Thor Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Nincs kirepedve a műanyag szívócső? Vagy lehet csak szétcsúszott valahol a szívócső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HoloDoc Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Vagy lehet csak szétcsúszott valahol a szívócső. Én nem láttam semmi problémát, bár nem értek hozzá.Nagyon piszkálni nem akarom, még elrontok valamit.Szerelő nézte, ö se látta, de mikor "ráfeküdt" a szűrőházra, normálisabb lett a szívóhang.Remélem ma kiderül, megírom mi volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Én nem láttam semmi problémát, bár nem értek hozzá.Nagyon piszkálni nem akarom, még elrontok valamit.Szerelő nézte, ö se látta, de mikor "ráfeküdt" a szűrőházra, normálisabb lett a szívóhang.Remélem ma kiderül, megírom mi volt a gond. Drukkolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Senki?? :lol: Bal féltengely mögött a váltó oldalán van egy csavar. 13-as kulcs"fogja". F13-on 2 cm-el a nyílás alatt kell lennie a szintnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Bal féltengely mögött a váltó oldalán van egy csavar. 13-as kulcs"fogja". F13-on 2 cm-el a nyílás alatt kell lennie a szintnek. "Ujjal benyúlok" módszerrel lehet ellenőrizni a szintet? Bár egyszerűbb egy imbuszkulcs rövidebb szárával megmérni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HoloDoc Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Drukkolok :lol: Köszönöm ;) Megszerettem a vekit, nem akarok csalódni benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 "Ujjal benyúlok" módszerrel lehet ellenőrizni a szintet? Bár egyszerűbb egy imbuszkulcs rövidebb szárával megmérni :lol: Egyszerűbb, egy darab dróttal. Bár neked a 16-oson inkább szintben kell lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Egyszerűbb, egy darab dróttal. Bár neked a 16-oson inkább szintben kell lenni. Most cseréltem le pár napja az olajat benne, mert hidegen brutál "kemény" és nehezen kapcsolható volt. Most tökéletes, de még ránézek a mostani szintre, hogy mennyi az annyi. (F18+) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Ezen én is csodálkozom... A feszítőgörgő pont ezt hivatott kiküszöbölni. az egy dolog a feszito gorgo atol meg siman atugorhat hid el Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Most cseréltem le pár napja az olajat benne, mert hidegen brutál "kemény" és nehezen kapcsolható volt. Most tökéletes, de még ránézek a mostani szintre, hogy mennyi az annyi. (F18+) Azon is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HoloDoc Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Na hívott a szerelő ember. Azt mondja több sebből vérzik szegény autó.Nem jó(k) a gyújtás kábelek, nem megy valami egr szelep, és "el van vákumozva" az autó. Mindennel együtt 30 pénzt mondott a javításra alkatrészekkel együtt, és igy hibátlan lesz.Azt is tanácsolta, hogy cseréljem le a vezérlést, ki tudja mióta van benne, erre adott egy 40ezres ajánlatot.Ez igy reális?Én nem ismerem az árakat, de drágább mint a golfom, igaz abban 1.6 karbi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Na hívott a szerelő ember. Azt mondja több sebből vérzik szegény autó.Nem jó(k) a gyújtás kábelek, nem megy valami egr szelep, és "el van vákumozva" az autó. Mindennel együtt 30 pénzt mondott a javításra alkatrészekkel együtt, és igy hibátlan lesz.Azt is tanácsolta, hogy cseréljem le a vezérlést, ki tudja mióta van benne, erre adott egy 40ezres ajánlatot.Ez igy reális?Én nem ismerem az árakat, de drágább mint a golfom, igaz abban 1.6 karbi van. Mit jelent, h el van vákumozva? AGR-t le kell dugózni, tisztítás után, nem kell az... :lol: Gyújtókábel itt. Vezérlés mindenképp ajánlott. Alkatrészeknek itt utána tudsz kérdezni, kiszállítással is foglalkoznak. Szerintem jóval olcsóbb, mint 70000... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HoloDoc Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Mit jelent, h el van vákumozva? AGR-t le kell dugózni, tisztítás után, nem kell az... :lol: Gyújtókábel itt. Vezérlés mindenképp ajánlott. Alkatrészeknek itt utána tudsz kérdezni, kiszállítással is foglalkoznak. Szerintem jóval olcsóbb, mint 70000... Ha tudnám isten bizony leírnám mit jelent ;) Szó szerint ezt mondta.Nem tudom mit csinál az AGR szeleppel, ha nem kell akkor dobja ki bánom is én, egyébként mit is kéne annak csinálni? Majd megkérdezem az árakat a vezérlésre, mert a mostanit inkább kifizetem neki, csak legyen jó a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Na hívott a szerelő ember. Azt mondja több sebből vérzik szegény autó.Nem jó(k) a gyújtás kábelek, nem megy valami egr szelep, és "el van vákumozva" az autó. Mindennel együtt 30 pénzt mondott a javításra alkatrészekkel együtt, és igy hibátlan lesz.Azt is tanácsolta, hogy cseréljem le a vezérlést, ki tudja mióta van benne, erre adott egy 40ezres ajánlatot.Ez igy reális?Én nem ismerem az árakat, de drágább mint a golfom, igaz abban 1.6 karbi van. Kábelcsere 10 perc. Egr-t lezárni, mert nem kell. 1 óra max. A vákuumcsöveket a helyére dugdosni 5 perc. (Esetleg cserélni, ha kirepedt a cső.) A gyújtáskábelen kívül mi is kell hozzá még? 1 db lemezke, meg egy kis kézügyesség. 30-ért bármikor megcsinálom neked. Ez 1 kicsit sok ezért a munkáért. A fele is sok. :lol: A vezérlés 25-ből megvan. A cseréért 15-öt kérni kicsit sok nekem. Mondjuk én ezeket mind megcsinálnám itthon, pedig nem vagyok autószerelő. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Bal féltengely mögött a váltó oldalán van egy csavar. 13-as kulcs"fogja". F13-on 2 cm-el a nyílás alatt kell lennie a szintnek. Köszönöm, megpróbálkozok vele! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HoloDoc Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Kábelcsere 10 perc. Egr-t lezárni, mert nem kell. 1 óra max. A vákuumcsöveket a helyére dugdosni 5 perc. (Esetleg cserélni, ha kirepedt a cső.) A gyújtáskábelen kívül mi is kell hozzá még? 1 db lemezke, meg egy kis kézügyesség. 30-ért bármikor megcsinálom neked. Ez 1 kicsit sok ezért a munkáért. A fele is sok. :lol: A vezérlés 25-ből megvan. A cseréért 15-öt kérni kicsit sok nekem. Mondjuk én ezeket mind megcsinálnám itthon, pedig nem vagyok autószerelő. ;) Hidd el irigyellek is amiért otthon meg tudod oldani az ilyen dolgokat.Nekem se tudásom, se szerszámom az ilyen melóhoz.Elvileg annyit kér amennyit akar, ha tudom kifizetem mert kell a kocsi.De majd megkérdezem mit cserélt, hátha kihagyott valamit, és azért ilyen drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Időben mennyi lehet a kormánymű kivétele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Hidd el irigyellek is amiért otthon meg tudod oldani az ilyen dolgokat.Nekem se tudásom, se szerszámom az ilyen melóhoz.Elvileg annyit kér amennyit akar, ha tudom kifizetem mert kell a kocsi.De majd megkérdezem mit cserélt, hátha kihagyott valamit, és azért ilyen drága. Oké! Kíváncsian várom a fejleményeket. Meg, hogy mit is cserél ennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Időben mennyi lehet a kormánymű kivétele? :lol: Neked biztos több mint nekem, mert sokkal kevesebb hely van a motorteredben. :) Én kb. 1.5-2 órát mondok, de dobj 1 képet a motortérről és elmorfondírozunk rajt, hogy mit is kell kiszedned ahhoz, hogy hozzáférj rendesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Miért is szerelnéd ki? Bajos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Miért is szerelnéd ki? Bajos? :lol: Felújítás... Úgy kopog mint a p*csa... De nem bántom, kibírt 256000-et és 16 évet. Van egy hely, garival felújítják fél nap alatt 35k-ért. Kiszedéshez kell a nőgyógyász kész. ;) Amiket láttam hogy bontani kell: -nyomtávrudak (2db csavar) -kormánymű 4 db csavarja -Kormányrúd Vs. kormánymű torx csavarja -és végül az olajcsövek... Csak ennyire van "zsúfoltság": Bár még mindig jobb mint a B Veki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Nekem olyan gondom akadt, hogy a szemből jobb oldali első lengéscsillapítót kézzel körbe tudom forgatni az anyánál fogva. :lol: A balost meg nem. Nem tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ja, pár hete adtam el a fölös kormányművet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Nekem olyan gondom akadt, hogy a szemből jobb oldali első lengéscsillapítót kézzel körbe tudom forgatni az anyánál fogva. ;) A balost meg nem. Nem tetszik. :) Toronycsapágy salalalaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Ja, pár hete adtam el a fölös kormányművet. :lol: Az még van a donorban, de az is már kotyog fel/le ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts