Helga Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Akkor most már indulhatnánk is :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Szokott lenni taglista a szervezőknél, így nem lesz gond, ha még nem kaptad kézhez a kártyád. :) Köszönöm a gyors választ :) kis turbós corsád jönn veled? megnézném :) mondjuk anno láttam egyik kecsós pályanapon:) de most jobban is megnézném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Nem, sajnos a Corsa az idei Blitzet is kénytelen kihagyni, talán jövőre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Beszéltem Patyival, nem tud jönni pénteken, csak szombaton reggel... akkor lesz másnak is esélye!!! hát ja ő jól terelget azért egy tök gyári c corsaval Sztem titokban rallyzik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Van Szigetelő szalag és kötegelő a kocsiban! Kell meg valami? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Lantinak valaki tegyen még be egy kiló turbónyomást... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Ha opel emblémával ellátott golfal megyünk ki akkor beenegedtek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra V6 Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Kalapáljátok át ADAM kinézetűre....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 jó lérzem h gec sokan leszünk vagy csak facebukon miatt van?????? Akkor szép kártyát elfogadtok ugye? :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 jó lérzem h gec sokan leszünk vagy csak facebukon miatt van?????? Akkor szép kártyát elfogadtok ugye? :D :D :D ;) Nagyon úgy néz ki, hogy nagyon sokan leszünk... a hangulat adott, strand jó idő adott, sok szép autó adott... mi kell még? Na szép kártya az nem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Ha opel emblémával ellátott golfal megyünk ki akkor beenegedtek? :D Simán... én a 8 Blitzből 3-on voltam opellel... a többin mindig valami más márkájú fostaligát toltam le... volt is amikor reggelre átmatricázták.. azért ezen majd ne lepődj meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Simán... én a 8 Blitzből 3-on voltam opellel... a többin mindig valami más márkájú fostaligát toltam le... volt is amikor reggelre átmatricázták.. azért ezen majd ne lepődj meg... :D Úgyis gyűjtöm a matricákat a sárvédőmre :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Autó lemosva, kitakarítva. Holnap reggel indulás, dél körül ott leszünk. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Autó lemosva, kitakarítva. Holnap reggel indulás, dél körül ott leszünk. :icon13: Én majd holnap délután vagy este csinálom meg... addig szakinál pihen a vas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Autó lemosva, kitakarítva. Holnap reggel indulás, dél körül ott leszünk. :icon13: le ellenőrzöm azt a nagy takarítást,főleg a műszerfalat :D :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 ejjj ez megint jó partynak ígérkezik ;) 35 fokos meleggel ;) medence rulez :D aki Baja-Szeged közt gurul annak figyelmébe ajánlanám a mobil mérő autót ami sumákba nyomja a sztárfotót ! (általában egy Skoda de volt már Golf is ) persze lehet máshol is van hasonló "okossága" a szervnek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 Mi már itt vagyunk Szegeden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Hazaértünk egyben, köszönünk mindent, jövünk jövőre is. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 van egy pár kör felvéve a szlalomról.Érdekel valakit? :evilgrin: (nem kamerával lett felvéve).Hová rakjam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Mi is hazaértünk épségben. Nagyon szépen köszönjük a hétvégét, most is jó volt mint mindig, bár a szombati programokról nagyon lemaradtunk, sajnos nem értesültünk arról mi és hol lesz, ha jól emlékszem múlt évben a kapunál ki volt függesztve egy program lista, Én azt most hiányoltam :) brezsy: Ha esetleg rólam van videód, megköszönném ha felraknád ( fehér F Astra, német zászlós sárvédővel ). Szerintem a legegyszerűbb ha a Youtube-ra rakod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Igen a szombati programokról mi is lemaradtunk, de amúgy egészen - istenkirály Zimamoddy főatyaúristen speekerig - jól éreztük magunkat. Ha jövőre is ő lesz a speeker szépségverseny ki hírdetéskor én feldugom neki a mikrofonját. Beképzelt f@szkalap. Már a tavalyi után is mondtam, hogy remélem idén nem ő lesz de ismét hozta a hoddogszos formáját. Jövőre ő és a nagy haverjai csinálhatják is a szépségversenyt, rohadjanak ők meg a napon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Igen a szombati programokról mi is lemaradtunk, de amúgy egészen - istenkirály Zimamoddy főatyaúristen speekerig - jól éreztük magunkat. Ha jövőre is ő lesz a speeker szépségverseny ki hírdetéskor én feldugom neki a mikrofonját. Beképzelt f@szkalap. Már a tavalyi után is mondtam, hogy remélem idén nem ő lesz de ismét hozta a hoddogszos formáját. Jövőre ő és a nagy haverjai csinálhatják is a szépségversenyt, rohadjanak ők meg a napon. Na igen, Zimával elszaladt a ló este eléggé. Rudit sem szabadott volna autóba engedni olyan állapotban, 10cm-n múlott hogy nem borította ránk a reflektort és nagy mákja volt mindenkinek hogy a fűben nem volt egy kavics sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Hát a kicsit az tavaly volt idén ez már a nagyon volt, a hoddogszos brigád pár tagja azt hiszi magáról hogy róla szól a blitz és mindennek körülöttük kell forogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 CSAk azt tudom írni mint tavaly hatalmas tisztelet a Rendezőségnek hibátlan volt minden ha jövőre is ilyen lesz sztem mindenki ott lesz aki idén is...... És nem utolsó sorban mély gratuláció az életük párjainak h végig elviseltek minket, képzelem külsős szemmel milyen hülyének tűnhetünk:))))))))))))))))))) Hengtechnikának elég Balázska autója ami MÉG nem a Csabié!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 A lényeg :) Szlalom 2000ccm-ig kategória II. hely Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts