forumadmin Elküldve Február14, 2013 Elküldve Február14, 2013 Elegáns, kifejező és rugalmas. Az Opel Meriva tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Ismerje meg az Opel Merivát! A stílusos családi autót az ügyes FlexDoors® rendszerével, fantasztikus rugalmasságával, kényeztető komfortjával és elegáns hatékonyságával. És ami olyan egyedülállóvá teszi: Elegáns, lenyűgöző forma Újszerű, ügyes rugalmassága Kategóriaelső kényelem Átfogó és megbízható biztonsági funkciók Kivételesen hatékony erőforrások választéka
DM101 Elküldve Július26, 2013 Elküldve Július26, 2013 Ez a fórum miért ilyen üres? Csak annyit szeretnék kérdezni attól aki véletlenül erre jár és 1,4 Meriva B tulaj, hogy mikre lehet számítani negatív értelemben a kocsival kapcsolatosan. Most néztem egy ilyen kocsit 70.000Km-el.Kiváncsi lennék hogy ennyi futásteljesítménnyel milyen problémák lehetnek.
AMUCA Elküldve Augusztus8, 2014 Elküldve Augusztus8, 2014 Ez a fórum miért ilyen üres? Csak annyit szeretnék kérdezni attól aki véletlenül erre jár és 1,4 Meriva B tulaj, hogy mikre lehet számítani negatív értelemben a kocsival kapcsolatosan. Most néztem egy ilyen kocsit 70.000Km-el.Kiváncsi lennék hogy ennyi futásteljesítménnyel milyen problémák lehetnek. 1,4 Meriva B Cosmo tulaj vagyok. A kocsi 1 éves. Még semmi probléma nincs vele, kitűnően megy és viselkedik. Valószínű ezért nincs sok hozzászóló, mert hasonlóak a tapasztalataik. Azért vannak megjegyzéseim: 1. A leszerelhető vonóhoroghoz a biztosító láncot nem lehet beakasztani, mert túl magasan van. letépi a hátsó műanyagot. (konstrukciós hiba) 2. A vezető oldalon kapaszkodó van szemüvegtartó helyett. A vezető remélem sohasem kapaszkodik! 3. Hátsó kartámaszt (bár hirdetik) nem lehet rendelni, a helye sincs kihagyva a lehajtható középrészben. 4. Az első ülések közötti középkonzol hátul nyitott, azaz az ott tárolt apróságok hátul kihullanak. De minden másban nagyon jó a MERIVA B. 1
szt Elküldve November12, 2015 Elküldve November12, 2015 Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT.
sulep Elküldve November17, 2015 Elküldve November17, 2015 Focusban nagyon kicsi a hely hátul. Nekünk van Focus meg Meriva is ezért tudom. Aztán a következő az Astra J és végül az Octavia, Meriva páros amikben a legnagyobb a lábtér hátul.
AMUCA Elküldve Február4, 2016 Elküldve Február4, 2016 On 2015. 11. 12. at 8:28, szt írta: Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT.
AMUCA Elküldve Február4, 2016 Elküldve Február4, 2016 Simán elférnek, én gyakran szállítom unokámat és szüleit. Mindig mellette kell ülniük.
kolnk Elküldve December15, 2016 Elküldve December15, 2016 (edited) Üdv. Èn most lettem egy 2012 Opel Meriva B tulaja. A kèrdèsam az lenne hogy elvileg az autóban van telefonos kihangosìtàs de nem tudok ràjönni hogyan tudok összekapcsolòdni a telefonommal. A hasznàlati utasìtàs szerint kène lennie egy telefon menüpontnak a Configban de nem talàlom. Ha valaki tud segìtsen. Előre is köszi. Módosítva December15, 2016 : kolnk
realpopek Elküldve December16, 2016 Elküldve December16, 2016 Üdv, Feleszereltség függő, nekem is rajta van a kormányon, de sajnos nincs benne.
kolnk Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 Ès ezt aktivàlni kell csak a szervìz àlltal vagy műszercserèt us helent?
realpopek Elküldve December19, 2016 Elküldve December19, 2016 Na ezt nem tudom, 3hete van meg az autó.....
Schitz Elküldve Március25, 2018 Elküldve Március25, 2018 Sajnos nem csak aktiváltatni kell beis kell szerelni vmit ami 100 000ft nagyságrend! 1
blackmagnum Elküldve Január31, 2019 Elküldve Január31, 2019 On 2016. 12. 15. at 4:29, kolnk írta: Üdv. Èn most lettem egy 2012 Opel Meriva B tulaja. A kèrdèsam az lenne hogy elvileg az autóban van telefonos kihangosìtàs de nem tudok ràjönni hogyan tudok összekapcsolòdni a telefonommal. A hasznàlati utasìtàs szerint kène lennie egy telefon menüpontnak a Configban de nem talàlom. Ha valaki tud segìtsen. Előre is köszi. ebben tudok segíteni ha még aktuális!
kanyocsaba Elküldve Február10, 2019 Elküldve Február10, 2019 (edited) válasz híján töröltem a kérdést Módosítva Március14, 2019 : kanyocsaba nincs válasz
warzsi Elküldve Március7, 2019 Elküldve Március7, 2019 Sziasztok, 1 hete lettem meriva B tulajdonos, külföldről behozott autót vettem. Navi 650 van benne és nincs rajta a kelet Európa térkép. A márkakereskedő és a külföldi opel oldal eléggé elkeserített, mondván, hogy vagy kelet-, vagy nyugat európai térkép fut, attól függ hova gyártották, és nem megoldható a másik szoftver telepítése, sőt figyelmeztetnek, hogy tönkremegy a készülék telepítéskor! Tud erre valaki használható megoldást??! üdv, Laci
Tóth János Elküldve Május30, 2019 Elküldve Május30, 2019 2010-es Meriva B valaki tudja-e hogy az elöl a vezető oldalon a gumiszőnyeg alatt víz honnan tud befolyni ? Köszönöm előre is .
Tóth János Elküldve Május30, 2019 Elküldve Május30, 2019 On 2015. 11. 12. at 8:28, szt írta: Nekem is lenne egy "általános" kérdésem: mennyire alkalmas egy B Meriva arra, hogy a hátsó ülésen egy gyerekülés mellett elférjen 2 felnőtt ? Tudom, hogy ez eléggé szubjektív kérdés, amiben még gondolkodunk, az egy J Astra kombi, Octavia kombi (próbáltam, az autó méretéhez képest meglepően kicsi a hátsó lábtér), illetve esetleg még egy Focus kombi (papíron ennek a tengelytávja a legnagyobb, de ebben se volt olyan fene nagy a hely hátul). Azt is tudom, hogy ebben a kategóriában ez mindenképpen kompromisszum, de kategóriát nem szeretnék lépni, a Vectra/Zafira/Mondeo vonalat egyelőre kizártuk. A Merivában tetszik, hogy rövidebb (nálunk az udvarra beállásnál szempont) és hogy magasabb, de még nem jutottam el odáig, hogy ki is próbáljak egyet. köszi, SzT. 3 perce, Tóth János írta: 2010-es Meriva B valaki tudja-e hogy az elöl a vezető oldalon a gumiszőnyeg alatt víz honnan tud befolyni ? Köszönöm előre is .
Treborianus Elküldve Augusztus19, 2020 Elküldve Augusztus19, 2020 On 2019. 01. 31. at 18:48, blackmagnum írta: ebben tudok segíteni ha még aktuális! Üdv Mi most vásároltunk egy Opel Merivát és a Config menüben nincs telefonos beállítás. Ha jól értettem te tudod a megoldást :) Előre is köszönöm a válaszod
Recommended Posts