Atommanó Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Szerintem többen, a múltévben még a Subarunak elmerte rúgni. Most szerintem a Vectrának nem meri majd. :D Ez lehet, hogy így lesz... mert lássuk be... nem szlalomra való a Veki... de lehet majd valami kölcsönverdával azért csak odaállok, és elkenem a szátokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 ÁÁÁÁÁÁ... csak E jelessel lehet indulni... ez profi liga, itt nem szarral gurigázunk... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D nah végre de jaj gec h mennyit montad h nem jössz ezt kihagyni nagy bűn 2 napot meg mindenki kibír......király lesz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Végül is ha kizártok tökmindegy hogy milyen gumival indulok :D Majd akkor gondolkozom rajta hogy bepakoljam-e a szettet. Egyelőre a kocsinak kéne jól menni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 Végül is ha kizártok tökmindegy hogy milyen gumival indulok :D Majd akkor gondolkozom rajta hogy bepakoljam-e a szettet. Egyelőre a kocsinak kéne jól menni... :unsure: Szerintem ez nem az a kategóriájú verseny, ahol a gumik számítanak... de még csak az autók sem igazán... amikor Patyi ropira ver mindenkit az utcai dízel corsajaval... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 hát ja ő jól terelget azért egy tök gyári c corsaval Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július29, 2012 Megoszt Elküldve Július29, 2012 amikor Patyi ropira ver mindenkit az utcai dízel corsajaval... :D Gumilefordulósan...vannak még tartalékok a gyári futóműben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Szerintem ez nem az a kategóriájú verseny, ahol a gumik számítanak... de még csak az autók sem igazán... amikor Patyi ropira ver mindenkit az utcai dízel corsajaval... :D Nem a kis mérges A Corsával jön? Pedig az nagyon haladt a múltkor. :) Gondolkoztam egyébként, teljesen felesleges +80kg-t cipelnem a szlalom miatt, szóval maradnak az utcaik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Nem a kis mérges A Corsával jön? Pedig az nagyon haladt a múltkor. :) Gondolkoztam egyébként, teljesen felesleges +80kg-t cipelnem a szlalom miatt, szóval maradnak az utcaik. :) Én nem is kérdeztem, hogy jön e egyáltalán... :unsure: :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Éjdémon Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Hy all! Egy gyors kérdés Debrecenből illetve a környékéről megyen valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Hy all! Egy gyors kérdés Debrecenből illetve a környékéről megyen valaki? Szerintem itt hamarabb kapsz választ. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Én nem is kérdeztem, hogy jön e egyáltalán... :unsure: :omg: jön,de csak péntek este ér le..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Üdv, az érdekelne, hogy pénteke mikor nyit a mutatvány? Nem szeretnénk túl korán odaérni, hogy aztán kint kelljen várni, mint tavaly szombat reggel. (Igaz, akkor arra vártunk, hogy Gelko kijózanodjon :icon1: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Üdv, az érdekelne, hogy pénteke mikor nyit a mutatvány? Nem szeretnénk túl korán odaérni, hogy aztán kint kelljen várni, mint tavaly szombat reggel. Ahol sör van oda nem lehet korán érkezni -_- :closedeyes: De kiírás szerint a kapunyitás délben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július30, 2012 Megoszt Elküldve Július30, 2012 Ahol sör van oda nem lehet korán érkezni -_- :closedeyes: De kiírás szerint a kapunyitás délben van Szuper, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2012 Pénteken déltől szombaton kb f9-től lehet jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Hy! Kérdés... mi van olyankor ha 2 főre van foglalás de csak az 1ik megy? (még nem 100% hogy így lesz csak érdeklődök) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Több hely marad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Több hely marad :) ezt ki nem találtam volna :omg: :D :D pénzügyi szempontból gondoltam volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 A helyszínen megbeszéljük. Derüljön ki, hogy mi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Ez lehet, hogy így lesz... mert lássuk be... nem szlalomra való a Veki... de lehet majd valami kölcsönverdával azért csak odaállok, és elkenem a szátokat... :D Én is így fogok tenni :D Öcsém Corsája fel lett készítve a szlalomra, remélhetőleg bírja is majd a kiképzést! :D :devlish: Ketten tuti indulunk majd vele, Anikót még puhítom ezügyben. :D Az a legjobb benne, hogy úgy füstöl a kipufogó, hogy simán le lehet rövidíteni a pályát, nem látná senki. :ph34r: :whistle: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Az a legjobb benne, hogy úgy füstöl a kipufogó, hogy simán le lehet rövidíteni a pályát, nem látná senki. :ph34r: :whistle: :devlish: Rajtnál dobtok egy ninja füstöt és annyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 Beszéltem Patyival, nem tud jönni pénteken, csak szombaton reggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 MOTE-s kártyámat hol tudom majd átvenni? vagy az jönn postával? ha nem tudom felmutatni honnan fogjátok tudni hogy tag vok? nem mintha az a 500ft küllönbség odaverna csak nah kiváncsi vok erre... jah és 4en megyünk végülis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2012 Megoszt Elküldve Július31, 2012 MOTE-s kártyámat hol tudom majd átvenni? vagy az jönn postával? ha nem tudom felmutatni honnan fogjátok tudni hogy tag vok? nem mintha az a 500ft küllönbség odaverna csak nah kiváncsi vok erre... jah és 4en megyünk végülis :D Szokott lenni taglista a szervezőknél, így nem lesz gond, ha még nem kaptad kézhez a kártyád. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts