Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 430
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Bocsassatok meg a kerdesert, de az vilagos, hogy a hazakert elore kell utalni a foglalas miatt, de mi a helyzet a satrasok eseteben?

y u no read?? #236

Elküldve

VIII. Blitz Weekend szlalom helyszín!!!

Szeged belvárosából Kiskundorozsma irányában az 5-ös főúton lehet megközelíteni a RO-LA Terminál parkolóját. Idén itt kerül megrendezésre a szlalomverseny 17:00-19:30-ig. Nevezni érvényes Blitz Weekend belépővel lehet a helyszínen!

Várunk minden Opel-rajongót, autószeretőt a helyszínen!

620956_477730818906060_1160120482_o.jpg

Elküldve

Ú ez egész nagy területnek néz ki innen fentről. :smartass:

Szerk.: és ha esetleg megint ott lesz a helyi Lada club ők akkor nem indulhatnak? :unsure: :D

Elküldve

Ú ez egész nagy területnek néz ki innen fentről. :smartass:

Szerk.: és ha esetleg megint ott lesz a helyi Lada club ők akkor nem indulhatnak? :unsure: :D

De igen... tavaly is vettek belépőt a BW-re...

Elküldve

Hoppá, ezt nem tudtam, azt láttam hogy a díjátadón ott volt a srác a nyereményéért. :)

mert csak a kritika megy és a hátteret nem tudja senki, az volt az első, hogy odajött a srác megkérdezni mehet e és mi a feltétele

Elküldve

Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D

Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D

Elküldve

Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D

Helyes...

Elküldve

mert csak a kritika megy és a hátteret nem tudja senki, az volt az első, hogy odajött a srác megkérdezni mehet e és mi a feltétele

Egy szimpla kérdés volt, nem kritika, de ha ennyire baj, hogy próbálok érdeklődni... :icon11:

Elküldve

Egy szimpla kérdés volt, nem kritika, de ha ennyire baj, hogy próbálok érdeklődni... :icon11:

nem rád gondoltam, vannak páran akik ide fel sem jönnek de a fika ezerrel megy

Elküldve

nem rád gondoltam, vannak páran akik ide fel sem jönnek de a fika ezerrel megy

Csak azért gondoltam mert az Én kommentemet idézted, de akkor NP. :)

Szerk.: Szlalomon gumimegkötés van? Van slickem, de nem E jeles, mondjuk ha kicsi lesz a pálya, akkor az talán hátrány lenne, mint előny, csak érdeklődöm :)

Elküldve

Na végre ez jó hír. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.