Davee Elküldve December10, 2012 Elküldve December10, 2012 Hova ilyen gyorsan a topic, nem is lehet még kapni ezt a típust, a motor gyártása még sehol sincs, pár napja nézegettem a 3 hengeres motorját. 110Le-s Turbós, kihegyezett blokk, kis aranyos :D
Davee Elküldve Március18, 2013 Elküldve Március18, 2013 gondoltak a tesztelőkre is :) Leszakadó motortartó bakok tesztelésnél :D
Tutyi Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Tiszta morris kinézete van ,vagy fiat 500...szerintem csúnya... :pinch:
hakapeszimaki Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Engem háromajtós corsa b-re emlékeztet erősen. Arányai,alak,vonalak.
Davee Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Engem háromajtós corsa b-re emlékeztet erősen. Arányai,alak,vonalak. Vajon minek az alvázán csücsül? :)
Gelko Elküldve Május22, 2013 Szerző Elküldve Május22, 2013 Az Adam egy baromi jó kis autó. Nincs semmi extra tulajdonsága amivel kiemelkedik de az összhatás nagyon jó. Persze gyenge a motor, hátul dobfék van rajta (ami nálunk volt azon az volt) de nem is ez számít. Stílusos, jópofa vidám kis autó :) és nem is drága ha azt nézzük, hogy egy jól felszerelt kerül 4 millióba....én kényelmesen elfértem benne pedig nem vagyok kicsi :) 1
Davee Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Az Adam egy baromi jó kis autó. Nincs semmi extra tulajdonsága amivel kiemelkedik de az összhatás nagyon jó. Persze gyenge a motor, hátul dobfék van rajta (ami nálunk volt azon az volt) de nem is ez számít. Stílusos, jópofa vidám kis autó :) és nem is drága ha azt nézzük, hogy egy jól felszerelt kerül 4 millióba....én kényelmesen elfértem benne pedig nem vagyok kicsi :) Sakktábla tetős volt, vagy a 64 ledes csillagos? :D
tgabika76 Elküldve Május22, 2013 Elküldve Május22, 2013 Nekem éppen a konfigurálhatósága tetszik, azaz hogy gyakorlatilag nincs belőle két egyforma, annyiféleképpen lehet variálni. Viszont a motorválasztéka az egyelőre nem túl bő (1.2-es és kétféle teljesítményszintű 1.4-es). A padlólemez meg nem a következő generációs Corsa E rövidített padlólemeze? Mintha ezt hallottam volna...
Davee Elküldve Május23, 2013 Elküldve Május23, 2013 Nekem éppen a konfigurálhatósága tetszik, azaz hogy gyakorlatilag nincs belőle két egyforma, annyiféleképpen lehet variálni. Viszont a motorválasztéka az egyelőre nem túl bő (1.2-es és kétféle teljesítményszintű 1.4-es). A padlólemez meg nem a következő generációs Corsa E rövidített padlólemeze? Mintha ezt hallottam volna... Nekem valamiért a legutolsó Corsa alváza rémlik de lehet, hogy tévedek. :) Motorban 1.2-es 75lovas van, illetve 1.4-es 100 lovas, a tuningolt változatról nincs infóm. De a motorokat napi szinten nézegetem :D
tgabika76 Elküldve Május23, 2013 Elküldve Május23, 2013 Öö.. a padlólemezre lehet hogy nem jól emlékszem (mintha a Legendák Napján hallottam volna), de ami a motorokat illeti, tuningolt változatról egyelőre szó sincs: a 100lovas 1.4-es az erősebbik változat, van belőle egy ecoFLEX is ami 10kW-al gyengébb... :blush:
Davee Elküldve Május23, 2013 Elküldve Május23, 2013 Öö.. a padlólemezre lehet hogy nem jól emlékszem (mintha a Legendák Napján hallottam volna), de ami a motorokat illeti, tuningolt változatról egyelőre szó sincs: a 100lovas 1.4-es az erősebbik változat, van belőle egy ecoFLEX is ami 10kW-al gyengébb... :blush: Valóban :) A12XEL 51kw, A14XEL 64kw, A14XER 74kw.
Recommended Posts