zozor Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 8-án van a szülinapom - 4-én és 11-én is megünneplem. Milyen érdekes, hogy pont az egyik dátum a Blitzre esik, ahol NYILVÁN ( -_- ) rengeteg ember hoz majd nekem meglepit, meg koccint az egészségemre.... :devlish: Te hozod a piát, mi a meglepit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Hékás! Az nekem nem túl jó meglepi, hogyha minden bokorból pucéran ugráltok kifelé elém a táborba :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Hékás! Az nekem nem túl jó meglepi, hogyha minden bokorból pucéran ugráltok kifelé elém a táborba :omg: :D Éhes disznóhölgy makkal álmodik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Éhes disznóhölgy makkal álmodik... :D Jó, akkor legyen így: Az nekem nem túl jó meglepi, hogyha minden bokorból női ruhában ugráltok kifelé elém a táborba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Jó, akkor legyen így: Az nekem nem túl jó meglepi, hogyha minden bokorból női ruhában ugráltok kifelé elém a táborba :D Az a baj drágám, hogy ismervén Antal barátomat és jó magamat, részegen bármire képesek vagyunk! :) Ugye van aki Superman-é, van aki Riddick-é változik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Csabi melyikre megy????? Jah neki már vége van ;) ;) ;) biza én addigra elásom magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az a baj drágám, hogy ismervén Antal barátomat és jó magamat, részegen bármire képesek vagyunk! :) Ugye van aki Superman-é, van aki Riddick-é változik! :D vagy szélésőjobbos tüntetővé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az a baj drágám, hogy ismervén Antal barátomat és jó magamat, részegen bármire képesek vagyunk! :) Ugye van aki Superman-é, van aki Riddick-é változik! :D Kenyeret és cirkuszt a népnek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Kenyeret és cirkuszt a népnek... :D :D Stációnként, mint Krisztus, időnként elengedve gyomrunk tartalmát visszefelé irányban :D (ez tök kedves volt tőlem, hogy nem azt írtam, hogy "testünk tartalmát kiengedve" vagy valami, mert abból az is kijöhet, hogy beszartál, mint a disznó (ahogy egyik ismerősöm mondja: "akkorát bulizunk, hogy elernyed az összes záróizmunk"), hanem egyértelműen, cizelláltan fogalmaztam meg a hányás tényét :D) (tényleg... ebben az esetben a kenyér már egyszer megevődött, a cirkusz meg ennek a kiadása :D hallod... franciasalátát azóta nem ettem :goofy: nem tudom feledni azt a látványt :goofy: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Nálunk "színes ásításnak" hívják az ilyet. :D Én kólát nem iszok már nagyon régóta, amióta egyszer visszajött. A tömény koffein úgy marja a torkod, meg tök szar az íze. :sick: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Nálunk "színes ásításnak" hívják az ilyet. :D Én kólát nem iszok már nagyon régóta, amióta egyszer visszajött. A tömény koffein úgy marja a torkod, meg tök szar az íze. :sick: :pinch: Az lóóófüüüttty... egyszer valahol valamikor Gelkoékkal Tequilaztunk, és félrenyeltem, visszajött az orromon az egész... kb 15 másodperc alatt berúgtam, mert felszívódott az orromban elég gyorsan... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 ... franciasalátát azóta nem ettem :goofy: nem tudom feledni azt a látványt :goofy: ) Nem tudom miről beszélsz... én alutttttam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az lóóófüüüttty... egyszer valahol valamikor Gelkoékkal Tequilaztunk, és félrenyeltem, visszajött az orromon az egész... kb 15 másodperc alatt berúgtam, mert felszívódott az orromban elég gyorsan... :D :D :evilgrin: :D Nem az a fontos hogy mit rókázik az ember, hanem az, hogy hogyan....szépen stílusosan kell zsebbedugott kézzel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 :evilgrin: :D Nem az a fontos hogy mit rókázik az ember, hanem az, hogy hogyan....szépen stílusosan kell zsebbedugott kézzel... :D ez olyan "fősulis sztájl" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Stációnként, mint Krisztus, időnként elengedve gyomrunk tartalmát visszefelé irányban :D (ez tök kedves volt tőlem, hogy nem azt írtam, hogy "testünk tartalmát kiengedve" vagy valami, mert abból az is kijöhet, hogy beszartál, mint a disznó (ahogy egyik ismerősöm mondja: "akkorát bulizunk, hogy elernyed az összes záróizmunk"), hanem egyértelműen, cizelláltan fogalmaztam meg a hányás tényét :D) (tényleg... ebben az esetben a kenyér már egyszer megevődött, a cirkusz meg ennek a kiadása :D hallod... franciasalátát azóta nem ettem :goofy: nem tudom feledni azt a látványt :goofy: ) Az az én dumám...még anno fősuli koliban indultunk így bulizni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Az lóóófüüüttty... egyszer valahol valamikor Gelkoékkal Tequilaztunk, és félrenyeltem, visszajött az orromon az egész... kb 15 másodperc alatt berúgtam, mert felszívódott az orromban elég gyorsan... :D :D Két példát hoznék csak: -szunyoghálón való keresztülokádás végignézése -pisilés úgy, hogy azt hiszi fogja a brét, de valójában a gatyájában volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 fősuli koliban Dolgoztatok ott is? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Én kólát nem iszok már nagyon régóta, amióta egyszer visszajött. A tömény koffein úgy marja a torkod, meg tök szar az íze. milyen lúzer dolog már kólától bebaszcsizni :blink: Nem az a fontos hogy mit rókázik az ember, hanem az, hogy hogyan....szépen stílusosan kell zsebbedugott kézzel... :D jah :D szintén feledhetetlen :D lazaság a köbön Az az én dumám...még anno fősuli koliban indultunk így bulizni! Két példát hoznék csak: -szunyoghálón való keresztülokádás végignézése -pisilés úgy, hogy azt hiszi fogja a brét, de valójában a gatyájában volt :D ohh... még jó, akkor, hogy nem azt írtam, hogy "ahogy egyik barátom szokta mondani..." :D :evilgrin: szúnyoghálón azért jó átokádni, mert ha elég gyors vagy és nagy a lélekjelenléted, akkor a túloldalra állva csak egy poharat kell odatartanod, és máris fogyaszthatod a recycled, frissen szűrt alkoholt :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 milyen lúzer dolog már kólától bebaszcsizni :blink: Csak azt írta,hogy nem iszik kólát.(nem volt szó beb.szásról) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 milyen lúzer dolog már kólától bebaszcsizni :blink: jah :D szintén feledhetetlen :D lazaság a köbön ohh... még jó, akkor, hogy nem azt írtam, hogy "ahogy egyik barátom szokta mondani..." :D :evilgrin: szúnyoghálón azért jó átokádni, mert ha elég gyors vagy és nagy a lélekjelenléted, akkor a túloldalra állva csak egy poharat kell odatartanod, és máris fogyaszthatod a recycled, frissen szűrt alkoholt :smartass: A többieknek meg marad a sűrűje :sick: :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Dolgoztatok ott is? :icon1: Igazából moslékért jártam be, mer kellett a desznyóknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 A többieknek meg marad a sűrűje :sick: :goofy: :D Répa... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Csak azt írta,hogy nem iszik kólát.(nem volt szó beb.szásról) :blush: Látom legalább Tomi érti miről beszélek. :D Vagy Ő tudja amit Hajni nem, hogy Én már elég régen voltam bebaszcsizva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 :evilgrin: szúnyoghálón azért jó átokádni, mert ha elég gyors vagy és nagy a lélekjelenléted, akkor a túloldalra állva csak egy poharat kell odatartanod, és máris fogyaszthatod a recycled, frissen szűrt alkoholt :smartass: Vizuálisan elképzeltem..... baccuss.... épp most reggeliztem...... kár volt....... :icon11: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Csak azt írta,hogy nem iszik kólát.(nem volt szó beb.szásról) :blush: akkor gyomorrontás lesz... :omg: A többieknek meg marad a sűrűje :sick: :goofy: :D secondhand food :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts