MCS.91 Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Sziaztok lenne egy kerdesem most regisztraltam mar regebb is olvasgatam a forumokat azt szeretnem kerdezni ,hogy a talalkozora csak tagok mehetnek vagy masok is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2012 Természetesen mások is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 annyira mások is, hogy "mások" is :D tehát mindenki és azok közt még a 'mások' is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wolf1101 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 foglalásokkal mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 foglalásokkal mi a helyzet? Mire gondolsz konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 hát a foglalás... gondolom én... konkrétan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 Hajni, hát te csúcs vagy! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MCS.91 Elküldve Június29, 2012 Megoszt Elküldve Június29, 2012 koszonom szepen meg ertetem. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Kicsit kiestem mostanában a vérkeringésből...blitzes matrinyához hogyan tudok hozzájutni? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Június30, 2012 Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sziasztok. A foglalással kapcsolatban szeretném kérdezni,hogy sátrazás esetén is előre kell utalni a pénzt vagy esetleg ráér érkezéskor a helyszínen? Ha utalni kell mi az utolsó határidő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2012 Sátor esetén elég helyben intézni a dolgokat, csak a faháznál kell előre utalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Nekem annyi a kérdésem, mivel először megyünk, hogy ketten is kivehetünk egy többágyasat, ha kifizetjük, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Sátor esetén elég helyben intézni a dolgokat, csak a faháznál kell előre utalni. Szuper. Akkor nem bajlodok az utaslással hanem pénteken fizetek mikor oda érek. :icon1: (remélem idén nem a dinnye földön keresztül érkezem.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Nekem annyi a kérdésem, mivel először megyünk, hogy ketten is kivehetünk egy többágyasat, ha kifizetjük, ugye? Természetesen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Kicsit kiestem mostanában a vérkeringésből...blitzes matrinyához hogyan tudok hozzájutni? :icon1: Kérdésem dettó ugyanez!!!! :D Szegedi (majdnem ) lévén illene reklámoznom, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Sziasztok! Tavaly ott voltunk a Blitz-en, és idén is tervezzük, hogy ott leszünk. Kérdésem a következő: a tópart területére csak és kizárólag tuningolt / veterán / különleges vasakkal lehet beállni, vagy mehet be jó állapotban tartott, hétköznapi használatban lévő autó is? Tavaly beparkoltam a Vectrámmal, és látszólag néhányan értetlenül nézegették, hogy mit keres ott, hiszen csak egy szimpla Vectra B, semmi extra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Sziasztok! Tavaly ott voltunk a Blitz-en, és idén is tervezzük, hogy ott leszünk. Kérdésem a következő: a tópart területére csak és kizárólag tuningolt / veterán / különleges vasakkal lehet beállni, vagy mehet be jó állapotban tartott, hétköznapi használatban lévő autó is? Tavaly beparkoltam a Vectrámmal, és látszólag néhányan értetlenül nézegették, hogy mit keres ott, hiszen csak egy szimpla Vectra B, semmi extra. Ez egy márkatalálkozó nem pedig tuningtalálkozó, szóval nem kell semmi xtra. Off autóval is szoktak jönni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 ... Tavaly beparkoltam a Vectrámmal, és látszólag néhányan értetlenül nézegették, hogy mit keres ott, hiszen csak egy szimpla Vectra B, semmi extra. Szia! Természetesen bármilyen autóval be tudsz jönni... de az sem baj, ha Opel... :D . Azt furcsállnám, ha kinézett volna bárki is a találkozóról, ugyanis az autók közel fele gyári közeli volt, semmi flanc... Szóval várunk sok szeretettel mindenkit! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Köszi a válaszokat! A kinézés erős kifejezés, inkább csak értetlenül szemlélték néhányan, hogy ezen a vason mit kellene látniuk! :) Mondjuk az is benne van, hogy két kabrió kadett mellé sikerült leparkolni, amelyek mellett valóban furcsán mutatott egy mezei Vectra B! :) Más. Lehet, hogy volt már róla szó, de tudható-e már, hogyan alakulnak a jegyárak? Tagsági kiváltásán gondolkodom, és ha itt is visszaköszön a kedvezmény, akkor a drágábbik mellett döntenék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Köszi a válaszokat! A kinézés erős kifejezés, inkább csak értetlenül szemlélték néhányan, hogy ezen a vason mit kellene látniuk! :) Mondjuk az is benne van, hogy két kabrió kadett mellé sikerült leparkolni, amelyek mellett valóban furcsán mutatott egy mezei Vectra B! :) Más. Lehet, hogy volt már róla szó, de tudható-e már, hogyan alakulnak a jegyárak? Tagsági kiváltásán gondolkodom, és ha itt is visszaköszön a kedvezmény, akkor a drágábbik mellett döntenék. http://www.blitz-weekend.hu -> itt megtalálsz mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Timer Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Bakker, már néztem, de nem láttam. Köszi! ;) http://www.blitz-weekend.hu -> itt megtalálsz mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Volt olyan elvetemült is aki Subaruval jött és nem néztük ki onnan. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Volt olyan elvetemült is aki Subaruval jött és nem néztük ki onnan. :D :D sőt még szlalomon is bepróbálkozott :smartass: :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 sőt még szlalomon is bepróbálkozott :smartass: :evilgrin: Csak plusz súly volt neki a tető? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2012 Megoszt Elküldve Július2, 2012 Volt olyan elvetemült is aki Subaruval jött és nem néztük ki onnan. :D :D Nagyon rendesek vagytok... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts