Thor Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Tudnál küldeni vmi elérhetőséget? Megkérdezem, hátha. Előre is köszi! PÜ ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hanyas kulcsnyílású gyertyakulcs kell a Vectrához? X16SZ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hanyas kulcsnyílású gyertyakulcs kell a Vectrához? X16SZ. Inkább a hőérték számít szerintem, de itt 16-ost hoz a Tiédhez: http://www.ngkeurope.com/en/product-finder...A/BKR5EK/14323/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Az mitől lehet hogy hidegen(még megy benn a porszívó) olyan 1000-1500as fordulatról motorfékezve olyanokat visszadurran a katalizátorba hogy majd lelövi a kipufogót, szól olyat mint a petárda :D? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Az mitől lehet hogy hidegen(még megy benn a porszívó) olyan 1000-1500as fordulatról motorfékezve olyanokat visszadurran a katalizátorba hogy majd lelövi a kipufogót, szól olyat mint a petárda :D? Hidegen nem az igazi. Nem is nagyon szereti. Én mindig megvárom (amikor csak lehet persze), hogy lekapcsoljon a légbefúvás és rendberakja az alapjáratot és csak ezután indulok. Üzemanyag jut a kipuba és ez robban be. Jobb azt megvárni szerintem :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hali! Segítséget szeretnék kérni. Van egy C20XE motoros autóm. Olyan dolgot csinál, hogy ha bemelegszik el kezd rángatni és ledarázik. Kivillogtam a diagnosztika csatin, de nem ír hibakódot. Ma cseréltem komplett gyújtáselosztót fedéllel, rotorral, HALL jeladóval. Ugyanaz. Amikor bemelegszik a motor akkor csak úgy tudok vele menni, ha egyenletes gázon használom, gyorsításkor egyből ledarázik. Nincs valami ötletetek, mert lassan a csákányt beleállítom. Köszi: Robi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 Hali! Segítséget szeretnék kérni. Van egy C20XE motoros autóm. Olyan dolgot csinál, hogy ha bemelegszik el kezd rángatni és ledarázik. Kivillogtam a diagnosztika csatin, de nem ír hibakódot. Ma cseréltem komplett gyújtáselosztót fedéllel, rotorral, HALL jeladóval. Ugyanaz. Amikor bemelegszik a motor akkor csak úgy tudok vele menni, ha egyenletes gázon használom, gyorsításkor egyből ledarázik. Nincs valami ötletetek, mert lassan a csákányt beleállítom. Köszi: Robi. Üzemanyagnyomásod megfelelő? Olyan mintha nem kapna elég anyagot kigyorsításkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Hali! Segítséget szeretnék kérni. Van egy C20XE motoros autóm. Olyan dolgot csinál, hogy ha bemelegszik el kezd rángatni és ledarázik. Kivillogtam a diagnosztika csatin, de nem ír hibakódot. Ma cseréltem komplett gyújtáselosztót fedéllel, rotorral, HALL jeladóval. Ugyanaz. Amikor bemelegszik a motor akkor csak úgy tudok vele menni, ha egyenletes gázon használom, gyorsításkor egyből ledarázik. Nincs valami ötletetek, mert lassan a csákányt beleállítom. Köszi: Robi. Gyertyakábeleket is nézd át! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Üzemanyagnyomásod megfelelő? Olyan mintha nem kapna elég anyagot kigyorsításkor. Szerintem azzal nem lehet gond, mivel ha hideg van akkor jó a kocsi. Most ebben a pár napba pl nem csinálta, csak amikor 30 fokok voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Gyertyakábeleket is nézd át! :D Meglesem, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szerintem azzal nem lehet gond, mivel ha hideg van akkor jó a kocsi. Most ebben a pár napba pl nem csinálta, csak amikor 30 fokok voltak. A tanksapka nem szisszen levételkor? A tankszellőztető miatt. Lehet még az aktívszén-szűrő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A tanksapka nem szisszen levételkor? A tankszellőztető miatt. Lehet még az aktívszén-szűrő is. Megnézem, de szerintem valami gyújtás hiba lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Az enyémben van gyújtásmodul, az csinált 1szer ilyet, hogy melegen nem ment. De a tied felépítését nem ismerem és ha van benne Hall jeladó, akkor azt hiszem nem ilyen modul adja a jelet. Persze még mindig lehet ECU hiba is. Valakinél már volt rá példa pár hónapja, hogy azzal volt gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Az enyémben van gyújtásmodul, az csinált 1szer ilyet, hogy melegen nem ment. De a tied felépítését nem ismerem és ha van benne Hall jeladó, akkor azt hiszem nem ilyen modul adja a jelet. Persze még mindig lehet ECU hiba is. Valakinél már volt rá példa pár hónapja, hogy azzal volt gond. :icon4: Esetleg a 2 vezetékes hőgomba okozhat még gondot. Az mondja meg az ECU-nak milyen meleg a motor. Astra F GYík-ban van leírás a méricskéről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Inkább a hőérték számít szerintem, de itt 16-ost hoz a Tiédhez: http://www.ngkeurope.com/en/product-finder...A/BKR5EK/14323/ Köszi szépen :icon4: CSak gyertyakulcsot akarok venni, hogy magamnak cserélhessem. Itt a hőérték nem számít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Az mitől lehet hogy ilyen hidegebb időben alig akar lemenni a bal első elektromos ablak? Régi Vectránkban is ezvolt a gond, de az istenér se jövök rá milehet a baja.. Másik oldalon frankón gyorsan lemegy, az én oldalamon meg olyan 3/4énél olyan nehezen megy mint az állat.. Melegebb időben meg semmi gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Az mitől lehet hogy ilyen hidegebb időben alig akar lemenni a bal első elektromos ablak? Régi Vectránkban is ezvolt a gond, de az istenér se jövök rá milehet a baja.. Másik oldalon frankón gyorsan lemegy, az én oldalamon meg olyan 3/4énél olyan nehezen megy mint az állat.. Melegebb időben meg semmi gond :D Bal első nálunk is problémás, a mechanikus szerkezettel is az volt, elektromos is szenved vele. 5 éves korában vettük, de akkor is nehezen járt már. De szerintem a miénk balesetes lehetett, ajtócsere segít majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Köszi szépen :icon4: CSak gyertyakulcsot akarok venni, hogy magamnak cserélhessem. Itt a hőérték nem számít :D Akkor valóban lényegtelen :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Köszi szépen :icon4: CSak gyertyakulcsot akarok venni, hogy magamnak cserélhessem. Itt a hőérték nem számít :D Akkor olyan helyen vegyél kulcsot, ahol megengedik, hogy kipróbáld melyik való hozzá. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Akkor olyan helyen vegyél kulcsot, ahol megengedik, hogy kipróbáld melyik való hozzá. :D JOGOS! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jezus80 Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Tegnap Keszthelyről Veszprém felé megálltam egy vasúti kereszteződésben, ahol leállítottam a kocsit.Indításkor tekert aztán kigyulladt a motor hibajelző lámpa. Másodjára nagy nehezen beindult. Az előtt se és azóta se tapasztaltam ilyet. Lehet e attól, hogy sok fogyasztó volt egyszerre bekapcsolva, és nem kapott elég feszültséget indításkor? (Ment a rádió, fényszórók, féklámpa, navigáció...) Ja egyébként egy bazi nagy 75Ah-ás akksi van benne, ami elvileg jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Tegnap Keszthelyről Veszprém felé megálltam egy vasúti kereszteződésben, ahol leállítottam a kocsit.Indításkor tekert aztán kigyulladt a motor hibajelző lámpa. Másodjára nagy nehezen beindult. Az előtt se és azóta se tapasztaltam ilyet. Lehet e attól, hogy sok fogyasztó volt egyszerre bekapcsolva, és nem kapott elég feszültséget indításkor? (Ment a rádió, fényszórók, féklámpa, navigáció...) Ja egyébként egy bazi nagy 75Ah-ás akksi van benne, ami elvileg jó. Lehet csak a lambdaszonda szarakodott, néha szokott. Hibakódot nem villogtattad ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 féltengely csak a váltótól függ vagy motortípus is számít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 féltengely csak a váltótól függ vagy motortípus is számít? Motortól csak annyira, hogy nagyobb motorhoz nagyobb váltó való. Pl 1,6-hoz F13, F15. 1,8-2,0 F16-tól felfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július27, 2011 Megoszt Elküldve Július27, 2011 Motortól csak annyira, hogy nagyobb motorhoz nagyobb váltó való. Pl 1,6-hoz F13, F15. 1,8-2,0 F16-tól felfelé. szóval, akkor az én 1.7 tdm-hez vehetek egy 1.8as féltengelyt? ha F16 mind a kettő? csak azért mert elég ritka ez a dízel típus csak azért érdeklődöm, benyósokhoz könnyebb cuccokat szerezni. esetleg B vekiét is ugyan ezzel a motorral szereltnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts