Pehi Csabi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Csak plusz súly volt neki a tető? :icon1: nem lehet mindent erőből megoldani, van amihez tehetség is kell :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 nem lehet mindent erőből megoldani, van amihez tehetség is kell :D :D de volt ojan is aki jeep csirkevel jött :) :) az a lenyeg összetartunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Blitzre menet vezet vkinek Dújv. fele az útja? Felvehetne költségspórolás szempontjából... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömeee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ez lesz az első Blitz amire megyek! Már hallottam pár sztorit :D de most én is átélem :icon1: A kis Corsám meg benevezzük szlalomra :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Ez lesz az első Blitz amire megyek! Már hallottam pár sztorit :D de most én is átélem :icon1: A kis Corsám meg benevezzük szlalomra :D :D :D Majd viszek kötelet, hogy ne kelljen ott hagyni a szlalompálya mellett a füvön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Majd viszek kötelet, hogy ne kelljen ott hagyni a szlalompálya mellett a füvön :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömeee Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 :D :D ha jól emlékszem ezt már megbeszéltük ! Benevezünk de csak ha hazahúzol ha megdöglik :evilgrin: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Mire gondolsz konkrétan? -arra hogy elküldtem az e-mail címre az XLS-t kitöltve elutaltam a pénz is de még mindig nem kaptam visszaigazolást arról h sikeres v sem de pénz már elment és mingyárt itt a tali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 A héten mennek ki a visszaigazolások, a tied rendben van. Köszi a türelmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 A héten mennek ki a visszaigazolások, a tied rendben van. Köszi a türelmet. köce a gyors választ! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 HELP! Megyek én is párocskámmal, de valahogyan nem értem :blush: Ha csak úgy akarok lemenni, hogy este már jövök is akkor mi mennyibe kerül? tehát se foglalás se sátorozni nem szeretnék csak 4én lenézni. Milyen kilátásaim vannak ez ügyben? Bocsánat ha hülyét kérdeztem csak nekem ez nem világos. :goofy: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 HELP! Megyek én is párocskámmal, de valahogyan nem értem :blush: Ha csak úgy akarok lemenni, hogy este már jövök is akkor mi mennyibe kerül? tehát se foglalás se sátorozni nem szeretnék csak 4én lenézni. Milyen kilátásaim vannak ez ügyben? Bocsánat ha hülyét kérdeztem csak nekem ez nem világos. :goofy: :pinch: Napijegyet kell venned amivel este 7-kor legkésőbb el kell hagynod a kemping területét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Napijegyet kell venned amivel este 7-kor legkésőbb el kell hagynod a kemping területét. ;) Vagy a legolcsóbb sátrazós jegyet kell megvenni, akkor bent lehet maradni éjszaka is... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Köszi a gyors válaszokat :w00t: Az az őszinte igazság hogy azért maradnék csak napközben, mert 3-án délbe esek majd haza Németből. (DE lehet hogy rábeszélem párocskám, hátha ott tudunk maradozni estére is , meg függ hogy mennyire leszek ki..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Ha ott maradtok nagyon ki leszel... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Nah akkor jelentem nagyon kileszek :) :w00t: megyünk sátorozni :w00t: este valami erezd el a hajam? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 este valami erezd el a hajam? ^_^ Páriii Pííípöööl!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 VIII. Hungarian Blitz Weekend Program: 2012.08.03. (Péntek): 12:00 - Kapunyitás 17:00-19:00 - Szlalomverseny 20:00 - Buli kifulladásig, két helyszínen. Büfénél karaoke, színpadon napjaink zenéi 2012.08.04. (Szombat) 08:00 - Kapunyitás 10:00 - 16:00 Vetélkedők a kempingben több helyszínen, strandolás, Rendőrségi baleset-megelőzési kampány 15:00 - 16:00 Autós szépségverseny 17:00 - 19:00 Élő koncert, JackDanimalZ 19:00 - 22:00 Díjátadó, Vetélkedők a színpadon, Tombolahúzás, MOTE 10. Születésnap, 22:00 - Buli kifulladásig, két helyszínen. Büfénél karaoke, színpadon napjaink zenéi A tombolahúzáson mindenki részt vehet, aki a helyszínen megvásárolt érvényes tombolaszelvénnyel rendelkezik, valamint rendelkezik a szombati éjszakára is érvényes belépővel! A tombolán kisorsolt nyeremények: - A Full tuning által felajánlott nyereménytárgyak - 3 db 1 éves klubtagság - Vásárlási utalványok a Csergő Opel Alkatrész Centrum felajánlásaként - 2 éjszaka szállás reggelivel a HOTEL SISSI-ben, 2 fő részére - 1 db XBox360 konzol - 1 db házimoziszett - 1 db LCD Televízió A rendezvényen megtekinthetők az Opel Magyarország által kiállított prémium kategóriás autók, úgy mint Opel Ampera, Opel Insignia OPC Unlimited, Opel Corsa OPC Nürnburgring Edition. A programváltozás jogát fenntartjuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 15:00 - 16:00 Autós szépségverseny 17:00 - 19:00 Élő koncert, JackDanimalZ 19:00 - 22:00 Díjátadó, Vetélkedők a színpadon, Tombolahúzás, MOTE 10. Születésnap Hmm ha nem lennék ilyen romos állapotban még lehet neveznék is, de egyenlőre sztem marad a vágyakozás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2012 elég ha az autód jól néz ki,neked nem kell:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfix Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 elég ha az autód jól néz ki,neked nem kell:) Én jól nézek ki :evilgrin: :D de minél többet iszom annál jobban kell koncentrálni hogy ki is lássak :pinch: :icon10: a kocsi meg nah... gondokodom :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 A tombola mennyibe fog kerülni? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nagyon komoly ajándékok lesznek. jól hangzanak. De azért ugye nemcsak napjaink zenéi lesznek? egy barátnőmet is meghívtam és neki meséltem Hajni retro karaoke-járól. Azt tüc-tüc, dijung-disu-ra nem lehet olyan jól nyomni :w00t: Ja amúgy mi sátrazni szeretnénk. Pénteken levisszük a gyerekeket si pancsizni, aztán este visszamegyünk. csak nekem rohangászni kell haza, szombat reggel és este, mert ugye a tanyasi lét megköveteli. a lovamat meg kell etetni !!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Nagyon komoly ajándékok lesznek. jól hangzanak. De azért ugye nemcsak napjaink zenéi lesznek? egy barátnőmet is meghívtam és neki meséltem Hajni retro karaoke-járól. Azt tüc-tüc, dijung-disu-ra nem lehet olyan jól nyomni :w00t: Ja amúgy mi sátrazni szeretnénk. Pénteken levisszük a gyerekeket si pancsizni, aztán este visszamegyünk. csak nekem rohangászni kell haza, szombat reggel és este, mert ugye a tanyasi lét megköveteli. a lovamat meg kell etetni !!!! :D Melindaaaaaaaaa! Oda van írva, hogy mind két nap két helyen lesz zene... a színpadon lesz a tucc-tucc, a büfénél ahol tavaly is volt megy a karaoke... és nap közben is a karaoke-s brigád csinálja a hangosítást, zenét... ;) Tomi! Tombola jegy 500.-/db áron lesz kapható!!! Viszont fontos, hogy a tombolán az nyerhet, aki jelen lesz a szombat esti díjátadón! Ehhez legalább a szombat esti 1 ÉJSZAKÁS napijeggyel kell rendelkezni! Ez fontos, mert a napijegy este 7-ig érvényes. A tombola díjak kisorsolása a helyszínen levők között lesz. Ha valaki nem kerül elő meghatározott időn belül, az ajándéktárgyakat újra sorsoljuk a helyszínen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Most nézem az ajándéklistát, hagyok helyet a kocsiban akkor egy LCD TVnek. :evilgrin: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts