Thor Elküldve Május8, 2012 Elküldve Május8, 2012 Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :)) Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte?
spzoli Elküldve Május8, 2012 Elküldve Május8, 2012 Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :)) Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :)
h.adam92 Elküldve Május8, 2012 Elküldve Május8, 2012 Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte? 30pénz tengelyekkel 1ütt
h.adam92 Elküldve Május8, 2012 Elküldve Május8, 2012 Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :) Kösz de már vettem C20XE leömlőt. Elegem lett ezekből az öntvényekből.. Az összes ugyanott van elrepedve, ami megmég nincs, az aranyat ér, de hamarosan az is elfog repedni.. :) Ha minden jól megy csütörtökön kész a leömlő, holnap megvan minden alkatrész a fejhez. Kap egy minimális bővítést és polírozást, felpolírozom a szelepeket is, megkapja a corteco szelepszárszimeringeket, jövőhéten megy maróshoz ahol minden le lesz rajta síkolva összerakom szépen nyugodtan és precízen, és kíváncsi leszek az eredményre :)
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Nah akkor ez már célegyenes :) Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm. Más: Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte? Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is.
Thor Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is. PÜ ment
RAZERX Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 sziasztok! ez a 24 hiba kód csak elő jön időről időre hol kezdjem a hiba keresést cseréljem ki rögtön az út jel adót? az út jeladó áramkörének van köze a benzinszivattyú áramköréhez?
Alex75 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is. Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev.
Thor Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev. Írta, hogy X20XEV fej kerül rá.
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev. Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi.
Thor Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi. Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is.
h.adam92 Elküldve Május9, 2012 Elküldve Május9, 2012 Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is. Aham értem szerintem is elmegy még így. Max. hidegen nem hajtom. Bár hidegen amúgy sem szoktam. De viszont a régi fejben a kipufogószelepek, és az égéstér is nagyon nagyon koxos volt, és azt mondták erre hogy felejtem el az 5w-s olajat a továbbiakban. Amúgy hengerfejből max. mennyit szedethetek le? Picit kompressziót szeretnék növelni.
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Stressz nélküli élet titka: A szívótengely is végig van repedve.. :((
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Ha valakinek van elfekvőben X20XEV hez tengelye az igazán gondolhatna rám :)
Thor Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Stressz nélküli élet titka: A szívótengely is végig van repedve.. :(( ? Hogy, hol? Mindkét tengely? Fénykép van?
Thor Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Ha valakinek van elfekvőben X20XEV hez tengelye az igazán gondolhatna rám :) Ha van C18XE tengelyed akkor adom az enyém cserébe :D
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Ha van C18XE tengelyed akkor adom az enyém cserébe :D Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;)
Thor Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;) Honnan és mennyiért? :D
RAZERX Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Sziasztok! Erre sebesség vagy út jeladó hibára senkinek nincs ötlete? :unsure:
Thor Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Sziasztok! Erre sebesség vagy út jeladó hibára senkinek nincs ötlete? :unsure: Sajnos nekem kínai a téma :( Sry
Alex75 Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;) Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :)
h.adam92 Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :) Síkolásnál csak annyi lesz leszedve amennyit kér a fej. És végleg C18XE tengelyek kerülnek be! Hétfőre itt is vannak, Thor nak üzenem hogy 10pénz+posta heves megyéből! :) De bordáskerekeket nem kapok hozzá. Remélem jó rá a gyári XEV kerék is.. Hát remélem nem kell chippelni..
wookie Elküldve Május10, 2012 Elküldve Május10, 2012 Akkor már Vems meg etanol azt hadd szóljon. Azért ilyen jellegű beavatkozásnál egy ilyen rendszernél, asszem a "chippelés" a minimum...
Recommended Posts