Thor Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Csatlakozom én is hozzád mert nem látom én sem hogy mit kell nézni! :lol: :) Szóval mind a ketten vakok vagyunk! ;) :) Vak vezet világtalant :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November22, 2011 Megoszt Elküldve November22, 2011 Thor: Az mitől lehet hogy hidegindításnál felpörög a motor olyan 2200as fordulatig? A másik meg az hogy alapjáraton melegen beáll 600ra, és játszik utána az alapjárattal, tehát nem jár szépen, ugrál picit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Thor: Az mitől lehet hogy hidegindításnál felpörög a motor olyan 2200as fordulatig? A másik meg az hogy alapjáraton melegen beáll 600ra, és játszik utána az alapjárattal, tehát nem jár szépen, ugrál picit :lol: Szerintem összefügg azzal amit írtam már: Nem tetszik neki, hogy megváltoztak a "levegő szállítási" viszonyok. Nekem max. 1200-1300-ra megy föl és szépen beáll 1000-1100re. Amúgy nekem az a 600 nagyon kevés lenne, nem lenne sima a járása. 700-800 szerintem tökéletes. Az ugrálás mennyit jelent? Alapjárati mikor volt takarítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Csatlakozom én is hozzád mert nem látom én sem hogy mit kell nézni! :lol: :) Szóval mind a ketten vakok vagyunk! ;) :) Tessék 1 másik kép. Ahogy kihajlott a filc (farostlemez), az fölött a 4. szál volt elszakadva. A legfelső ami látszik még. A jobb szélén. Így nem igazán látszik, de ami a függőleges szálra (papíros) volt rátekerve az tört le. 1 csőrös fogóval hajtottam rá új hurkot és egy kis drótdarabbal visszafeszítettem a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Tessék 1 másik kép. Ahogy kihajlott a filc (farostlemez), az fölött a 4. szál volt elszakadva. A legfelső ami látszik még. A jobb szélén. Így nem igazán látszik, de ami a függőleges szálra (papíros) volt rátekerve az tört le. 1 csőrös fogóval hajtottam rá új hurkot és egy kis drótdarabbal visszafeszítettem a helyére. http://pics.coldline.hu/pics/388194-20111122-3rWOMA.jpg Ötletes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Ötletes! ;) Már nagyon idegesített a nyikorgás ezeken a "jó" utakon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Már nagyon idegesített a nyikorgás ezeken a "jó" utakon. :lol: Azt el is hiszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Szerintem összefügg azzal amit írtam már: Nem tetszik neki, hogy megváltoztak a "levegő szállítási" viszonyok. Nekem max. 1200-1300-ra megy föl és szépen beáll 1000-1100re. Amúgy nekem az a 600 nagyon kevés lenne, nem lenne sima a járása. 700-800 szerintem tökéletes. Az ugrálás mennyit jelent? Alapjárati mikor volt takarítva? Kb. fél éve fújattam ki féktisztítóval, de 2hónapja nincsen rajta a kartercső, szóval kosz nem kerülhet bele. Most néztem hogy pontosan mekkorára ugrik fel indításnál az alapjárat, és 1500-1600ra, onnantól szépen 1000, és picit melegszik 800, és 600. Aztán valamikor leugrál 500-550re is, van mikor 400. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Kb. fél éve fújattam ki féktisztítóval, de 2hónapja nincsen rajta a kartercső, szóval kosz nem kerülhet bele. Most néztem hogy pontosan mekkorára ugrik fel indításnál az alapjárat, és 1500-1600ra, onnantól szépen 1000, és picit melegszik 800, és 600. Aztán valamikor leugrál 500-550re is, van mikor 400. Hát nem tudom. Én tuti lekapnám és megnézném mi a helyzet benne. Érdemes lenne még az összes vákuum csövet átnézni. Ha így sincs meg a hiba, akkor marad az első tippem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Hát nem tudom. Én tuti lekapnám és megnézném mi a helyzet benne. Érdemes lenne még az összes vákuum csövet átnézni. Ha így sincs meg a hiba, akkor marad az első tippem. Nagyon rá vagy kattanva a módosított légszűrő házra.. :lol: Vákumcsöveket is majd lekötöm, mert van egy csomó felesleg.. Agr szelepen is, úgy is levan kötve a szelep, akkor minek rá a cső..? ;) Ott akkor a szekunder levegő befújónak is a vákum csövei, az sem kell, mert az is le van kötve, szal van még pár felesleges dolog a motortérben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Nagyon rá vagy kattanva a módosított légszűrő házra.. :lol: Vákumcsöveket is majd lekötöm, mert van egy csomó felesleg.. Agr szelepen is, úgy is levan kötve a szelep, akkor minek rá a cső..? ;) Ott akkor a szekunder levegő befújónak is a vákum csövei, az sem kell, mert az is le van kötve, szal van még pár felesleges dolog a motortérben :) Hát figyi, nem értek egyet :) Azokat a "fölösleges dolgokat" belekalkulálták a motor tervezésénél, szóval ebbe a kényes egyensúlyba -ami alapjaiban is képes mindenféle anomáliát kreálni- belenyúlni kompenzálás nélkül... hát Te tudod. Egyetértek, hogy a több levegő jobb, de abban az esetben ha nem mész utána benzinnel, akkor még rosszabb is lesz (lásd. észlelt hibák). Más lenne a helyzet, ha két 45-ös Weber karbi lenne rászögelve, ott már valóban lenne értelme felülbírálni a gyári konstrukciót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Hát figyi, nem értek egyet :lol: Azokat a "fölösleges dolgokat" belekalkulálták a motor tervezésénél, szóval ebbe a kényes egyensúlyba -ami alapjaiban is képes mindenféle anomáliát kreálni- belenyúlni kompenzálás nélkül... hát Te tudod. Egyetértek, hogy a több levegő jobb, de abban az esetben ha nem mész utána benzinnel, akkor még rosszabb is lesz (lásd. észlelt hibák). Más lenne a helyzet, ha két 45-ös Weber karbi lenne rászögelve, ott már valóban lenne értelme felülbírálni a gyári konstrukciót ;) Mindenképp akarok bele C20LET injektorokat, csak most jelenleg nincs rá keret. Van itthon az a 4db audi tt 1.8t injektor amiről beszéltem, de ahhoz meg kéne közdarab mert 11mm el rövidebb, mint a gyári injektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 Mindenképp akarok bele C20LET injektorokat, csak most jelenleg nincs rá keret. Van itthon az a 4db audi tt 1.8t injektor amiről beszéltem, de ahhoz meg kéne közdarab mert 11mm el rövidebb, mint a gyári injektor. Komoly kitek vannak itt is: X20XEV Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Hűtőcsere megvolt. :) Eddig jó, de a termosztát kuka. :lol: Fél éve lett cserélve. :) Eps-Facet. Nem volt már időm levenni a vezérlést, de valamikor muszáj lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Hűtőcsere megvolt. :) Eddig jó, de a termosztát kuka. :lol: Fél éve lett cserélve. :) Eps-Facet. Nem volt már időm levenni a vezérlést, de valamikor muszáj lesz. ;) Wahlerben még nem csalódtam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Mindenképp akarok bele C20LET injektorokat, csak most jelenleg nincs rá keret. Van itthon az a 4db audi tt 1.8t injektor amiről beszéltem, de ahhoz meg kéne közdarab mert 11mm el rövidebb, mint a gyári injektor. Miért akarsz rá nagyobb injektorokat? Mit vársz tőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Mindenképp akarok bele C20LET injektorokat, csak most jelenleg nincs rá keret. Van itthon az a 4db audi tt 1.8t injektor amiről beszéltem, de ahhoz meg kéne közdarab mert 11mm el rövidebb, mint a gyári injektor. Demónak egyébként most van egy c20let kittje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Wahlerben még nem csalódtam ;) Az volt előtte, 1.5 évet se bírt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Az volt előtte, 1.5 évet se bírt. ;) De az Facet még fél évet sem bírt :) Minden okés ott a hűtőrendszeredben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Miért akarsz rá nagyobb injektorokat? Mit vársz tőle? Kevés neki az anyag, meg ezek nem zárnak el rendesen. Van úgy elindulásnál is megtorpanik, meg pl. 3-4be huzatom, aztán szórja ki a hibát légtömegmérőre(zsír új van benn) hogy magas feszültség=sok levegő. Meg hó fehérek a gyertyák, tehát oxigénben dús a keverék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Kevés neki az anyag, meg ezek nem zárnak el rendesen. Van úgy elindulásnál is megtorpanik, meg pl. 3-4be huzatom, aztán szórja ki a hibát légtömegmérőre(zsír új van benn) hogy magas feszültség=sok levegő. Meg hó fehérek a gyertyák, tehát oxigénben dús a keverék. Talán a lambda szondát kéne inkább kicserélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Talán a lambda szondát kéne inkább kicserélni ;) Azt mondod? :lol: Még gyári van benne az tuti. 217ezer van az autóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Azt mondod? :lol: Még gyári van benne az tuti. 217ezer van az autóban. Érdemes lenne oszcilloszkóppal kiméretni. Gázelemzővel néztétek mostanában? Látnád, ha nem tartja a lambdát. Elvileg ennyi módosításnak utánna kellene tudni húzni a lambdaszondának. A sportszűrőt is simán tudja kezelni, pedig az eléggé nyitott dolog. Még a nagyobb tengelyt is tudta valamilyen szinten kezelni, néha dobott csak sárga lámpát. Ha esetleg mégsem, akkor talán jobb lenne nyomással utána menni, nem? Más... Tud valaki esetleg ideiglenesen igénybe vehető AFR mérőről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Érdemes lenne oszcilloszkóppal kiméretni. Gázelemzővel néztétek mostanában? Látnád, ha nem tartja a lambdát. Elvileg ennyi módosításnak utánna kellene tudni húzni a lambdaszondának. A sportszűrőt is simán tudja kezelni, pedig az eléggé nyitott dolog. Még a nagyobb tengelyt is tudta valamilyen szinten kezelni, néha dobott csak sárga lámpát. Ha esetleg mégsem, akkor talán jobb lenne nyomással utána menni, nem? Más... Tud valaki esetleg ideiglenesen igénybe vehető AFR mérőről? Egyszer nyitott katalizátorra nekem is dobott sárga lámpát hogy szegény keverék :lol: Amúgy csak nekem gőzöl ennyire az X20XEV? Hidegen melegen kegyetlenül gőzöl a kipu. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Érdemes lenne oszcilloszkóppal kiméretni. Gázelemzővel néztétek mostanában? Látnád, ha nem tartja a lambdát. Elvileg ennyi módosításnak utánna kellene tudni húzni a lambdaszondának. A sportszűrőt is simán tudja kezelni, pedig az eléggé nyitott dolog. Még a nagyobb tengelyt is tudta valamilyen szinten kezelni, néha dobott csak sárga lámpát. Ha esetleg mégsem, akkor talán jobb lenne nyomással utána menni, nem? Más... Tud valaki esetleg ideiglenesen igénybe vehető AFR mérőről? szenzort meg kontrollert tudok adni, de kijelző nincs hozzá. úgy is érdekes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts