öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Toronycsapágy salalalaaa :lol: Még nem ropog. :) De, ha mégis az, akkor Eötvös féle- Van máááásik. :) Inkább az legyen, mint a lengéscsillapító. Nincs kedvem szétkapni az elejét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Az még van a donorban, de az is már kotyog fel/le ;) Na, szuper. :lol: Mit kérsz karácsonyra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Thor! Neked milyen szonda van az autódba? Mi a cikkszáma, és hány voltos? Én ma kiszedtem belőle, tiszta korom volt.. Megpucoltam, és most mint ha nem torpanna kis fordulaton.. Enyémbe 12voltos van amúgy. De tegnap óta nem dobta ki a 13mas kódot. Ma 3ba kihuzattam, és csak légtömegmérőre dobta a 74eset. Lehet megjavult.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Thor! Neked milyen szonda van az autódba? Mi a cikkszáma, és hány voltos? Én ma kiszedtem belőle, tiszta korom volt.. Megpucoltam, és most mint ha nem torpanna kis fordulaton.. Enyémbe 12voltos van amúgy. De tegnap óta nem dobta ki a 13mas kódot. Ma 3ba kihuzattam, és csak légtömegmérőre dobta a 74eset. Lehet megjavult.. :lol: '2V-os nincs tudtommal. A miénkben 5V-os van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 A 11,5 baros sűrítési végnyomás jónak mondható? Illetve kicsivel felette... Mind a négy hengerben közel egyforma. Thor! Felújítás előtt néztétek esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 '2V-os nincs tudtommal. A miénkben 5V-os van. Kivettem, és rávan írva, hogy 12V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Neked biztos több mint nekem, mert sokkal kevesebb hely van a motorteredben. :devlish: Én kb. 1.5-2 órát mondok, de dobj 1 képet a motortérről és elmorfondírozunk rajt, hogy mit is kell kiszedned ahhoz, hogy hozzáférj rendesen. :lol: Nah 30 perc volt kiszedni a donorból :D Ebből könnyű volt, mert nincs benne a V6 :devlish: Most jöhet a másik... már előre félek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Thor! Neked milyen szonda van az autódba? Mi a cikkszáma, és hány voltos? Én ma kiszedtem belőle, tiszta korom volt.. Megpucoltam, és most mint ha nem torpanna kis fordulaton.. Enyémbe 12voltos van amúgy. De tegnap óta nem dobta ki a 13mas kódot. Ma 3ba kihuzattam, és csak légtömegmérőre dobta a 74eset. Lehet megjavult.. :D Baró-kertől van a szonda, de most nézem, hogy már nincs fent a webáruházban nekik :devlish: Full gyári GM-es egyébként, 19500 volt. A számot most fejből nem vágom :devlish: Szerk.: Kimentem megnézni a régi szondát: Négyvezetékes (piros, fekete, fehér, sárga) Siemens 5WK9 0571 GM 90 411 959 Az enyémen is rajta figyel a 12V :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 A 11,5 baros sűrítési végnyomás jónak mondható? Illetve kicsivel felette... Mind a négy hengerben közel egyforma. Thor! Felújítás előtt néztétek esetleg? Hát majd megnézem a régi feljegyzéseket, mert mérni mértünk az tuti. Csak annyi autóé van a fejemben, hogy már inkább megnézem, minthogy hülyeséget mondjak. :lol: De szerintem ez bőven tökéletes (10 barig még jó az érték általában), főleg ha együtt van mind a 4 henger! Hengerenként megvannak az értékek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Kivettem, és rávan írva, hogy 12V. Az inkább a villamos rendszerre utalhat. A mérési tartománya 5V. "...Az eddig említettektől teljesen eltérő az ún. "ellenállás-ugrás" szondák működési módja. (Ezen a néven kevesen ismerik, beleértve a legtöbb alkatrészforgalmazót is. Az "5 Voltos, négyvezetékes szonda" jobban elterjedt megjelölés.) Itt a kerámiaelem titándioxidból készül, ennek a tulajdonsága, hogy az ellenállását az oxigénkoncentráció függvényében változtatja. Itt értelemszerűen elmarad a környezeti levegő bevezetése, belép viszont az ECU által előállított 5 Voltos referenciafeszültség. A jelvezetéken a referencia feszültség csökkenésének a mértéke a szonda ellenállásától függ, ezt használja fel az ECU a keverék pillanatnyi összetételének pontos megállapításához. Meglehetősen magas a megszólalási hőmérséklete, ezen részben segít a szonda fűtés. Nagyon kevés motornál találkozhatunk ezzel a szondatípussal, pl. a BMW, az Opel, a Volvo néhány típusán. Kábel-színek titándioxid szondáknál: Fűtés, pozitív: piros vagy szürke Fűtés, negatív: fehér Jelvezeték: sárga Jel test: fekete" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hát majd megnézem a régi feljegyzéseket, mert mérni mértünk az tuti. Csak annyi autóé van a fejemben, hogy már inkább megnézem, minthogy hülyeséget mondjak. :lol: De szerintem ez bőven tökéletes (10 barig még jó az érték általában), főleg ha együtt van mind a 4 henger! Hengerenként megvannak az értékek? Hengerenként: 11,5 11,8 11,6 11,8 Állítólag a nagyobb tengely befolyásolhatja vmiképp. Már azon gondolkodom, h szét kell borítani a motort, meggyűrűzni. A tömítéseket, szimmeringeket úgyis cserélni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Baró-kertől van a szonda, de most nézem, hogy már nincs fent a webáruházban nekik :devlish: Full gyári GM-es egyébként, 19500 volt. A számot most fejből nem vágom :D Szerk.: Kimentem megnézni a régi szondát: Négyvezetékes (piros, fekete, fehér, sárga) Siemens 5WK9 0571 GM 90 411 959 Az enyémen is rajta figyel a 12V :lol: Ezt néztem ki, felhívtam a srácot, és aztmondta szedjem ki, nézzem meg mivan ráírva, mert ő eztet egy B vectrához vette, 1.8as motorhoz, és nem lett jó neki, mert ez 1voltos, és az is van ráírva a szonda oldalára, az övébe pedig 12V os van. Szal jah. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Neked biztos több mint nekem, mert sokkal kevesebb hely van a motorteredben. :icon13: Én kb. 1.5-2 órát mondok, de dobj 1 képet a motortérről és elmorfondírozunk rajt, hogy mit is kell kiszedned ahhoz, hogy hozzáférj rendesen. :lol: Nah 30 perc volt kiszedni a donorból :D Ebből könnyű volt, mert nincs benne a V6 :devlish: Most jöhet a másik... már előre félek... További 2 kínszenvedéssel tarkított órácska és kint is volt a kormánymű :devlish: Szóval pont befértem a szintidőbe Öcsibácsi :icon13: Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Ezt néztem ki, felhívtam a srácot, és aztmondta szedjem ki, nézzem meg mivan ráírva, mert ő eztet egy B vectrához vette, 1.8as motorhoz, és nem lett jó neki, mert ez 1voltos, és az is van ráírva a szonda oldalára, az övébe pedig 12V os van. Szal jah. De akkor szerintem hülyén írta le a hirdetésben, mert ott van az enyémnek a száma, holott ez nekünk nem jó! Nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Hengerenként: 11,5 11,8 11,6 11,8 Állítólag a nagyobb tengely befolyásolhatja vmiképp. Már azon gondolkodom, h szét kell borítani a motort, meggyűrűzni. A tömítéseket, szimmeringeket úgyis cserélni kell... Az komoly! Az pedig külön érdekes, hogy az 1-es hengerben a legkisebb és a 4-esben a legnagyobb. Ez pont fordítva szokott lenni, mivel az 1-esnél a leghatékonyabb a hűtés. Gondolom a nagyobb szög miatt nagyobb a nyomás is :lol: Egyébként nem vesztettél sok nyomatékot az alsóbb tartományban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Az komoly! Az pedig külön érdekes, hogy az 1-es hengerben a legkisebb és a 4-esben a legnagyobb. Ez pont fordítva szokott lenni, mivel az 1-esnél a leghatékonyabb a hűtés. Gondolom a nagyobb szög miatt nagyobb a nyomás is :D Egyébként nem vesztettél sok nyomatékot az alsóbb tartományban? Állítólag minél nagyobb a nyitási szög, annál kisebb a végnyomás, mivel ugyanahhoz a térfogathoz tovább vannak nyitva a szelepek. Pont ezért javasolják hozzáigazítani a sűrítési arányt, hogy a végnyomás ne csökkenjen. Legalábbis, ha jól értelmeztem az eddig olvasottakat... :devlish: Nem annyira eredetitől eltérő a tengelyem, hogy nagyon eltolódjon a karakterisztikája, csak 256-258 fok körüli, pontos adatot nem ismerek. Ami lényeges eltérés, a szelepbenyitás mélysége, 10,2 a 9,2 helyett. Ez a szíváskeresztmetszetet növelte, közel azonos nyitási szög mellett. A lényeg, nem lett gyenge alul sem, 2000-2500 környékén már szépen megindul, 4500 környékén pedig kicsit még ráhúz. Bár ez lehet szoftverfüggő is, nem tudom. Egy biztos. Rosszabb nem lett, ha sikerül mindent összehozni, még jobb is lehet. Csak ez a végnyomás zavar. Olvastam 13,5-s értékeket is, a te autódnál pl. állítólag 12,5 volt felújítás előtt... "dyrasen 2010-10-10 - 15:42 Hello srácok ki tudja mennyi lenne a jó kompresszió c20xe be? 13.5 öt mértünk Thor 2010-10-10 - 18:19 Minden hengernél ennyi volt? Nekem felújítás előtt 12,5 Bar volt, de most gondolkodok el, hogy azóta nem is mértem Szerintem bőven jó még, ha minden hengernél egyformán ennyi az érték" Mert ezek szerint bőven megérett egy gyűrűzésre az enyém... :lol: De megméretem majd az Ünnepek után egy másik helyen is... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Állítólag minél nagyobb a nyitási szög, annál kisebb a végnyomás, mivel ugyanahhoz a térfogathoz tovább vannak nyitva a szelepek. Pont ezért javasolják hozzáigazítani a sűrítési arányt, hogy a végnyomás ne csökkenjen. Legalábbis, ha jól értelmeztem az eddig olvasottakat... :devlish: Nem annyira eredetitől eltérő a tengelyem, hogy nagyon eltolódjon a karakterisztikája, csak 256-258 fok körüli, pontos adatot nem ismerek. Ami lényeges eltérés, a szelepbenyitás mélysége, 10,2 a 9,2 helyett. Ez a szíváskeresztmetszetet növelte, közel azonos nyitási szög mellett. A lényeg, nem lett gyenge alul sem, 2000-2500 környékén már szépen megindul, 4500 környékén pedig kicsit még ráhúz. Bár ez lehet szoftverfüggő is, nem tudom. Egy biztos. Rosszabb nem lett, ha sikerül mindent összehozni, még jobb is lehet. Csak ez a végnyomás zavar. Olvastam 13,5-s értékeket is, a te autódnál pl. állítólag 12,5 volt felújítás előtt... "dyrasen 2010-10-10 - 15:42 Hello srácok ki tudja mennyi lenne a jó kompresszió c20xe be? 13.5 öt mértünk Thor 2010-10-10 - 18:19 Minden hengernél ennyi volt? Nekem felújítás előtt 12,5 Bar volt, de most gondolkodok el, hogy azóta nem is mértem Szerintem bőven jó még, ha minden hengernél egyformán ennyi az érték" Mert ezek szerint bőven megérett egy gyűrűzésre az enyém... :D De megméretem majd az Ünnepek után egy másik helyen is... :icon13: Nah miket meg nem találsz :icon13: Szerintem nem kell aggódnod, ha nem érzed rosszabbnak a gyári tengelyhez képest. Nem tudom ki mérte és mivel, de gondolom normálisan mérték ahogy kell: gyertyák ki, padlógáz(!!!) és indítózás, ugye? Hány km van most a Tiédben? Az enyémben 220-on párezer volt amikor mértük. És nem voltak nagyon megkopva. Nekem az elkeményedett szelepszár-szimmeringek miatt kellett megbontanom, mert flamózta az olajat és nem kicsit füstölt :lol: Az viszont brutális volt, hogy a gyári hónolás még látszott a hengerfalon :D Ha járnál erre rámérhetnénk! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 További 2 kínszenvedéssel tarkított órácska és kint is volt a kormánymű :D Szóval pont befértem a szintidőbe Öcsibácsi :devlish: Íme: https://lh4.googleusercontent.com/-t9idQXpg...2-15-18_661.jpg Még mindig nem végeztek a kormányművel :lol: De még jó hogy 2őt vittem, mert az enyém nagyon ratyi volt már, így a donorét upgradelik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Nah miket meg nem találsz :devlish: Szerintem nem kell aggódnod, ha nem érzed rosszabbnak a gyári tengelyhez képest. Nem tudom ki mérte és mivel, de gondolom normálisan mérték ahogy kell: gyertyák ki, padlógáz(!!!) és indítózás, ugye? Hány km van most a Tiédben? Az enyémben 220-on párezer volt amikor mértük. És nem voltak nagyon megkopva. Nekem az elkeményedett szelepszár-szimmeringek miatt kellett megbontanom, mert flamózta az olajat és nem kicsit füstölt :lol: Az viszont brutális volt, hogy a gyári hónolás még látszott a hengerfalon :devlish: Ha járnál erre rámérhetnénk! :D gyertyák ki, trafócsati lehúz, indítóz, padlógáz ohne... Miért szükséges a padlógáz??? Óra szerint 232000 körül van benne, igazából fogalmam sincs. Svájcból behozott, szervízkönyve van, de Magyarországon nem volt vezetve, sajnos. Szelepszár szimmeringeket én is szeretnék cserélni az Ünnepek után, valamint az összes felső tömítést. Gondolkodom a hengerfej felújításon is, valamint a z20let hengerfej tömítésén, mivel csak anyagában van eltérés. A vastagsága közel azonos, 1,3mm körüli mindkettő. Na, meg az árában, bár az nem vészes... Ha csak a szimmeringek miatt kellett megbontani, akkor miért döntöttél a gyűrűzés mellett is? Főleg, h nem volt kopott a hengerfal. Sokkal több meló... Az ikerpólusú gyegyákon szokás hézagot állítani? Tegnap néztem, jóval több 0,8mm-nél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 gyertyák ki, trafócsati lehúz, indítóz, padlógáz ohne... Miért szükséges a padlógáz??? Óra szerint 232000 körül van benne, igazából fogalmam sincs. Svájcból behozott, szervízkönyve van, de Magyarországon nem volt vezetve, sajnos. Szelepszár szimmeringeket én is szeretnék cserélni az Ünnepek után, valamint az összes felső tömítést. Gondolkodom a hengerfej felújításon is, valamint a z20let hengerfej tömítésén, mivel csak anyagában van eltérés. A vastagsága közel azonos, 1,3mm körüli mindkettő. Na, meg az árában, bár az nem vészes... Ha csak a szimmeringek miatt kellett megbontani, akkor miért döntöttél a gyűrűzés mellett is? Főleg, h nem volt kopott a hengerfal. Sokkal több meló... Az ikerpólusú gyegyákon szokás hézagot állítani? Tegnap néztem, jóval több 0,8mm-nél... Azért kell padló, mert fals adatot fogsz kapni :lol: Kevesebb lesz. Miben tud többet a z20let hengerfej tömítés? Azért csináltam meg mindent, mert 1, mert nem volt 1000% hogy csak a szimmeringeknél eszi az olajat, esélyes volt még az olajlehúzógyűrű is. 2, úgy voltam vele, hogy ha már csinálom, akkor csináljam rendesen :D Gyertyák... ez bizony jó kérdés :devlish: Hány km van bennük? Amúgy én nem nyúlnék hozzá a helyedben, ha nincs miért. De érdemes lenne normálisan megmérni sűrítési végnyomást. Szerintem simán lesz 12+ :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Alex75, Thor! Ma kicsit átszabta a légszűrőházat. Visszatettem az elejére azt a szívócsövet, és egy alu flexicsövet beledugtam, amit levezettem a lökös alá, és kihajtottam előre a végét, mindig hideg levegőt szívjon. Kipróbáltam, de mikor levolt véve az egész szívócső a szűrőházról, sokkal jobban ment, hamarabb felpörgött, meg ilyesmi.. De viszont most, ha 3ba kihuzatom, nem dobja a hibát légtömegmérőre, hogy magas feszültség. De holnap leveszem róla, mert nem megy most olyan jól :S Lehet mégis majd egy chip re kell beruháznom, meg picivel nagyobb injektorokra. Injektoroknál számít az ellenállás? Tehát ha másfajtát teszek bele, és nagyobb kicsit az ellenállása, az nemgond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Iszonyat jó lett a kormánymű :D Mocskos rohadt kátyús, gödrös huplis magyar úton suhanok némán :lol: A pontosságról meg ne is beszéljünk... Viszont belejöttem, mert csak 1,5 óra volt légtelenítéssel együtt. Öcsibácsi, Te nagyon tudsz! Így megjósolni ezt a 1,5-2 órát :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Alex75, Thor! Ma kicsit átszabta a légszűrőházat. Visszatettem az elejére azt a szívócsövet, és egy alu flexicsövet beledugtam, amit levezettem a lökös alá, és kihajtottam előre a végét, mindig hideg levegőt szívjon. Kipróbáltam, de mikor levolt véve az egész szívócső a szűrőházról, sokkal jobban ment, hamarabb felpörgött, meg ilyesmi.. De viszont most, ha 3ba kihuzatom, nem dobja a hibát légtömegmérőre, hogy magas feszültség. De holnap leveszem róla, mert nem megy most olyan jól :S Lehet mégis majd egy chip re kell beruháznom, meg picivel nagyobb injektorokra. Injektoroknál számít az ellenállás? Tehát ha másfajtát teszek bele, és nagyobb kicsit az ellenállása, az nemgond? Alex nekem is beleültette a bogarat a fülembe azzal, hogy vegyem ki a fojtásokat... lehet megnézem én is hamarosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Alex75, Thor! Ma kicsit átszabta a légszűrőházat. Visszatettem az elejére azt a szívócsövet, és egy alu flexicsövet beledugtam, amit levezettem a lökös alá, és kihajtottam előre a végét, mindig hideg levegőt szívjon. Kipróbáltam, de mikor levolt véve az egész szívócső a szűrőházról, sokkal jobban ment, hamarabb felpörgött, meg ilyesmi.. De viszont most, ha 3ba kihuzatom, nem dobja a hibát légtömegmérőre, hogy magas feszültség. De holnap leveszem róla, mert nem megy most olyan jól :S Lehet mégis majd egy chip re kell beruháznom, meg picivel nagyobb injektorokra. Injektoroknál számít az ellenállás? Tehát ha másfajtát teszek bele, és nagyobb kicsit az ellenállása, az nemgond? Nekem gyárilag a hűtőrács mögé van kivezetve egy tölcsérrel. Most ugyanaz a megoldás, csak nagyobb tölcsérrel. Meg fogom próbálni csövezés nélkül, kíváncsivá tettél... :lol: A szívóhang nem volt nagyobb a cső nélkül? Stopperral mérve is jobban ment, vagy csak érzetre gondolod? (sportos hang érzés...) Komolyan kérdezem, nem kötekedésképp... Én a korábbi F Astrámmal voltam így, mikor felraktam a hátsó sportdobot (placebo-hatás :D) Nem tudom, h hogyan, de valamit biztos jelent, ha nem azonos impedanciájú injektorokat teszel bele. Közvetlenül az ECU-ból kapja a vezérlőjelet, így én ezzel biztos nem játszanék. Nemrég láttam a Racing-bazáron c20let injektorokat (sárga), 300ccm-et tud a 245 helyett. Ha mégsem találsz, mindenképp magas impedanciájút keress, szerintem. Na, itt is van egy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Iszonyat jó lett a kormánymű :D Mocskos rohadt kátyús, gödrös huplis magyar úton suhanok némán :lol: A pontosságról meg ne is beszéljünk... Viszont belejöttem, mert csak 1,5 óra volt légtelenítéssel együtt. Öcsibácsi, Te nagyon tudsz! Így megjósolni ezt a 1,5-2 órát :devlish: Ma voltam a futóművesnél. Minden full gyári (1 évvel ezelőtt állította a srác), ezen csak rontani tudna, így állítani sem kellett semmit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts