Thor Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :)) Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :)) Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte? 30pénz tengelyekkel 1ütt Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május8, 2012 Megoszt Elküldve Május8, 2012 Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :) Kösz de már vettem C20XE leömlőt. Elegem lett ezekből az öntvényekből.. Az összes ugyanott van elrepedve, ami megmég nincs, az aranyat ér, de hamarosan az is elfog repedni.. :) Ha minden jól megy csütörtökön kész a leömlő, holnap megvan minden alkatrész a fejhez. Kap egy minimális bővítést és polírozást, felpolírozom a szelepeket is, megkapja a corteco szelepszárszimeringeket, jövőhéten megy maróshoz ahol minden le lesz rajta síkolva összerakom szépen nyugodtan és precízen, és kíváncsi leszek az eredményre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 30pénz tengelyekkel 1ütt Ez a Vaterás csávó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Ez a Vaterás csávó? Vectrafan néven van fenn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte? Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is. PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 sziasztok! ez a 24 hiba kód csak elő jön időről időre hol kezdjem a hiba keresést cseréljem ki rögtön az út jel adót? az út jeladó áramkörének van köze a benzinszivattyú áramköréhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is. Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev. Írta, hogy X20XEV fej kerül rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev. Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi. Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is. Aham értem szerintem is elmegy még így. Max. hidegen nem hajtom. Bár hidegen amúgy sem szoktam. De viszont a régi fejben a kipufogószelepek, és az égéstér is nagyon nagyon koxos volt, és azt mondták erre hogy felejtem el az 5w-s olajat a továbbiakban. Amúgy hengerfejből max. mennyit szedethetek le? Picit kompressziót szeretnék növelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Stressz nélküli élet titka: A szívótengely is végig van repedve.. :(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Ha valakinek van elfekvőben X20XEV hez tengelye az igazán gondolhatna rám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Stressz nélküli élet titka: A szívótengely is végig van repedve.. :(( ? Hogy, hol? Mindkét tengely? Fénykép van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Ha valakinek van elfekvőben X20XEV hez tengelye az igazán gondolhatna rám :) Ha van C18XE tengelyed akkor adom az enyém cserébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Ha van C18XE tengelyed akkor adom az enyém cserébe :D Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;) Honnan és mennyiért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Sziasztok! Erre sebesség vagy út jeladó hibára senkinek nincs ötlete? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Sziasztok! Erre sebesség vagy út jeladó hibára senkinek nincs ötlete? :unsure: Sajnos nekem kínai a téma :( Sry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;) Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :) Síkolásnál csak annyi lesz leszedve amennyit kér a fej. És végleg C18XE tengelyek kerülnek be! Hétfőre itt is vannak, Thor nak üzenem hogy 10pénz+posta heves megyéből! :) De bordáskerekeket nem kapok hozzá. Remélem jó rá a gyári XEV kerék is.. Hát remélem nem kell chippelni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Akkor már Vems meg etanol azt hadd szóljon. Azért ilyen jellegű beavatkozásnál egy ilyen rendszernél, asszem a "chippelés" a minimum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts