öcsibácsi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Donki weboldalát is belinkeled? Megcsodálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Nem nem volt ott, jó fejnek tartott és mondta anyagárba megcsinálja. Ő Donki! Van saját weboldala is, ott is az van hogy anyagárba dolgozik <_< Én c16nz motort vittem neki, 15-be vettem, nekem ennyibe volt :angry: Donki szereti a "P" túró rudit? Én azt tudok adni sokat, jó áron! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 <_< Igen anyagárban szoktam csinálni,ha pl: sárvédőiv,vagy küszöb,esetleg hasonló részelem cserét.Persze hogy tisztázzuk az anyagárban nincs benne a pl:ha szanaszét van rohadva a doblemez stb és a járulékos anyag sincs benne pl:alvázvédő stb.Például két küszöb,két hátsó iv csere 25-30.De Öcsibácsi te is tudod mennyi idő alatt van ez meg. A weblapot meg levettem mert voltak gondok,ezzel kapcsolatban. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Donki szereti a "P" túró rudit? Én azt tudok adni sokat, jó áron! <_< Az jóóóó :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 :angry: Igen anyagárban szoktam csinálni,ha pl: sárvédőiv,vagy küszöb,esetleg hasonló részelem cserét.Persze hogy tisztázzuk az anyagárban nincs benne a pl:ha szanaszét van rohadva a doblemez stb és a járulékos anyag sincs benne pl:alvázvédő stb.Például két küszöb,két hátsó iv csere 25-30.De Öcsibácsi te is tudod mennyi idő alatt van ez meg. A weblapot meg levettem mert voltak gondok,ezzel kapcsolatban. :P De itt felmerülnek az egyéb járulékos költségek pl. CO gáz, áram,CO drót, flexkorong, kesztyű, védőszemüveg, stb. Ill. a gépesítés költségeit is valahogyan ki kell termelni. :P Mindezeket is belekalkulálod gondolom. Azt is tudom, hogy az 50ft-os méretű lyukakból hatalmas kráter lesz, mire lepucolja az ember az alvázvédőt, meg mindent körbe kopogtat mellette. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az szerintetek igaz lehet hogy ilyen 1500as fordulat alatt nem ajánlatos használni az autót mert beéghetnek a kipu szelepek? Mostanság 1100körül elváltok(alapjárat 650) de húz innen is gyönyörűen, de így városba 100km alatt 1,5liter is megtudok spórolni, mint ha kihuzatnám 2000ig. Meg most menjek 3masban 50el hogy 1500körül legyen a fordulat? Mert én 50nél már feltolom városba 5be, és ha kiérek is simán tudok onnan gyorsítani(rugalmas kis fordulaton is). Amúgy Thor! Neked mennyi az alapjárati fogyid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem csal neked kissé az a mutató? Kb. 200-at. :angry: Amúgy az sem mindegy mennyi lóval próbálod a szekeret meglódítani. Neked lehet mondjuk 60 ló azon a fordulaton, nekem meg 35. :P A nyomatékgörbe is elég lapos, tehát már alacsony f.számon is van komoly erő. Ill. a terhelés függvénye is a szelep sérülése. Minden motort szét lehet taposni. <_< Ezt találtam a motorodról. "Másrészt a motor lehetőségeihez képest "fojtott" lett, így a teljesítmény egy része is fel lett áldozva a környezetvédelem oltárán. Ehhez képest viszont egy kiegyensúlyozottabb nyomatékot kapunk, már az alsó fordulatszám tartománytól." Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nem csal neked kissé az a mutató? Kb. 200-at. :P Amúgy az sem mindegy mennyi lóval próbálod a szekeret meglódítani. Neked lehet mondjuk 60 ló azon a fordulaton, nekem meg 35. :P A nyomatékgörbe is elég lapos, tehát már alacsony f.számon is van komoly erő. Ill. a terhelés függvénye is a szelep sérülése. Minden motort szét lehet taposni. :angry: Ezt találtam a motorodról. "Másrészt a motor lehetőségeihez képest "fojtott" lett, így a teljesítmény egy része is fel lett áldozva a környezetvédelem oltárán. Ehhez képest viszont egy kiegyensúlyozottabb nyomatékot kapunk, már az alsó fordulatszám tartománytól." a-a, nem csal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 a-a, nem csal <_< Ha te mondod. :angry: Bár szerintem kicsit alacsony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ha te mondod. :angry: Bár szerintem kicsit alacsony. Ennek gyárilag sem sokkal nagyobb:) Erre állítottam be, mert itt jár szépen egyenletesen a motor, és nagyon csendes <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
msanyesz Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az szerintetek igaz lehet hogy ilyen 1500as fordulat alatt nem ajánlatos használni az autót mert beéghetnek a kipu szelepek? Mostanság 1100körül elváltok(alapjárat 650) de húz innen is gyönyörűen, de így városba 100km alatt 1,5liter is megtudok spórolni, mint ha kihuzatnám 2000ig. Meg most menjek 3masban 50el hogy 1500körül legyen a fordulat? Mert én 50nél már feltolom városba 5be, és ha kiérek is simán tudok onnan gyorsítani(rugalmas kis fordulaton is). Amúgy Thor! Neked mennyi az alapjárati fogyid? Mi van neked? C20NE? Nekem is az van de én az F16 váltómmal nem szeretek nemhogy 5.-be de még 4.-be sem 50km/h-val menni mert rángat. Nincs elég fordulatszám. Én kb. 60 km/h környékén kapcsolok 4.-be. 5.-be meg olyan 80 körül. Igaz nekem a hosszabbik váltóm van neked meg lehet a rövid, de én is Öcsibácsival értek egyet. A kérdésedre a választ nem tudom sajnos de már én is hallottam ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Mi van neked? C20NE? Nekem is az van de én az F16 váltómmal nem szeretek nemhogy 5.-be de még 4.-be sem 50km/h-val menni mert rángat. Nincs elég fordulatszám. Én kb. 60 km/h környékén kapcsolok 4.-be. 5.-be meg olyan 80 körül. Igaz nekem a hosszabbik váltóm van neked meg lehet a rövid, de én is Öcsibácsival értek egyet. A kérdésedre a választ nem tudom sajnos de már én is hallottam ezt. Nekem C16NZ-m van de ugyanígy kapcsolók mint te, mert ha nem így teszek akkor nem mindig tetszik a mocinak.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nekem C16NZ-m van de ugyanígy kapcsolók mint te, mert ha nem így teszek akkor nem mindig tetszik a mocinak.. :angry: Az enyém az semmit nem rángat.. <_< Mélyről húz mint a vízhordó lány :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Az enyém az semmit nem rángat.. <_< Mélyről húz mint a vízhordó lány :angry: Ez váltó függő is... viszont a fordulatszámok, tényleg elég alacsonyak, ha rendesen leforgatod akkor mennyinél szabályoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ez váltó függő is... viszont a fordulatszámok, tényleg elég alacsonyak, ha rendesen leforgatod akkor mennyinél szabályoz? 6800nál szabályoz kb. Nagyon nem szoktam forgatni. De amúgy ez X20XEV motor. ÉS F18 as váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 6800nál szabályoz kb. Nagyon nem szoktam forgatni. De amúgy ez X20XEV motor. ÉS F18 as váltó. Hát ha nem rángat akkor nem rángat, de nekem még egyik autonál se sikerült 1100nél elkapcsolni, h ne rángasson, hisz az majdnem alapjárati fordulat (nyomatékgörbe szerint 1000től 130nm 2000nél 160nm). az alapjárat gyárilag 670-1030 körül van, szabályzás meg 6600 (gyárilag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Hát ha nem rángat akkor nem rángat, de nekem még egyik autonál se sikerült 1100nél elkapcsolni, h ne rángasson, hisz az majdnem alapjárati fordulat (nyomatékgörbe szerint 1000től 130nm 2000nél 160nm). az alapjárat gyárilag 670-1030 körül van, szabályzás meg 6600 (gyárilag) chiptuningot neki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 chiptuningot neki :angry: Majd akarok azt is, ha lesz felesleges 50ezrem.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Majd akarok azt is, ha lesz felesleges 50ezrem.. <_< Nem neked írtam :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Volt vectrámnak szét esett a váltója, ma hívott a srác :S Haverom vectrája meg tegnap hazafele lefulladt, és nem indul be. 3-4 hengerbe elment a kompresszió, szétszedtük és nem forog a vezérműtengely, de a főtengely igen, mert forgatja a dugókat. Mit lehetne vele kezdeni? Vezérlés tuti elállítodott Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Volt vectrámnak szét esett a váltója, ma hívott a srác :S Haverom vectrája meg tegnap hazafele lefulladt, és nem indul be. 3-4 hengerbe elment a kompresszió, szétszedtük és nem forog a vezérműtengely, de a főtengely igen, mert forgatja a dugókat. Mit lehetne vele kezdeni? Vezérlés tuti elállítodott Milyen motoros? egytengelyes? igy csak találgatni lehet, elszakadt a vezérműszíj, eltörtek a himbák, fellazult a vezérműtengely kerék aztán elnyírta a stiftet... valami bővebb info?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Ennek gyárilag sem sokkal nagyobb:) Erre állítottam be, mert itt jár szépen egyenletesen a motor, és nagyon csendes :angry: Mármint mit állítottál? Az alapjáratot a ECU állítja autómatikusan... Hát ha nem rángat akkor nem rángat, de nekem még egyik autonál se sikerült 1100nél elkapcsolni, h ne rángasson, hisz az majdnem alapjárati fordulat (nyomatékgörbe szerint 1000től 130nm 2000nél 160nm). az alapjárat gyárilag 670-1030 körül van, szabályzás meg 6600 (gyárilag) Nekem is ilyen az enyém. 3.ban alapjáratról (2személy csomagokkal) simán húz mint a villanymotor, semmi rángatás. Én igazából a 1,5 baros olajnyomást tartom kicsit kevésnek ilyen terheléshez. chiptuningot neki :P Hehe, én nem bántam meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az szerintetek igaz lehet hogy ilyen 1500as fordulat alatt nem ajánlatos használni az autót mert beéghetnek a kipu szelepek? Mostanság 1100körül elváltok(alapjárat 650) de húz innen is gyönyörűen, de így városba 100km alatt 1,5liter is megtudok spórolni, mint ha kihuzatnám 2000ig. Meg most menjek 3masban 50el hogy 1500körül legyen a fordulat? Mert én 50nél már feltolom városba 5be, és ha kiérek is simán tudok onnan gyorsítani(rugalmas kis fordulaton is). Amúgy Thor! Neked mennyi az alapjárati fogyid? Beszéltünk már erről régebben msn-en. Inkább az olajnyomás az ami miatt 1500 alatt nem nagyon használom. Hiába bírja, ha kopik a technika. A másik, meg szerintem nem éri el azt az optimális üzemi körülményeket (hőmérséklet, fordulat) és simán el tudom képzelni hogy bekokszosodik a dugattyú, a gyűrű és a szelepek. Még az enyémen is érzem azt, ha egy hosszabb meghajtás után sokkal könnyebben forog a motor, mivel szépen kiég a koksz a rendszerből. Másik: én 3.ban szoktam 45-55 között menni, itt még bőven gazdaságos a fogyi és még a technikának is jó. Azért a 16 szelepest a fordulatra tervezték, nem? <_< Amúgy az alapjárati fogyi 1.0-1,2 szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az szerintetek igaz lehet hogy ilyen 1500as fordulat alatt nem ajánlatos használni az autót mert beéghetnek a kipu szelepek? Mostanság 1100körül elváltok(alapjárat 650) de húz innen is gyönyörűen, de így városba 100km alatt 1,5liter is megtudok spórolni, mint ha kihuzatnám 2000ig. Meg most menjek 3masban 50el hogy 1500körül legyen a fordulat? Mert én 50nél már feltolom városba 5be, és ha kiérek is simán tudok onnan gyorsítani(rugalmas kis fordulaton is). Nekem C18NZ és ugyanez a helyzet. Városban 50-nél 4. Kanyarokban folyton 3. rángatás nélkül. Viszont nekem a gáz miatt fokozottan igaz, hogy olaj nélkül hamar kinyiffan, tehát engem is érdekelne a válasz (a hőfokon látszik ugyan, hogy választani kell... alacsny fogyasztás, vagy hosszabb élettartam <_<) Link to comment Megosztás: More sharing options...
burns Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Az jóóóó <_< Akkor az fedezi a járulékos költségként felmerülő utazási kiadásaidat, míg lejössz Debrecenbe? :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts