forumadmin Elküldve Február14, 2013 Megoszt Elküldve Február14, 2013 Elegáns, kifejező és rugalmas. Az Opel Meriva tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Ismerje meg az Opel Merivát! A stílusos családi autót az ügyes FlexDoors® rendszerével, fantasztikus rugalmasságával, kényeztető komfortjával és elegáns hatékonyságával. És ami olyan egyedülállóvá teszi: Elegáns, lenyűgöző forma Újszerű, ügyes rugalmassága Kategóriaelső kényelem Átfogó és megbízható biztonsági funkciók Kivételesen hatékony erőforrások választéka Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Július26, 2013 Megoszt Elküldve Július26, 2013 Ez a fórum miért ilyen üres? Csak annyit szeretnék kérdezni attól aki véletlenül erre jár és 1,4 Meriva B tulaj, hogy mikre lehet számítani negatív értelemben a kocsival kapcsolatosan. Most néztem egy ilyen kocsit 70.000Km-el.Kiváncsi lennék hogy ennyi futásteljesítménnyel milyen problémák lehetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AMUCA Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Ez a fórum miért ilyen üres? Csak annyit szeretnék kérdezni attól aki véletlenül erre jár és 1,4 Meriva B tulaj, hogy mikre lehet számítani negatív értelemben a kocsival kapcsolatosan. Most néztem egy ilyen kocsit 70.000Km-el.Kiváncsi lennék hogy ennyi futásteljesítménnyel milyen problémák lehetnek. 1,4 Meriva B Cosmo tulaj vagyok. A kocsi 1 éves. Még semmi probléma nincs vele, kitűnően megy és viselkedik. Valószínű ezért nincs sok hozzászóló, mert hasonlóak a tapasztalataik. Azért vannak megjegyzéseim: 1. A leszerelhető vonóhoroghoz a biztosító láncot nem lehet beakasztani, mert túl magasan van. letépi a hátsó műanyagot. (konstrukciós hiba) 2. A vezető oldalon kapaszkodó van szemüvegtartó helyett. A vezető remélem sohasem kapaszkodik! 3. Hátsó kartámaszt (bár hirdetik) nem lehet rendelni, a helye sincs kihagyva a lehajtható középrészben. 4. Az első ülések közötti középkonzol hátul nyitott, azaz az ott tárolt apróságok hátul kihullanak. De minden másban nagyon jó a MERIVA B. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szt Elküldve November12, 2015 Megoszt Elküldve November12, 2015 Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 Focusban nagyon kicsi a hely hátul. Nekünk van Focus meg Meriva is ezért tudom. Aztán a következő az Astra J és végül az Octavia, Meriva páros amikben a legnagyobb a lábtér hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AMUCA Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 On 2015. 11. 12. at 8:28, szt írta: Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AMUCA Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 Simán elférnek, én gyakran szállítom unokámat és szüleit. Mindig mellette kell ülniük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolnk Elküldve December15, 2016 Megoszt Elküldve December15, 2016 (edited) Üdv. Èn most lettem egy 2012 Opel Meriva B tulaja. A kèrdèsam az lenne hogy elvileg az autóban van telefonos kihangosìtàs de nem tudok ràjönni hogyan tudok összekapcsolòdni a telefonommal. A hasznàlati utasìtàs szerint kène lennie egy telefon menüpontnak a Configban de nem talàlom. Ha valaki tud segìtsen. Előre is köszi. Módosítva December15, 2016 : kolnk Link to comment Megosztás: More sharing options...
realpopek Elküldve December16, 2016 Megoszt Elküldve December16, 2016 Üdv, Feleszereltség függő, nekem is rajta van a kormányon, de sajnos nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolnk Elküldve December19, 2016 Megoszt Elküldve December19, 2016 Ès ezt aktivàlni kell csak a szervìz àlltal vagy műszercserèt us helent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
realpopek Elküldve December19, 2016 Megoszt Elküldve December19, 2016 Na ezt nem tudom, 3hete van meg az autó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schitz Elküldve Március25, 2018 Megoszt Elküldve Március25, 2018 Sajnos nem csak aktiváltatni kell beis kell szerelni vmit ami 100 000ft nagyságrend! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November8, 2018 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2018 Szép költség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blackmagnum Elküldve Január31, 2019 Megoszt Elküldve Január31, 2019 On 2016. 12. 15. at 4:29, kolnk írta: Üdv. Èn most lettem egy 2012 Opel Meriva B tulaja. A kèrdèsam az lenne hogy elvileg az autóban van telefonos kihangosìtàs de nem tudok ràjönni hogyan tudok összekapcsolòdni a telefonommal. A hasznàlati utasìtàs szerint kène lennie egy telefon menüpontnak a Configban de nem talàlom. Ha valaki tud segìtsen. Előre is köszi. ebben tudok segíteni ha még aktuális! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kanyocsaba Elküldve Február10, 2019 Megoszt Elküldve Február10, 2019 (edited) válasz híján töröltem a kérdést Módosítva Március14, 2019 : kanyocsaba nincs válasz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warzsi Elküldve Március7, 2019 Megoszt Elküldve Március7, 2019 Sziasztok, 1 hete lettem meriva B tulajdonos, külföldről behozott autót vettem. Navi 650 van benne és nincs rajta a kelet Európa térkép. A márkakereskedő és a külföldi opel oldal eléggé elkeserített, mondván, hogy vagy kelet-, vagy nyugat európai térkép fut, attól függ hova gyártották, és nem megoldható a másik szoftver telepítése, sőt figyelmeztetnek, hogy tönkremegy a készülék telepítéskor! Tud erre valaki használható megoldást??! üdv, Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth János Elküldve Május30, 2019 Megoszt Elküldve Május30, 2019 2010-es Meriva B valaki tudja-e hogy az elöl a vezető oldalon a gumiszőnyeg alatt víz honnan tud befolyni ? Köszönöm előre is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth János Elküldve Május30, 2019 Megoszt Elküldve Május30, 2019 On 2015. 11. 12. at 8:28, szt írta: Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT. 3 perce, Tóth János írta: 2010-es Meriva B valaki tudja-e hogy az elöl a vezető oldalon a gumiszőnyeg alatt víz honnan tud befolyni ? Köszönöm előre is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Treborianus Elküldve Augusztus19, 2020 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2020 On 2019. 01. 31. at 18:48, blackmagnum írta: ebben tudok segíteni ha még aktuális! Üdv Mi most vásároltunk egy Opel Merivát és a Config menüben nincs telefonos beállítás. Ha jól értettem te tudod a megoldást :) Előre is köszönöm a válaszod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts