h.adam92 Elküldve Április29, 2013 Megoszt Elküldve Április29, 2013 Ha lenne több, már nem lenne :D Volt több, nincs több! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Hát figy, az becseszne hogyha lenne a tankba még 10liter benzin de már mennem kéne a kútra tankolni mert kifog fogyni 10percen belül.. :) De gyári pumpát vissza tettem. Ezzel tökéletes. Teljesen kiszívja a tankot(próbáltam) :). Csak szegénynek nagyon nyögvenyelős hangja van :\ És attól félek egyszer csak behal. És sehova. :D Akkor rosszul állt a másik pumpa, valszeg. Asszonykámén bejött a tippem. Se torpanás, se anomália. Megy mint az állat (szériához képest) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Május10, 2013 Megoszt Elküldve Május10, 2013 Üdv emberek újra itt! :) Tavaly szeptember óta LPG-s lett a kis szépségem és kapott egy új Angel Eyes-t. Tudja valaki esetleg,hogy mitől csinálhatja azt,hogy kinyit magától az autó? Akár riasztóval, akár simán kulcssal zárom le egy idő után kimegyek hozzá és ki van nyitva a riaszto mégis működik,ha azzal zártam volna le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Ezt nekem is csinálta egy időben! Ajtókat kinyitotta de a riasztó éles maradt. Mióta fel lett újítva a generátor és rendesen tölt(14,3V) így az aksiban is rendesen van töltés,azóta nem csinálja! Én arra következtetek hogy kevés fesz jut a zárakhoz és visszanyit. De nem vagyok villamosági szerelő ezért csak tippelek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Ezt nekem is csinálta egy időben! Ajtókat kinyitotta de a riasztó éles maradt. Mióta fel lett újítva a generátor és rendesen tölt(14,3V) így az aksiban is rendesen van töltés,azóta nem csinálja! Én arra következtetek hogy kevés fesz jut a zárakhoz és visszanyit. De nem vagyok villamosági szerelő ezért csak tippelek! Enyém is néha szokta azt csinálni hogy lezárom távirányítóval, és a bal első ajtón nem megy le a gomb, és egyszerre vissza is nyit, de viszont a riasztó éles marad. De mostanság hálaisten nem csinálja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 Ha valamiért nemtud rendesen lezárni, tehát a motor neméri el a végállását, akkor biztonsági okból visszanyit. Ez akkor fordulhat elő, ha szorul a zárszerkezet, kevés az akkufesz, kontakthiba van, stb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Május11, 2013 Megoszt Elküldve Május11, 2013 De nekem nem egyböl nyit ki.Eltellik bizonyos idö,hol 1 ora,hol fél nap és utánna kinyit. Nem értem. És mindegyik zár lehuzódik rendesen. Lehet,hogy akkor az akksiban kevés már a feszültség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Na változott a felállás azota a riaszto már csak lezár,kinyitni nem nyitja az ajtokat,csak kulccsal tudom kinyitni miután deaktiváltam a riasztot. Most lekötöttem a központi zárrol a riasztot marad,kulcsos rendszer. Esetleg tudja valaki a telefonszámát annak az Andrisnak,ha jol emlékszem ez a neve. Ö szerelte be még kb 3éve.XVIIkerben lakik zöld bertone Astra tulaj volt régen.lurdy taliknál rendszeresen kint volt.ha valaki tudja pü-ben elküldhetné a számát.köszi! Ui:sorry ha sok a hiba de telorol irtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Andrisnak most is zöld Bertone-ja van (legalábbis tegnap még az volt neki a ringen): ... de nem tudom a számát sajna... :blush: De hogy ON is legyen: Így veri el a Vectra C20LET az Astra J OPC-t még akkor is ha utóbbit Joachim Winkelhock ex-DTM versenyző vezeti: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zWbMp3yXLr0 ;) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Na változott a felállás azota a riaszto már csak lezár,kinyitni nem nyitja az ajtokat,csak kulccsal tudom kinyitni miután deaktiváltam a riasztot. Most lekötöttem a központi zárrol a riasztot marad,kulcsos rendszer. Esetleg tudja valaki a telefonszámát annak az Andrisnak,ha jol emlékszem ez a neve. Ö szerelte be még kb 3éve.XVIIkerben lakik zöld bertone Astra tulaj volt régen.lurdy taliknál rendszeresen kint volt.ha valaki tudja pü-ben elküldhetné a számát.köszi! Ui:sorry ha sok a hiba de telorol irtam Elküldöm püben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manó-gabesz Elküldve Május12, 2013 Megoszt Elküldve Május12, 2013 Megkaptam, Köszönöm! Elküldöm püben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 De hogy ON is legyen: Így veri el a Vectra C20LET az Astra J OPC-t még akkor is ha utóbbit Joachim Winkelhock ex-DTM versenyző vezeti: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zWbMp3yXLr0 ;) Betyár... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május13, 2013 Megoszt Elküldve Május13, 2013 De hogy ON is legyen: Így veri el a Vectra C20LET az Astra J OPC-t még akkor is ha utóbbit Joachim Winkelhock ex-DTM versenyző vezeti: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zWbMp3yXLr0 ;) :D :D :D Igyekeztem... Azért itt is megjegyezném, hogy eladó... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 :D :D :D Igyekeztem... Azért itt is megjegyezném, hogy eladó... :omg: A vevő is itt váratik, de az "ezüst" nem érkezett meg a közeli távolból:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 :D :D :D Igyekeztem... Azért itt is megjegyezném, hogy eladó... :omg: Hardverben milyen változtatások történtek? :) Vagy csak szoftveres...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 :D :D :D Igyekeztem... Azért itt is megjegyezném, hogy eladó... :omg: Nagyon nagy gratula :) Eladó?... :( Mennyiért szeretnél megválni Tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május14, 2013 Megoszt Elküldve Május14, 2013 Nagyon nagy gratula :) Eladó?... :( Mennyiért szeretnél megválni Tőle? 1.4m, ahogy van az autó, jár hozzá egy f28 (aminek recseg a kettese) és egy osztómű tarcsiba (habár nincs gond a mostanival sem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Sziasztok! Ma olyat produkált az gép, amit még soha.Szép nyugodtan mentem vele, de az egyik lámpa előtt kicsit odaléptem, hogy még elcsípjem a zöldet. Viszont ahogy elhagytam a lámpát kb. 100m múlva már nem reagált a gázadásra. Ekkor lehúzódtam az út szélére, és mire leparkoltam addigra a motor is leállt. Próbálkoztam az újraindítással de semmi. Kb. 20 indításból 4-szer mintha indult volna, de csak 500/min-ig pörgött "fel", és aztán ismét leállt. Villogtattam hibakódot, először semmi, aztán a 20. indítás után megjelent a 93-as (Hall szenzor – feszültség alacsony). Illetve a gázbovdenem is elég laza, de elszakadva nincs. Valakinek ötlet? Mi a tököm ez? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Akksiban van petró? Nekem akkor volt ilyen mikor elhalt a fesszab, és egyszercsak megállt minden mert kifogyott a villany az akkuból. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Nem jól fejeztem ki magam a: "Próbálkoztam az újraindítással de semmi." azt jelenti, hogy forog rendesen ahogy kell, ugyanúgy mint máskor, nincs semmi különbség, de az istennek sem akar elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május16, 2013 Megoszt Elküldve Május16, 2013 Akkor bizony főtengely jeladó. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 A főtengely jeladó karácsonykor volt cserélve, a vezérműtengelyé meg két hónapja. Természetesen attól lehet rossz, hogy új, mondjuk már elmentem vele 5000 km-t. Viszont az egyik hibakódja 92 a másiké meg 19, nekem meg 93-as van. És az továbbra is aggaszt, hogy a gázbovdent a pillangószelepnél, minden különösebb erőkifejtés nélkül, egy ujjal be tudom nyomni kb. 20mm-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 A főtengely jeladó karácsonykor volt cserélve, a vezérműtengelyé meg két hónapja. Természetesen attól lehet rossz, hogy új, mondjuk már elmentem vele 5000 km-t. Viszont az egyik hibakódja 92 a másiké meg 19, nekem meg 93-as van. És az továbbra is aggaszt, hogy a gázbovdent a pillangószelepnél, minden különösebb erőkifejtés nélkül, egy ujjal be tudom nyomni kb. 20mm-re. A gázbovden nem szól bele ebbe a dologba. Nekem olyan érzésem van hogy nem kap üzemanyagot. Ac, Ac relé első körben (persze ha minden csati a helyén van). Ac felbúg gyújtást ráadva? Ha nem, ki kéne mérni hogy hol tűnik el az áram. Jeladókra nem tippelnék főtengelyjeladó nélkül is össze tudja rakni a jelet, csak többet kell forgatni hozzá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Május17, 2013 Megoszt Elküldve Május17, 2013 A gázbovden akkor csak egy plusz hiba? Mennyire kell feszesnek lennie? Megnéztem, ráadtam a gyújtást a felbúgás az nincs, viszont a kattanást hallom az AC relétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május18, 2013 Megoszt Elküldve Május18, 2013 A gázbovden akkor csak egy plusz hiba? Mennyire kell feszesnek lennie? Megnéztem, ráadtam a gyújtást a felbúgás az nincs, viszont a kattanást hallom az AC relétől. Gázbowdent úgy kell belőni hogy az utolsó rovátkába teszed azt a biztosítót, tehát teljesen feszíts rá(így se lesz feszes) de legalább ha teljesen lenyomod a gázt, akkor teljesen rá is húzza nem csak félig! :) Jobb hátsó ülést hajtsd fel, középtájt a szőnyegből körbe van vágva egy darab, az alatt van egy műanyag takaró. Azt pattintsd ki, és ott az ac fedele. tedd rá a gyújtást, és hallgasd meg, megy-e az ac. De úgy is megtudod hallgatni hogy valakit beültetsz a kocsiba, te leszeded a tanksapkát és ott fülelsz bele a tankba. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts