hening Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 szóval, akkor az én 1.7 tdm-hez vehetek egy 1.8as féltengelyt? ha F16 mind a kettő? csak azért mert elég ritka ez a dízel típus csak azért érdeklődöm, benyósokhoz könnyebb cuccokat szerezni. esetleg B vekiét is ugyan ezzel a motorral szereltnél? Ha F16-os a váltód, akkor sztem igen. Nézd meg a váltó tetején, a váltó rudazat alatt milyen szám van a váltó házába öntve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Ha F16-os a váltód, akkor sztem igen. Nézd meg a váltó tetején, a váltó rudazat alatt milyen szám van a váltó házába öntve. Tudom, hogy F16 van rajt:D:D csak ez a párosítás érdekelt, mondjuk még A vekinél okés lehet is, de B-nél már nem biztos, lehet annak hosszabb-rövidebb a féltengely, mert pl. lehet szélesebb a kocsi v. lehet keskenyebb, így a kerék helye sem bizt ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 Tudom, hogy F16 van rajt:D:D csak ez a párosítás érdekelt, mondjuk még A vekinél okés lehet is, de B-nél már nem biztos, lehet annak hosszabb-rövidebb a féltengely, mert pl. lehet szélesebb a kocsi v. lehet keskenyebb, így a kerék helye sem bizt ott van. Azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július28, 2011 Megoszt Elküldve Július28, 2011 szóval, akkor az én 1.7 tdm-hez vehetek egy 1.8as féltengelyt? ha F16 mind a kettő? A webshopok szerint igen. Sőt a 2 literesé is jó hozzá. :) esetleg B vekiét is ugyan ezzel a motorral szereltnél? Azt csak a B-hez hozza a gép, meg a Vivaro-hoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 X20XEV nél mit lehet csinálni hogy a szelepfedélnél ne eresszen az olaj, illetve ne folyjon be a gyertyákhoz? Rohadt idegesítő :S Tömítés kb. 1éves, körbekentem pasztával is, de hiába :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 X20XEV nél mit lehet csinálni hogy a szelepfedélnél ne eresszen az olaj, illetve ne folyjon be a gyertyákhoz? Rohadt idegesítő :S Tömítés kb. 1éves, körbekentem pasztával is, de hiába :D Fedélcsere 50k HUF-ért kb... :) Sajna a zsír új minőségi tömítésnél is szivárog még bepasztázva is. El van vetemedve a fedél, hiába no, 16 év az 16 év. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Fedélcsere 50k HUF-ért kb... :) Sajna a zsír új minőségi tömítésnél is szivárog még bepasztázva is. El van vetemedve a fedél, hiába no, 16 év az 16 év. nem tudom nekem is szivárgott régi tömítéssel állandóan, pasztázva is, kicseréltem újra azóta semmi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Fedélcsere 50k HUF-ért kb... :) Sajna a zsír új minőségi tömítésnél is szivárog még bepasztázva is. El van vetemedve a fedél, hiába no, 16 év az 16 év. Becsiszolni nem lehetne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Becsiszolni nem lehetne? Síkoltatni? Rá kellene tenned valami tuti egyenesre és meglesned hol a bibi. :) Másik fedél bontóból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Síkoltatni? Rá kellene tenned valami tuti egyenesre és meglesned hol a bibi. :D Másik fedél bontóból? Az a baj, hogy 3 ilyen moci van a családban és mindhárom könnyezik, szóval a bontott is hasonló állapotban lehet. Viszont a "síkolásban" ráció :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Az a baj, hogy 3 ilyen moci van a családban és mindhárom könnyezik, szóval a bontott is hasonló állapotban lehet. Viszont a "síkolásban" ráció :) Csak síkolásnál is az a baj hogy ugye bennvan magába a fedélbe a tömítésnek a járata. Nah azt megsíkolják, kimegy onnan a járat, aztán már cumi is van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Csak síkolásnál is az a baj hogy ugye bennvan magába a fedélbe a tömítésnek a járata. Nah azt megsíkolják, kimegy onnan a járat, aztán már cumi is van.. Ha legközelebb leszedem a fedelet, akkor megnézem, hogy mekkora vetemedés van benne és ki lehet e szedni valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Csak síkolásnál is az a baj hogy ugye benn van magába a fedélbe a tömítésnek a járata. Nah azt megsíkolják, kimegy onnan a járat, aztán már cumi is van.. Magát a vájatot vékony marókéssel nem lehet kipucoltatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 szerintetek az mitől lehet ha egy benzines 4000 fordulat körül ledadog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 szerintetek az mitől lehet ha egy benzines 4000 fordulat körül ledadog? Rajtelektronika? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 szerintetek az mitől lehet ha egy benzines 4000 fordulat körül ledadog? Vészprogram. Csekklámpa nem virít? Gyújtáskor világít egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 Vészprogram. Csekklámpa nem virít? Gyújtáskor világít egyáltalán? az az igazság nem én autóm, de chippelt szóval, akkor lehetséges a vészprogram. csekklámpa világít, majd elalszik indításkor, aztán nem virít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 az az igazság nem én autóm, de chippelt szóval, akkor lehetséges a vészprogram. csekklámpa világít, majd elalszik indításkor, aztán nem virít. Kell a hibakód. X20XEV veztengely jeladó miatt "szeret" vészprogramra állni, de minden esetben világít a lámpa és el sem alszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus2, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2011 az az igazság nem én autóm, de chippelt szóval, akkor lehetséges a vészprogram. csekklámpa világít, majd elalszik indításkor, aztán nem virít. Ha így viselkedik a lámpa,(mert így a jó) akkor más gond van. :) Azért lehetne hibakódot villogtatni, talán van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Ha így viselkedik a lámpa,(mert így a jó) akkor más gond van. :) Azért lehetne hibakódot villogtatni, talán van. Szevasztok ma villogtattam egy hiabakódot magamnak :D ez a nyertes szám a 22 (pillangószelep szenzor fesz alacson) Mit csináljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Szevasztok ma villogtattam egy hiabakódot magamnak :) ez a nyertes szám a 22 (pillangószelep szenzor fesz alacson) Mit csináljak? Kábel/csatlakozó ellenőrzés első körben. Ha szerencséd van akkor csak valami kontakthiba(szakadás, vagy oxidáció) van a dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Kábel/csatlakozó ellenőrzés első körben. Ha szerencséd van akkor csak valami kontakthiba(szakadás, vagy oxidáció) van a dologban. Tudsz egy fényképet mutatni hogy hol és miről is van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Tudsz egy fényképet mutatni hogy hol és miről is van szó? Kerestem, hogy milyen motorod van, de találtam. X20XEV-nél ÍGY néz ki. A pillangószelep helyzetét továbbítja a ECU-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
POWERIVAN Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Kerestem, hogy milyen motorod van, de találtam. X20XEV-nél ÍGY néz ki. A pillangószelep helyzetét továbbítja a ECU-nak. Upsz elfelejtettem leírni hogy most egy C16NZ motorom van, ami képet raktál fel, nahh olyant nem találtam Várj lemegyek oszt körbefényképezem az Injectorom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Upsz elfelejtettem leírni hogy most egy C16NZ motorom van, ami képet raktál fel, nahh olyant nem találtam Várj lemegyek oszt körbefényképezem az Injectorom Akkor ez lesz az: Kép1 Kép2 Kép3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts