mantababy Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 jesszusom micsoda guszta téma! :sick: így a kései reggeli után igencsak gyomorforgató. :D NEm is tudom,hogy elég bolond vagyok -e a Blitz weekend -hez. Mostanában kevés energia maradt az ökörködésre. Már nem is tudom milyen lazítani, nemhogy szúnyoghálón átrókázni. De ha komplett klubbos rókázást akartok és nem szívesen használjátok egymás szúnyoghálóját, akkor SAnyi úgyis nyílászáróbiznicben dolgozik. REndelésre egyedi méretű hálók tervezését vállaljuk, direkt erre az alkalomra. :closedeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Látom legalább Tomi érti miről beszélek. :D Vagy Ő tudja amit Hajni nem, hogy Én már elég régen voltam bebaszcsizva... :) Akkor már ideje lesz újra bemelegíteni a májad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Akkor már ideje lesz újra bemelegíteni a májad :D Az enyém mindig testhőmérsékletű. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 :evilgrin: szúnyoghálón azért jó átokádni, mert ha elég gyors vagy és nagy a lélekjelenléted, akkor a túloldalra állva csak egy poharat kell odatartanod, és máris fogyaszthatod a recycled, frissen szűrt alkoholt :smartass: secondhand food :evilgrin: Hello! Úgy látom, ez a téma örök Nálad! :icon1: Hiányoztam??? :smartass: Hát itt vagyoook! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 :evilgrin: szúnyoghálón azért jó átokádni, mert ha elég gyors vagy és nagy a lélekjelenléted, akkor a túloldalra állva csak egy poharat kell odatartanod, és máris fogyaszthatod a recycled, frissen szűrt alkoholt :smartass: secondhand food :evilgrin: Hello! Úgy látom, ez a téma örök Nálad! :icon1: Hiányoztam??? :smartass: Hát itt vagyoook! :hiya: Az életben elég mindenkinek egyszer valami nagyot és maradandót tennie - neked a second hand food, Kojaknak a pálesz :D Amúgy ja, és helló meg minden. :icon1: Hol voltál eddig? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Az életben elég mindenkinek egyszer valami nagyot és maradandót tennie - neked a second hand food, Kojaknak a pálesz :D Amúgy ja, és helló meg minden. :icon1: Hol voltál eddig? <_< Hááát, kicsit elmaradtam... Viszont mindennap találkoztam magammal... :icon1: Kéne már csapatni egy nagyot, asszem... "zíben klájne jégermáááájszteeer..." Hátazmivoltbaaazzzz... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Az életben elég mindenkinek egyszer valami nagyot és maradandót tennie - neked a second hand food, Kojaknak a pálesz :D Amúgy ja, és helló meg minden. :icon1: Hol voltál eddig? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 nem azéé... de lesz mostanában egy soltvadkerti tali is....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 nem azéé... de lesz mostanában egy soltvadkerti tali is.... :) Ajjajjjj, hát a jégeres barátkozás pont ott volt... Mélykék Pistával és... vodkával... :icon11: :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2012 Zenélsz még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Zenélsz még ? Hát ja, néha még nyomom a léggitárt :D meg énekelek is hozzá - a csisz és megszar műsorok selejtezői kulturális és lélek emleő felüdülés hozzám képest :D (jó, tudom, nem engem kérdeztél :evilgrin: szerintem zenél még. Bár nem is olyan rég, ha jól emlékszem még ... jött egy nagy vihar... és elvitte a..... dobját :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Zenélsz még ? Yaya. Csak nem reggae, hanem blues-rock-funky. Igazi Blitz-re való cucc... :smartass: Persze, ha van igény élőzenére. Szívesen megyünk. :icon1: Check it: http://www.youtube.com/results?search_query=delsuremun&oq=del&aq=0p&aqi=p-p1g3g-z1g4g-z1&aql=&gs_nf=1&gs_l=youtube-psuggest.1.0.35i39j0l3j0i3j0l4j0i3.2007.2886.0.6573.3.3.0.0.0.0.47.136.3.3.0. http://delsuremun.hu/ Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2012 Ezért kérdeztem...írsz nekem egy privátot arról hogy mi merre mennyi és milyen feltételek kellenek ? Hangcucc kurvák stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Szállást foglalni mikortól lehet majd? Az Árak is jól jönnének. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 Szállást foglalni mikortól lehet majd? Az Árak is jól jönnének. :) A válasz: Mindent a maga idejében.(Hamarosan) ;) Szabit beírattad,a szálláspénzt úgysem iszod el. :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május2, 2012 Megoszt Elküldve Május2, 2012 A válasz: Mindent a maga idejében.(Hamarosan) ;) Szabit beírattad,a szálláspénzt úgysem iszod el. :goofy: Nem iszom el, viszont le szeretnék foglalni majd egy faházat, múltkor elég volt a sátorozásból. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Nem iszom el, viszont le szeretnék foglalni majd egy faházat, múltkor elég volt a sátorozásból. <_< Puhány :P Bezzeg Kölyök még a Caravan tetején is milyen jól aludt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nekem lenne egy olyan problémám hogy a munkahelyen kérnek majd igazolást arról hogy előre befizetett szállás lesz.Arról küldenek valamiylen vissza igazoló emailt vagy bármit amiben benne van hogy levan foglalva??mert ahol dolgozom nem engednek el sosem szabadságra..és tegnap közölték hogy hozzak erről majd valamilyen igazoló papírt.. :icon2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nekem lenne egy olyan problémám hogy a munkahelyen kérnek majd igazolást arról hogy előre befizetett szállás lesz.Arról küldenek valamiylen vissza igazoló emailt vagy bármit amiben benne van hogy levan foglalva??mert ahol dolgozom nem engednek el sosem szabadságra..és tegnap közölték hogy hozzak erről majd valamilyen igazoló papírt.. :icon2: Mindig van visszaigazolás, ha kell, írok előre is neked :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Mindig van visszaigazolás, ha kell, írok előre is neked :) Na de jó akkor megnyugodtam :) Rendben,ráér majd július elején,addigra úgyis meg lesz minden infó meg be is fizetem,csak gondoltam utánajárok van e ilyen egyáltalán :rolleyes: Köszi a választ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2012 Mindig van visszaigazolás, ha kell, írok előre is neked :) ok akkor én írok hátra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 A sokat emlegetett stációk röviden, képekben: malibu meg szilvapálesz kombó mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Igazából szerintem az ebéddel volt csak gond... :D ... Azért Lacitól kedves volt, hogy úgy odabújt hozzám amíg napoztam... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 degecivagyhajni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Azon agyaltam, hogy most nem iszom majd és én készítek Hajniról ilyen faca képeket...mindig neki vannak terhelő bizonyítékai. :D Ez így nem mehet tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts