Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Általános műszaki problémák!

hemi

Recommended Posts

Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :))

Nah akkor ez már célegyenes :)

Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm.

Más:

Volt eladó C18XE fej? Mennyit kértek érte?

Megosztás:

Kösz a segítséget, már van másik fejem, ugyanúgy X20XEV, lesikoltatom minden oldalát, kicserélem benn a szelepszárszimeringeket, belesznek csiszolva a szelepek azt mehet fel.. :) THOR: viszont hozzád lenne egy nagyon nagy kérésem! :) Részletesen(képekkel, szöveggel, esetleg méretekkel) letudnád nekem írni hogyan faragtad rá x20xev talpra a C20XE leömlőt? Mivel mindegyik XEV öntvény kipusor teljesen elvan repedve, ezért xe leömlőt vettem. Köszikeee :))

Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :)

Megosztás:

Sajnos ennyire részletesen nem tudom a dolgot, mivel azt nem én csináltam, de magáról a leömlőről tudok átdobni pár képet. Összeszedem őket és átküldöm.

Más:

30pénz tengelyekkel 1ütt

Megosztás:

Nekem van egy hibátlan gyári leömlőm x18xeről ha gondolod. :)

Kösz de már vettem C20XE leömlőt. Elegem lett ezekből az öntvényekből.. Az összes ugyanott van elrepedve, ami megmég nincs, az aranyat ér, de hamarosan az is elfog repedni.. :) Ha minden jól megy csütörtökön kész a leömlő, holnap megvan minden alkatrész a fejhez. Kap egy minimális bővítést és polírozást, felpolírozom a szelepeket is, megkapja a corteco szelepszárszimeringeket, jövőhéten megy maróshoz ahol minden le lesz rajta síkolva összerakom szépen nyugodtan és precízen, és kíváncsi leszek az eredményre :)

Megosztás:

Más:

Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is.

Megosztás:

Képeket megköszönném. Katalizátornál való csatlakozásáról is dobhatnál, és fent a talpnál is.

Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev.

Megosztás:

Sikerült c18xe tengelyeket szerezned? Kiváncsi leszek a végeredményre... :) Nagy valószínűséggel meg kell oldanod a plusz üzemanyagot, nekem chip nélkül jópárszor dobott sárgalámpát a lambdára. Mielőtt beraknád a tengelyeket, érdemes lenne ellenőrizned, h tényleg c18xe-e. Emelésben 1mm differenciának kell lenni az xev-hez képest. A c18xel ill. a z x18xe tengely paraméterei ua, mint az x20xev.

Írta, hogy X20XEV fej kerül rá.

Megosztás:

Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi.

Megosztás:

Gyári tengelyeket rakom vissza. Ma mostam el a fejet.. Hát volt benn trugyi. Viszont picit megvan repedve minden égéstérnél és a kipuszelep és a gyertya közötti a gát minimálisan. A szelepfészek nincsen elrepedve. Szerintetek?? Szelepeket felakarom polírozni, meg a szívó és kipunyílásokat is. 1enlőre ennyi.

Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is.

Megosztás:

Sajnos nekem is meg volt/van repedve. A gépműhelyes srác javaslatára így lett feldobva, mivel a kövi felújításkor amúgy is dobós lesz a fej. De teszi is a dolgát azóta is.

Aham értem szerintem is elmegy még így. Max. hidegen nem hajtom. Bár hidegen amúgy sem szoktam. De viszont a régi fejben a kipufogószelepek, és az égéstér is nagyon nagyon koxos volt, és azt mondták erre hogy felejtem el az 5w-s olajat a továbbiakban. Amúgy hengerfejből max. mennyit szedethetek le? Picit kompressziót szeretnék növelni.

Megosztás:

Hétfőre itt vannak a C18XE tengelyek! Szelepek és égéstér felpolírozva! Holnap viszem maróshoz a fejet, hét elején kész a C20XE leömlő, és mehet a menet!!! :))) Kíváncsi leszek! ;)

Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :)

Megosztás:

Én is... A síkolással csak óvatosan, egyrészt a vezérlés is elmászik (fokolható vezműkerék!), másrészt gyárilag is elég magas a sűrítési arány. Végén még a szoftvert is módosítani kell. Ha tényleg c18xe tengelyek kerülnek be, akkor meg pláne. :)

Síkolásnál csak annyi lesz leszedve amennyit kér a fej. És végleg C18XE tengelyek kerülnek be! Hétfőre itt is vannak, Thor nak üzenem hogy 10pénz+posta heves megyéből! :) De bordáskerekeket nem kapok hozzá. Remélem jó rá a gyári XEV kerék is.. Hát remélem nem kell chippelni..

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.