POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Upsz elfelejtettem leírni hogy most egy C16NZ motorom van, ami képet raktál fel, nahh olyant nem találtam Várj lemegyek oszt körbefényképezem az Injectorom Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 ... Igen igen meg is van !!!! ott van az első képen !!!! De a kábele mint látom rendben van !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Első képen van, barna/kék kábel megy rá. Szerk.: De a csatiban lehet még kosz, oxidáció vagy olaj. Meg ahogy látom egy alapos takarítást is elviselne azon a környéken :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Jahh... mit csináljak vele? Lehet hogy el van dugulva a pillangószelep? Vagy cseréljem ki a jeladót? (van vagy 3 om a garázsomban belőle) ????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Jahh... mit csináljak vele? Lehet hogy el van dugulva a pillangószelep? Vagy cseréljem ki a jeladót? (van vagy 3 om a garázsomban belőle) ????????????? Most cseréltem benne motort ám !!! És nem a régi injector került vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Jahh... mit csináljak vele? Lehet hogy el van dugulva a pillangószelep? Vagy cseréljem ki a jeladót? (van vagy 3 om a garázsomban belőle) ????????????? A pillangószelep a szívótorokban van benne, ha már az eldugul akkor gáz van :) Ha van jó jeladód akkor a csere segíthet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 A pillangószelep a szívótorokban van benne, ha már az eldugul akkor gáz van :) Ha van jó jeladód akkor a csere segíthet :D Thor-nak ajánlok 50 pontot a segítségért :D SIKERÜLT , képzeld az eggyik vezeték meg volt szakadva, jahh és olyan dzsuvás volt ott minden hogy nem is lehetett látni, nekiálltam : Levettem,megpucoltam ekkor látom a bajt, csati vezetékei ki, felhoztam megforrasztottam, zsugorkábel, lementem ,vissza a cucc az autóba csati a helyére,röff, elindult ,hiba sehol !!! Kérdés: Én ugy tudtam hogy a számítógép tárolja a hibát, most még sem jelezte ki nekem ? lehetséges ez? Jahh és mégegyszer köszönet THOR kollega !!! Jahh és remélem másoknak is sikerült segíteni ezzel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Thor-nak ajánlok 50 pontot a segítségért :) SIKERÜLT , képzeld az eggyik vezeték meg volt szakadva, jahh és olyan dzsuvás volt ott minden hogy nem is lehetett látni, nekiálltam : Levettem,megpucoltam ekkor látom a bajt, csati vezetékei ki, felhoztam megforrasztottam, zsugorkábel, lementem ,vissza a cucc az autóba csati a helyére,röff, elindult ,hiba sehol !!! Kérdés: Én ugy tudtam hogy a számítógép tárolja a hibát, most még sem jelezte ki nekem ? lehetséges ez? Jahh és mégegyszer köszönet THOR kollega !!! Jahh és remélem másoknak is sikerült segíteni ezzel :D Nah örülök, hogy sikerült orvosolni :D A hibát x indítás után (ha már nem aktív) törli automatikusan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Most cseréltem benne motort ám !!! Miért? És nem a régi injector került vissza Hanem? Mit alkottál? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Kérdés: Én úgy tudtam hogy a számítógép tárolja a hibát, most még sem jelezte ki nekem ? lehetséges ez? Elvileg még 20 hibátlan indításig benne kellene lennie. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Miért? Hanem? Mit alkottál? :) Azz előző motor "kicsit" hajtókarcsapágyas lett az injector meg máshonnét lett igy történt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Sziasztok Még egy kérdésem van (lassan én szerkesztem a vectra fórumot) Amikor ráadom a gyújtást hátul elkezd dolgozni valami (gondolom az üzemanyag szivattyú). Viszont ha jól emléxem egy kis idő után ez leáll , asszem az előző Vectrámnál ez volt........(gondolom amikor feltölti a rendszert) Valaki tud nekem segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Sziasztok Még egy kérdésem van (lassan én szerkesztem a vectra fórumot) Amikor ráadom a gyújtást hátul elkezd dolgozni valami (gondolom az üzemanyag szivattyú). Viszont ha jól emléxem egy kis idő után ez leáll , asszem az előző Vectrámnál ez volt........(gondolom amikor feltölti a rendszert) Valaki tud nekem segíteni? Mi a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Amikor ráadom a gyújtást hátul elkezd dolgozni valami (gondolom az üzemanyag szivattyú). Viszont ha jól emléxem egy kis idő után ez leáll , asszem az előző Vectrámnál ez volt........(gondolom amikor feltölti a rendszert) Valaki tud nekem segíteni? Csak akkor áll le, ha leveszed a gyújtást. :D Különben mi nyomna anyagot a motorba? Mi a gondod vele amúgy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Csak akkor áll le, ha leveszed a gyújtást. :D Különben mi nyomna anyagot a motorba? Mi a gondod vele amúgy? :) De ha jól emlékszem, akkor neked csak indítózás után kezdi el nyomni a naftát ugye? Mert nekem gyújtásra feltermeli a 3 bart és leállt, majd megint indul, ha indítózok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Azz előző motor "kicsit" hajtókarcsapágyas lett az injector meg máshonnét lett igy történt!! Milyen motor volt benne ezelőtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 De ha jól emlékszem, akkor neked csak indítózás után kezdi el nyomni a naftát ugye? Mert nekem gyújtásra feltermeli a 3 bart és leállt, majd megint indul, ha indítózok. Nem, gyújtásra már búg az AC. Nyomja a cuccot. Kipróbáltam már néhányszor, hogy levettem a benzincsövet és ráadtam a feszt. Hozta mindig az anyagot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Nem, gyújtásra már búg az AC. Nyomja a cuccot. Kipróbáltam már néhányszor, hogy levettem a benzincsövet és ráadtam a feszt. Hozta mindig az anyagot. :) Jah, akkor rosszul emlékeztem :D De folyamatosan nyomja, vagy leáll egy idő után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Jah, akkor rosszul emlékeztem :) De folyamatosan nyomja, vagy leáll egy idő után? Szóval nekem az a problémám hogy nem áll le !!!! Magyarul nem termeli fel a 3 bart asszem!!! Az előző vectrámon leállt ha feltermelt ez meg megy mint a huzat folyamatossan ráadásul az autóban van benzinszag........... Elképzelés megoldás? Hol álljak neki ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Hol álljak neki ???? kétféle megoldás létezett az AC meghajtására: - csak gyújtás és fordulatra megy - gyújtásra megy pár mp-ig, aztán leáll, onnantól csak gyújtás és fordulatjelre megy. ami másképp működik, ott valami nemgyári elektromos megoldás van. a nyomásnak itt nincs szerepe, második esetben hamarább van meg a megfelelő benzinnyomás, indításnál ez segít. a fölösleget visszaengedi a nyomásszabályzó. keresd meg hol csöpög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 kétféle megoldás létezett az AC meghajtására: - csak gyújtás és fordulatra megy - gyújtásra megy pár mp-ig, aztán leáll, onnantól csak gyújtás és fordulatjelre megy. ami másképp működik, ott valami nemgyári elektromos megoldás van. a nyomásnak itt nincs szerepe, második esetben hamarább van meg a megfelelő benzinnyomás, indításnál ez segít. a fölösleget visszaengedi a nyomásszabályzó. keresd meg hol csöpög. Köszönöm , ma utánnajárok elkezdem hátulról, és szépen lassan haladok előre... átnézem a rendszert..... szerintetek a megvilágításhoz lámpát vagy öngyújtót használjak? :D melyikkel lesz meg előbb a probléma megoldva? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Szóval nekem az a problémám hogy nem áll le !!!! Magyarul nem termeli fel a 3 bart asszem!!! Az előző vectrámon leállt ha feltermelt ez meg megy mint a huzat folyamatossan ráadásul az autóban van benzinszag........... Elképzelés megoldás? Hol álljak neki ???? A C16NZ-ben nem 3 baros AC van. :) Ezek még kisnyomásúak. ~1 bar. A benzinszag miatt az aktívszénszűrő lehet még ludas. Nézd meg az "ufo"-tól oda tartó csövet nincs-e benne széndarabka. Meg az összes csövet is nézd végig, ahogy egykuty cartárs is javasolta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Köszönöm , ma utánnajárok elkezdem hátulról, és szépen lassan haladok előre... átnézem a rendszert..... Kezd hátulról, mert ha el....., kezdheted elölről. :) :lol: szerintetek a megvilágításhoz lámpát vagy öngyújtót használjak? :D melyikkel lesz meg előbb a probléma megoldva? :D :D Attól függ mennyire "végleges" megoldásra törekedsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 :) Öcsibácsi !!! Azért te is nagy mágus vagy :D ha nem lennék "ennyire" okos öngyújtóval keresném :D) Viccet félretéve: Jahh ma átnézem a verdát... nagyon idegesít az utastér benziszag Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Aktívszenes pollenszűrő is jó egy kicsit a benzinszag ellen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts