rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Mi Péntek délelőttől vasárnap délelőttig leszünk. Asszem az pont belefér. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Mi Péntek délelőttől vasárnap délelőttig leszünk. Asszem az pont belefér. :icon1: Nyilván... de azt már úgy általánosságban írtam csak... :omg: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nyilván... de azt már úgy általánosságban írtam csak... :omg: ;) Tudom. :hiya: (A gyengébbek kedvéért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Tudom. :hiya: (A gyengébbek kedvéért) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 ésha Mi péntek délelőttől vasárnap délutánig leszünk az is bele fér? :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Köszönöm mindenkinek a meghiväst sajnos iden meloznom kell nem kaptam szabadot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Bocsassatok meg a kerdesert, de az vilagos, hogy a hazakert elore kell utalni a foglalas miatt, de mi a helyzet a satrasok eseteben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Bocsassatok meg a kerdesert, de az vilagos, hogy a hazakert elore kell utalni a foglalas miatt, de mi a helyzet a satrasok eseteben? y u no read?? #236 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 y u no read?? #236 thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Kojak pálinkájának hatása: Johhny a mocsokban rohad rég. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 VIII. Blitz Weekend szlalom helyszín!!! Szeged belvárosából Kiskundorozsma irányában az 5-ös főúton lehet megközelíteni a RO-LA Terminál parkolóját. Idén itt kerül megrendezésre a szlalomverseny 17:00-19:30-ig. Nevezni érvényes Blitz Weekend belépővel lehet a helyszínen! Várunk minden Opel-rajongót, autószeretőt a helyszínen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Ú ez egész nagy területnek néz ki innen fentről. :smartass: Szerk.: és ha esetleg megint ott lesz a helyi Lada club ők akkor nem indulhatnak? :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Ú ez egész nagy területnek néz ki innen fentről. :smartass: Szerk.: és ha esetleg megint ott lesz a helyi Lada club ők akkor nem indulhatnak? :unsure: :D De igen... tavaly is vettek belépőt a BW-re... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 De igen... tavaly is vettek belépőt a BW-re... Hoppá, ezt nem tudtam, azt láttam hogy a díjátadón ott volt a srác a nyereményéért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Hoppá, ezt nem tudtam, azt láttam hogy a díjátadón ott volt a srác a nyereményéért. :) mert csak a kritika megy és a hátteret nem tudja senki, az volt az első, hogy odajött a srác megkérdezni mehet e és mi a feltétele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D Helyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 mert csak a kritika megy és a hátteret nem tudja senki, az volt az első, hogy odajött a srác megkérdezni mehet e és mi a feltétele Egy szimpla kérdés volt, nem kritika, de ha ennyire baj, hogy próbálok érdeklődni... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D akkor Antit már ketten verik el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 akkor Antit már ketten verik el :D :D Szerintem többen, a múltévben még a Subarunak elmerte rúgni. Most szerintem a Vectrának nem meri majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Egy szimpla kérdés volt, nem kritika, de ha ennyire baj, hogy próbálok érdeklődni... :icon11: nem rád gondoltam, vannak páran akik ide fel sem jönnek de a fika ezerrel megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 nem rád gondoltam, vannak páran akik ide fel sem jönnek de a fika ezerrel megy Csak azért gondoltam mert az Én kommentemet idézted, de akkor NP. :) Szerk.: Szlalomon gumimegkötés van? Van slickem, de nem E jeles, mondjuk ha kicsi lesz a pálya, akkor az talán hátrány lenne, mint előny, csak érdeklődöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 szerintem azzal jössz amivel akarsz... max ha jól végzel, kizárunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 szerintem azzal jössz amivel akarsz... max ha jól végzel, kizárunk :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Úgy tűnik egy péntek szombatot bevállalok idén azért, szombat este meg hazajövök mert a lányokat nem akarom sokáig kettesben hagyni mer csak kifárasszák egymást és nagyon hiányoznék nekik :D Jövőre meg már a Vivi indul a szlalomon :D Na végre ez jó hír. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts