Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na igen, többek közt ilyen képekről beszéltem. Abszolút előnytelen arcszerkezetem van rajtuk, és persze mindenki csak erre fog emlékezni, ha eszébe jutok . :pinch:

Te meg se szólaljál, én a képek miatt amit a Manta feltett (nem keveset) már az utcára sem merek kimenni....... :D

Elküldve

Na igen, többek közt ilyen képekről beszéltem. Abszolút előnytelen arcszerkezetem van rajtuk, és persze mindenki csak erre fog emlékezni, ha eszébe jutok . :pinch:

Szerintem arra fognak/unk emlékezni, hogy jól érezted/tük magad/unkat. ;) :icon1:

Te meg se szólaljál, én a képek miatt amit a Manta feltett (nem keveset) már az utcára sem merek kimenni....... :D

Miért? Teljesen rendben volt. :icon13: Bár... tényleg a második nap valami volt a hangoddal. :lol: :devlish: (de az a képeken nem látszik ;) )

Elküldve (edited)

az a baj,hogy nem csak rólad... :goofy: lehet, hogy mindannyian ilyen furák vagyunk? :icon11:

- megeszed vazze!

- de nem akarom! Biztos rossz az íze! Már tele is van köpködve!

- de megzabálod!!!!!

- na ugye, hogy megetted! ügyes kislány vagy!

- brühü - brühü.... te szemét állat... miattad kellett leharapnom a mikrofon tetejét.. brühü - brühühühühűűűűűűűű

:D

:D :D :D :D :D :omg: Módosítva : hening
Képpel idézés.
  • 1 month later...
Elküldve

a péntek délutáni szlalomverseny vége felé volt bent egy fotós a pályán. a képeivel nem találkozott vki neten?

ha igen akk link lécci

• 3 months later...
Elküldve

Sziasztok! Tudom kicsit korán, de van hír a 2013 Blitz helyszínéről és időpontjáról???? Az MVOK is csinálja a rendezvénynaptárt, és nem szeretnénk ütközést, illetve jó lenne ajánlani a bulit. köszi!

Elküldve

Sziasztok! Tudom kicsit korán, de van hír a 2013 Blitz helyszínéről és időpontjáról???? Az MVOK is csinálja a rendezvénynaptárt, és nem szeretnénk ütközést, illetve jó lenne ajánlani a bulit. köszi!

Egyelőre megbeszélés alatt, remélhetőleg néhány napon belül kiderül.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.