corsarulez Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Volt aki ily galád tettet elkövetett?! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Hát remélem nem, párszor ment a számba víz a medencében :blink: :D :D :D Szerk.: Egyébként a "vizes szlalom" hogy nézett ki? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 :) fura is olvasni ... meg grillhez alapanyag :D hehe :) és hogy milyen csöndben vagyok ilyen téren :icon3: Okkal vagy ok nélkül hallgatsz? Nem ilyennek ismerünk... + tilos vizbe pisálni ,főleg a partrol :) És a trambulinról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goli Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 Valakinek a pap valakinek a papné jön be.Ezért volt több alternativa.Valakinek nem jött be a szinpadí zene elmehetett karaokizni.Ha olyan ebert hivnak aki evvel foglakozik az alaphangon egy 30 as / éjszaka vagy csak pár óra.Meglehet nézni hol voltak többen.Szerintem nem a Karaokiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Okkal vagy ok nélkül hallgatsz? Nem ilyennek ismerünk... És a trambulinról? Okkal hallgatok :) nagy önuralom kell hozzá, de a shaolin papok megtanítottak uralni az erőt :D Van az a vicc tudod, hogy: - Apa! Kirúgtak az uszodából! - De miért fiam? - Mert belepisáltam a medencébe... - De fiam, hiszen mindenki belepisál a medencébe... - ... de én a rajtkőről.... :D Valakinek a pap valakinek a papné jön be.Ezért volt több alternativa.Valakinek nem jött be a szinpadí zene elmehetett karaokizni.Ha olyan ebert hivnak aki evvel foglakozik az alaphangon egy 30 as / éjszaka vagy csak pár óra.Meglehet nézni hol voltak többen.Szerintem nem a Karaokiban. Tök mindegy, hol voltak többen. Mi a mikrofon mellől máshogy láttuk, és? Van jelentősége? :) Én spec mindenhol voltam (bár főként óbégatni, tegnap már hangom is volt, ma még tökéletes Amanda Lear számok eléneklésére :D) Tök más a két stílus, kár ebbe belemenni, hogy kinek a bulija volt jobb, el se kezdjük. Bár az biztos, hogyha lenne bátyám, akkor ő lenne az erősebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Nem igaz Hajni, mert nekem erősebb az apukám! :) Remélem jövőre eljutok én is, mert most a családi nyaralás volt fontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 A vasárnap hajnali hangoskodást bevállalom :-D (jelszó: Make some Noise! - a buli nem állhat meg...) Néha megnéztük a karaoke-t is, összességében folyamatosan sikerült valami megfelelő programot találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Jah - a Coupe klubos csapat ezt hiányolta, de napközben "rongyosra" játszottuk... így küldeném nekik, és a terrorelhárítási központ munkatárainak: http://www.youtube.com/embed/CHAUukQlsbg Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Jah - a Coupe klubos csapat ezt hiányolta, de napközben "rongyosra" játszottuk... így küldeném nekik, és a terrorelhárítási központ munkatárainak: http://www.youtube.c...bed/CHAUukQlsbg MoCSoK : jól szolt a kis autód :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Sziasztok! Mi is jól éreztük magunkat a kisTomival. Sajnos egyszer kinyílt a bicska a zsebemben és közelvoltam,hozzá,hogy utánamegyek és orrbab@szom az "urat" Aki ott volt a szinpad előtt a legszebb motortér eredmény hírdetésénél az tudja mire gondolok. (felelőtlen f@szkalap) Antiéknak,Gelkóéknak és Viktoréknak és a többi segítőnek! :Köszi a lehetőséget. ;) hát igen. elgondolkoztató ami ott történt . nem sokon múlott hogy valami olyan történjen aminek semmi köze már egy ilyen rendezvényhez. ha felnőtt emberek volnánk ugye akkor tényleg tudjunk már mérlegelni okosan dönteni. szerintem alap ez tényleg alap. a tisztelt urak akik körül vették a "sofőrt", épp olyan hibásak mint ő. esetleg egy halkan szólhattak volna hogy hát így azért mégsem kellene volán mögé ülni . ön és közveszélyes volt a "mutatvány" nettó baromság. egy másik dolog ami nem csak nekem tűnt fel tehát bátran mondhatom hogy többeknek is elhagyta a száját a szó hogy a mikrofon mester finoman szólva színvonal alatti tehetsége nem éppen egy ilyen rendezvényre való .illendő magatartási szóhasználati normákat ennyi ember előtt roppant elegáns és egyben norma dolog lenne megvalósítani/betartani . ez amolyan alap magyar szóforgatás . haverok közt faxán elmegy oké. a rendezőknek szervezőknek és minden kedves klubtársunknak akik megszervezték és ennyi munkát beletettek a mi szórakoztatásunkra hogy nekünk jó legyen és élményben gazdagodjunk , nekik nagyon nagy Köszönet ! örülök hogy ismét ott lehettem és jó volt emberekkel még ha csak pár szót is beszélni összefutni egy pacsira, pár gondolatra ,rengeteg élménnyel gazdagodni .Köszi nektek ! :) JÓ volt !!! ;) zsolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Eszembe jutott,hogy a kisTominak ez volt a 4. Blitz Weekendje amin ott volt és csak Októberben lesz 4 éves. :icon1: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Eszembe jutott,hogy a kisTominak ez volt a 4. Blitz Weekendje amin ott volt és csak Októberben lesz 4 éves. :icon1: :icon1: ja ja ! az elsőt pocaklakóként :D és akkor még a Qp is volt ;) nem ma volt az sem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Marosi Peti kupája kinél van? (remélem nem nálam :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Mi is hazaértünk egyben és benzin szegényen:))) a hangulat nagyon jó volt, de volt pár probléma ami nekünk sem igazán tetszett de erről már írtatok. Sajna képen eddig vasam még nem láttam, szóval akinek esetleg akad az tolja fel :) Anti bocsi hogy nem mentem a matrinyákért de kiment a fejemből... igaz a 2 tombola után már nem tudtam hogy hol vagyok :DDD jah a másik poén hogy a TV-t majdnem elvittem csak nálam a piros 100-as volt :D de így is klafa a 2 óra a falon :D másik kérdés.. esetleg nincs kisebb méret az esőkabiból? nekem ahogy láttátok "kicsit" nagy lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 másik kérdés.. esetleg nincs kisebb méret az esőkabiból? nekem ahogy láttátok "kicsit" nagy lett :D Alá tudsz öltözni. ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 Repül a hengerfej, ki tudja, hol áll meg.... (ha jól emlékszem 2, 62 m körül :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 1,9et dobtam... ennyit a súlyzós edzésekről <_< aztán próbáltam vakítani, hogy azt hittem, mindenkinek az autója köbcentijét kell kidobni - nem is tudtam, hogy Editéknek 2,6osa van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 :D :D Majd legközelebb Vadkerten gyakoroljuk a dobálást és jövőre legyűrünk mindenit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Eszembe jutott,hogy a kisTominak ez volt a 4. Blitz Weekendje amin ott volt és csak Októberben lesz 4 éves. :icon1: :icon1: akkor nagy opelfan gyerekeink lesznek. én Sanyikámnak is ez volt a 3 . BW-je és még csak 2és fél éves. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus11, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2012 Melinda, délután láttuk a Sanyit és a kék Mantát. (Szegedről jöttünk haza) Dudáltunk, de lehet, hogy nem vett észre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Melinda ! hívtalak titeket valamelyik nap, nálunk van a sütis :wub: doboz, majd megbeszéljük hogyan jut el hozzátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Tegnap Csólyospáloson voltunk traktorversenyen. Lehet akkor láttál minket, mind a kocsiban voltunk.VAgy Sanyi meg a kocsim is klónozta magát. :blink: Melinda ! hívtalak titeket valamelyik nap, nálunk van a sütis :wub: doboz, majd megbeszéljük hogyan jut el hozzátok .Manapság össze vissza csörög a telóm, hívogat mindenki, nekd meg nem is mentettem el a számod, így nem tudtam ,hogy te voltál. Nem sürgős a dobozka, csak egyszer kerüljön vissza.hogy hozom el a következő adag sütit? (márha tényleg ízlett) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Gyorsan suhantunk el, így csak Sanyit volt időm kivenni hirtelen. :) Félig-meddig láttam, hogy még ülnek a kocsiban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Nagyon finom volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts