Dark_Errant Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Ha valaki esetleg jár a Margit híd budai oldalánál, elhozhatná a 20 db matricát, én ma tuti nem tudok elmenni érte :S Ez azt jelenti, hogy ma este lesz Blitz-es matricánk Lurdyba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Ez azt jelenti, hogy ma este lesz Blitz-es matricánk Lurdyba? Itt van nálam Csergőben, de ma nem tudok kimenni, de jön Guszti, kiviszi ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Abban maradtunk, hogy 6 év alatti gyermekek díjmentesen vehetnek részt a rendezvényen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Abban maradtunk, hogy 6 év alatti gyermekek díjmentesen vehetnek részt a rendezvényen. Köszönöm minden érintett nevében Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Kojak pálinkájának hatása: http://www.joblo.com...thoo-ridick.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Macsosit az egyszer bizonyos :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Az e-mail értesítőket mikor kapjuk meg hogy sikeres volt-e a foglalás? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Az e-mail értesítőket mikor kapjuk meg hogy sikeres volt-e a foglalás? :icon1: Igyekszem 1 héten belül. A tied sikeres volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 Igyekszem 1 héten belül. A tied sikeres volt :) Köszönöm a gyors választ. ;) A Helga miatt kérdeztem igazából, mert Neki kell ugye az igazolás minél hamarabb hogy kapjon szabit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június20, 2012 Megoszt Elküldve Június20, 2012 programokat tudtok írni, pl hogy szlalom melyik nap lesz meg ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2012 szlalom marad péntek estére.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 szlalom marad péntek estére.. zsír :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 zsír :evilgrin: Gyúrjál, mi is arra készítjük fel szép lassan Öcsém Corsáját! :P Igaz nem egy rakéta, de arra a pályára elég lesz az a pár ló is, egy ügyes futóművel kombinálva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2012 Akkor a végén én is corsával megyek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Gyúrjál, mi is arra készítjük fel szép lassan Öcsém Corsáját! :P Igaz nem egy rakéta, de arra a pályára elég lesz az a pár ló is, egy ügyes futóművel kombinálva. :D Sebaj, akkor még második lehetek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június27, 2012 Megoszt Elküldve Június27, 2012 Sebaj, akkor még második lehetek... :D jaja mert nem megyek :D :blush: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 jaja mert nem megyek :D :blush: :unsure: Azért még ott lesz Patyi is... :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Akkor a végén én is corsával megyek :D Gyere csak azzal! :) Sebaj, akkor még második lehetek... :D Azért nem egy versenyautót építünk, hanem csak egy mezei C14NZ A Corsát egy kicsit feszesebb futóművel :D Azért még ott lesz Patyi is... :sneaky: A szervós, GSI motoros, csattogós váltós Corsával jön? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Gyere csak azzal! :) Azért nem egy versenyautót építünk, hanem csak egy mezei C14NZ A Corsát egy kicsit feszesebb futóművel :D A szervós, GSI motoros, csattogós váltós Corsával jön? :) Nem hiszem... szerintem a "családi" C corsa-val... Én meg viszek le egy gokart-ot... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Én meg viszek le egy gokart-ot... :D :D :D most megmutathatod, hogy a veki jobb mint a bubu, bár azzal is jó volt tavaly :pinch: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 most megmutathatod, hogy a veki jobb mint a bubu, bár azzal is jó volt tavaly :pinch: :blush: De nem jobb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Azért még ott lesz Patyi is... :sneaky: Pff, na akkor valamit sürgősen ki kellene találnom... :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Azért nem egy versenyautót építünk, hanem csak egy mezei C14NZ A Corsát egy kicsit feszesebb futóművel :D A szervós, GSI motoros, csattogós váltós Corsával jön? :) Oda pont nem kell nagy motorerő, inkább a futómű a lényeg, viszont gondolom azt nem aprózzátok el. Patyi Laci meg a sperrel le fog nyomni mindenkit. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Oda pont nem kell nagy motorerő, inkább a futómű a lényeg, viszont gondolom azt nem aprózzátok el. Patyi Laci meg a sperrel le fog nyomni mindenkit. <_< :D 1.3 cdti-ben nincs sperr.......és talán péntek este ér le.....szóval ahogy tavaly,úgy idén is lemarad róla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Pff, na akkor valamit sürgősen ki kellene találnom... :goofy: :D Majd megyek én is egy kört, így lesznek mögötted is. ;) :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts