Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziaztok lenne egy kerdesem most regisztraltam mar regebb is olvasgatam a forumokat azt szeretnem kerdezni ,hogy a talalkozora csak tagok mehetnek vagy masok is?

• Hozzászólások 430
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Sziasztok. A foglalással kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy sátrazás esetén is előre kell utalni a pénzt vagy esetleg ráér érkezéskor a helyszínen? Ha utalni kell mi az utolsó határidő?

Elküldve

Sátor esetén elég helyben intézni a dolgokat, csak a faháznál kell előre utalni.

Szuper. Akkor nem bajlodok az utaslással hanem pénteken fizetek mikor oda érek. :icon1: (remélem idén nem a dinnye földön keresztül érkezem.)

Elküldve

Kicsit kiestem mostanában a vérkeringésből...blitzes matrinyához hogyan tudok hozzájutni? :icon1:

Kérdésem dettó ugyanez!!!! :D Szegedi (majdnem ) lévén illene reklámoznom, nem?

Elküldve

Sziasztok!

Tavaly ott voltunk a Blitz-en, és idén is tervezzük, hogy ott leszünk. Kérdésem a következő: a tópart területére csak és kizárólag tuningolt / veterán / különleges vasakkal lehet beállni, vagy mehet be jó állapotban tartott, hétköznapi használatban lévő autó is?

Tavaly beparkoltam a Vectrámmal, és látszólag néhányan értetlenül nézegették, hogy mit keres ott, hiszen csak egy szimpla Vectra B, semmi extra.

Elküldve

Sziasztok!

Tavaly ott voltunk a Blitz-en, és idén is tervezzük, hogy ott leszünk. Kérdésem a következő: a tópart területére csak és kizárólag tuningolt / veterán / különleges vasakkal lehet beállni, vagy mehet be jó állapotban tartott, hétköznapi használatban lévő autó is?

Tavaly beparkoltam a Vectrámmal, és látszólag néhányan értetlenül nézegették, hogy mit keres ott, hiszen csak egy szimpla Vectra B, semmi extra.

Ez egy márkatalálkozó nem pedig tuningtalálkozó, szóval nem kell semmi xtra. Off autóval is szoktak jönni.. :D

Elküldve

...

Szia!

Természetesen bármilyen autóval be tudsz jönni... de az sem baj, ha Opel... :D . Azt furcsállnám, ha kinézett volna bárki is a találkozóról, ugyanis az autók közel fele gyári közeli volt, semmi flanc...

Szóval várunk sok szeretettel mindenkit! :hiya:

Elküldve

Köszi a válaszokat! A kinézés erős kifejezés, inkább csak értetlenül szemlélték néhányan, hogy ezen a vason mit kellene látniuk! :) Mondjuk az is benne van, hogy két kabrió kadett mellé sikerült leparkolni, amelyek mellett valóban furcsán mutatott egy mezei Vectra B! :)

Más. Lehet, hogy volt már róla szó, de tudható-e már, hogyan alakulnak a jegyárak? Tagsági kiváltásán gondolkodom, és ha itt is visszaköszön a kedvezmény, akkor a drágábbik mellett döntenék.

Elküldve

Köszi a válaszokat! A kinézés erős kifejezés, inkább csak értetlenül szemlélték néhányan, hogy ezen a vason mit kellene látniuk! :) Mondjuk az is benne van, hogy két kabrió kadett mellé sikerült leparkolni, amelyek mellett valóban furcsán mutatott egy mezei Vectra B! :)

Más. Lehet, hogy volt már róla szó, de tudható-e már, hogyan alakulnak a jegyárak? Tagsági kiváltásán gondolkodom, és ha itt is visszaköszön a kedvezmény, akkor a drágábbik mellett döntenék.

http://www.blitz-weekend.hu -> itt megtalálsz mindent...

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.