? ? Vezérműtengely leszorító csavarok Azonos, M6x40 torx Azonos Szívószelepek Azonos Azonos Kipufogó szelepek Azonos Azonos Gyújtás ? ? Főtengely Eltérő, balanszt.fog.k. Eltérő, balanszt. fogaskerék nélkül (tömege?) Főtengely csapágyazás ? ? Főtengely leszorító csavarok Azonos, M10x64, torx Azonos Hajtókar Eltérő (tömege?) Eltérő (azonos C20XE-vel) Hajtókarcsapágy Eltérő Eltérő (erősebb?) Hajtókar csavarok Azonos (méret?) Azonos Dugattyú Eltérő Eltérő (C20XE dugó, 3,7mm-es zsebekkel) Dugattyútengely Eltérő Eltérő (azonos C20XE-vel) Balansztengely Eltérő, van Eltérő, nincs Olajteknő Eltérő, alumínium Eltérő, acél (acél? C20XE?) Leömlő Eltérő (anyaga, tömege?) Eltérő (anyaga, tömege, kialakítása?) Olajpumpa Eltérő, normál Eltérő, erősített (Z20LET-tel azonos) Olajhűtő Eltérő, nincs Eltérő, van Igen, tudom, régi történet már, de mivel most sikerült átépítenem a saját XEV-met XER-ré, így kiegészíteném annyival hogy a hengerfej sem azonos, az XEV-ben (nekem ugyan Calibrában volt az az XEV, nem G Astrában), van szekunderlevegő pumpa ami ugye hideg motornál plusz levegőt nyom a leömlőbe környezetvédelmi okokból, emiatt a hengerfejben a kipufogócsatornák is szűkebbek, nem is kevéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gianny Elküldve Március4, 2021 Megoszt Elküldve Március4, 2021 Hali èrdekelne a club vèlemenye arròl hogy mennyire lenne jó vétel egy Vauxhall Vectra vxr (2.8 v6) sajnos nem tudom hogy lehet a közös falra írni ezért elnézésed kérem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts