Gelko Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Hova ilyen gyorsan a topic, nem is lehet még kapni ezt a típust, a motor gyártása még sehol sincs, pár napja nézegettem a 3 hengeres motorját. 110Le-s Turbós, kihegyezett blokk, kis aranyos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hzcs Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 gondoltak a tesztelőkre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Március18, 2013 Megoszt Elküldve Március18, 2013 gondoltak a tesztelőkre is :) Leszakadó motortartó bakok tesztelésnél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tutyi Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Tiszta morris kinézete van ,vagy fiat 500...szerintem csúnya... :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Engem háromajtós corsa b-re emlékeztet erősen. Arányai,alak,vonalak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Engem háromajtós corsa b-re emlékeztet erősen. Arányai,alak,vonalak. Vajon minek az alvázán csücsül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Padlolemez. Corsa/aveo atdolgozva, roviditve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2013 Az Adam egy baromi jó kis autó. Nincs semmi extra tulajdonsága amivel kiemelkedik de az összhatás nagyon jó. Persze gyenge a motor, hátul dobfék van rajta (ami nálunk volt azon az volt) de nem is ez számít. Stílusos, jópofa vidám kis autó :) és nem is drága ha azt nézzük, hogy egy jól felszerelt kerül 4 millióba....én kényelmesen elfértem benne pedig nem vagyok kicsi :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Az Adam egy baromi jó kis autó. Nincs semmi extra tulajdonsága amivel kiemelkedik de az összhatás nagyon jó. Persze gyenge a motor, hátul dobfék van rajta (ami nálunk volt azon az volt) de nem is ez számít. Stílusos, jópofa vidám kis autó :) és nem is drága ha azt nézzük, hogy egy jól felszerelt kerül 4 millióba....én kényelmesen elfértem benne pedig nem vagyok kicsi :) Sakktábla tetős volt, vagy a 64 ledes csillagos? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2013 sakktábla...pontosabban rajtzászló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május22, 2013 Megoszt Elküldve Május22, 2013 Nekem éppen a konfigurálhatósága tetszik, azaz hogy gyakorlatilag nincs belőle két egyforma, annyiféleképpen lehet variálni. Viszont a motorválasztéka az egyelőre nem túl bő (1.2-es és kétféle teljesítményszintű 1.4-es). A padlólemez meg nem a következő generációs Corsa E rövidített padlólemeze? Mintha ezt hallottam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Nekem éppen a konfigurálhatósága tetszik, azaz hogy gyakorlatilag nincs belőle két egyforma, annyiféleképpen lehet variálni. Viszont a motorválasztéka az egyelőre nem túl bő (1.2-es és kétféle teljesítményszintű 1.4-es). A padlólemez meg nem a következő generációs Corsa E rövidített padlólemeze? Mintha ezt hallottam volna... Nekem valamiért a legutolsó Corsa alváza rémlik de lehet, hogy tévedek. :) Motorban 1.2-es 75lovas van, illetve 1.4-es 100 lovas, a tuningolt változatról nincs infóm. De a motorokat napi szinten nézegetem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Öö.. a padlólemezre lehet hogy nem jól emlékszem (mintha a Legendák Napján hallottam volna), de ami a motorokat illeti, tuningolt változatról egyelőre szó sincs: a 100lovas 1.4-es az erősebbik változat, van belőle egy ecoFLEX is ami 10kW-al gyengébb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Öö.. a padlólemezre lehet hogy nem jól emlékszem (mintha a Legendák Napján hallottam volna), de ami a motorokat illeti, tuningolt változatról egyelőre szó sincs: a 100lovas 1.4-es az erősebbik változat, van belőle egy ecoFLEX is ami 10kW-al gyengébb... :blush: Valóban :) A12XEL 51kw, A14XEL 64kw, A14XER 74kw. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2014 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 Opel Adam menetpróba :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts