isi Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 nem rég kérdeztem a kuplung cseréről, az enyémen f16 van nem ablakos, de fater kadettján is cserélni kellene neki ablakos, rakok pár képet róla, akkor ezen a fajtán, hogyan lehet cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Nekem egybe volt kötve a motorcserével és úgy elég egyszerű volt. :D Nem tudom jobban megéri-e az ablakkal vacakolni, mint kitekerni pár csavart és normálisan hozzáférni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok.Ma mentem egy kicsit a géppel,mivel még összerakás alatt áll.A következőket figyeltem meg:Gázadásra megtorpan mintha nem is a gázt nyomnád,erőtlen,fehéren füstöl a kipufogó és nagyon szúrós szagú.Az olajbetöltő sapkán fehér habos az olaj.Az a gyanum hengerfejes a gép.És szerintem nagyon sok üzemanyagot kap,de mitől?A fentiek leirtak alapján hozzáértő cartárs szerint,mi lehet a probléma?c16nz a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Sziasztok.Ma mentem egy kicsit a géppel,mivel még összerakás alatt áll.A következőket figyeltem meg:Gázadásra megtorpan mintha nem is a gázt nyomnád,erőtlen,fehéren füstöl a kipufogó és nagyon szúrós szagú.Az olajbetöltő sapkán fehér habos az olaj.Az a gyanum hengerfejes a gép.És szerintem nagyon sok üzemanyagot kap,de mitől?A fentiek leirtak alapján hozzáértő cartárs szerint,mi lehet a probléma?c16nz a motor. A fehér habos olaj egyértelműen hengerfejre utal! :lol: Ráadásul a fehéren füstölő kipufogó is erre utal (víz került az égéstérbe), így lehetőleg minnél hamarabb csináltasd meg illetve addig ne nagyon használd az autód!!! :D Én céges autóval (off:Citroen Berlingoval) jártam így mint te, hogy erőtlen volt aztán elkezdte forralni a vízet, majd jött a fehér kipufogófüst aztán a habos olaj! Egyértelműen hengerfejes volt, de a hülye cégvezetés ennek ellenére kitalálta hogy nem fizetnek 50 ezret trélerre, hozzam haza 150km-ről! Senkinek nem kívánom azt az élményt! :D Persze a javítási költséget is meg lehetett nézni, de hát a cég fizeti! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 ......És szerintem nagyon sok üzemanyagot kap,de mitől?...............c16nz a motor. Mit értesz ezalatt hogy sok üzemanyagot kap?? Sokat eszik az autó?? Milyen a fogyasztásod?? Azért kérdezem mert nekem is ugyanez a motor van a kocsimban, sőt Öcsibácsinak is! Azt mondják hogy ez az egyik legjobb moci.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 A fehér habos olaj egyértelműen hengerfejre utal! :D Ráadásul a fehéren füstölő kipufogó is erre utal (víz került az égéstérbe), így lehetőleg minnél hamarabb csináltasd meg illetve addig ne nagyon használd az autód!!! :lol: Én céges autóval (off:Citroen Berlingoval) jártam így mint te, hogy erőtlen volt aztán elkezdte forralni a vízet, majd jött a fehér kipufogófüst aztán a habos olaj! Egyértelműen hengerfejes volt, de a hülye cégvezetés ennek ellenére kitalálta hogy nem fizetnek 50 ezret trélerre, hozzam haza 150km-ről! Senkinek nem kívánom azt az élményt! :) Persze a javítási költséget is meg lehetett nézni, de hát a cég fizeti! ;) :D Azért az olajbetöltőnél a fehér trutyi gyakran előfordul a sok rövidtávtól hidegben is, ez nem csak a HF-hiba tünete lehet. Nem tudom a víz fogy-e? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Aha gondoltam én is hogy hengerfejes.Hát leveszem a hfejet.A kipufogó füstje büdős mintha magas lenne a co-ja,olyan szurós szagú.A gyertyák benzinesek.Azt hogy mennyi a fogyasztás nem tudom mert motort cseréltem és azóta ma próbáltam ki először.Gázadásra megtorpan mintha nem kapna benzint.Hidegen csak gázadásra indul el.Hát kb ennyi lenne a baj.C16nz-m még nem volt ellenben c18nz c20ne c20xe vectra.c12nz kadettom volt már sosem volt semmi probléma velük.Nem tudom ezzel mi lehet az biztos hogy a hfejet leveszem és akkor már többet tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azért az olajbetöltőnél a fehér trutyi gyakran előfordul a sok rövidtávtól hidegben is, ez nem csak a HF-hiba tünete lehet. Nem tudom a víz fogy-e? :D Ebben mondjuk igazad van! :lol: De ha fogy a víze vagy esetleg forralja akkor elég valószínű hogy HF-es, nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Azért az olajbetöltőnél a fehér trutyi gyakran előfordul a sok rövidtávtól hidegben is, ez nem csak a HF-hiba tünete lehet. Nem tudom a víz fogy-e? :D Igen igy van az is lehet,de akkor miért füstöl fehéren üzem meleg mototrnál is?Illetve miért szúrós szagú a kipufoghó füst?Miért torpan gázadásra?Tudom sokminden lehet,elősször a hfejre gontoltam pl:átégett a tömités. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Igen igy van az is lehet,de akkor miért füstöl fehéren üzem meleg mototrnál is?Illetve miért szúrós szagú a kipufoghó füst?Miért torpan gázadásra?Tudom sokminden lehet,elősször a hfejre gontoltam pl:átégett a tömités. :D Ilyenkor télen amúgy is kissé fehérebb a füst, az egyik márkatárs mutatta a videót hengerfejes autója kipuffjáról az olyan volt mint a gőzmozdony. A víz is fogy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ilyenkor télen amúgy is kissé fehérebb a füst, az egyik márkatárs mutatta a videót hengerfejes autója kipuffjáról az olyan volt mint a gőzmozdony. A víz is fogy? Hát annyira nem füstöl hogy nem láttni az autót.De üzem meleg motornál is ugyan ugy füstöl mint hidegen söt menetközben gázra még jobban.Hogy fogy e a viz azt nem tudom mert ma mentem ezzel a motorral elősször.Hosszab utat nem merek menni műszaki vizsga hiánya végett!Alapjáraton felmelegitettem üzemi hőfokra olyan 92foknál kapcsola ventilátor,nem ment feljebb a viz hőfok.Ami a baj hogy,az autó menetközben gázadásra megtorpan,a kipufogó füstje olyan szuros szagu hogy öröm érezni,a gyertyák a 2-3-4es hengerbe benzinesek.Valami tuti nem jó :D Persze feleslegesen nem venném le a hfejet.Ezért is várom a véleményeket,ötleteket stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Hát annyira nem füstöl hogy nem láttni az autót.De üzem meleg motornál is ugyan ugy füstöl mint hidegen söt menetközben gázra még jobban.Hogy fogy e a viz azt nem tudom mert ma mentem ezzel a motorral elősször.Hosszab utat nem merek menni műszaki vizsga hiánya végett!Alapjáraton felmelegitettem üzemi hőfokra olyan 92foknál kapcsola ventilátor,nem ment feljebb a viz hőfok.Ami a baj hogy,az autó menetközben gázadásra megtorpan,a kipufogó füstje olyan szuros szagu hogy öröm érezni,a gyertyák a 2-3-4es hengerbe benzinesek.Valami tuti nem jó :lol: Persze feleslegesen nem venném le a hfejet.Ezért is várom a véleményeket,ötleteket stb. Ezt akartam is írni neked hogy egyenlőre még várj egy kicsit ezzel, mert amint írtad a vízet úgy néz ki hogy nem forralja, talán nem is fogy a víz akkor lehet hogy nem is HF lesz.. :D Donki! Amúgy nekem tűnik csak úgy, de mintha kicsit sok lenne a gond ezzel a kocsival, nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Ezt akartam is írni neked hogy egyenlőre még várj egy kicsit ezzel, mert amint írtad a vízet úgy néz ki hogy nem forralja, talán nem is fogy a víz akkor lehet hogy nem is HF lesz.. :D Donki! Amúgy nekem tűnik csak úgy, de mintha kicsit sok lenne a gond ezzel a kocsival, nem?? Hát ezzel kur....a sok gond van az tuti.A kaszni szétrohadt,meg csináltam,gömbfejeket,fékeket stb stb kicseréltem,komplett motort cseréltem benne kb 4hónapja szopok vele.Elősször el sem akart indulni a motor,kilódtam vele 2délutánt.Na elindult öröm.Mondom ma kiprobálom mégis mi a helyzet.Hát szétvert az ideg,hogy mitől ilyen hulladék még mindig.Nem az a baj hogy nem csinálom meg ha tudom mi a hiba,hanem hogy már unom.És akkor még hol van a műszaki vizsga.Az élet nem majális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Ma vettem gyujtás kábeleket,elosztó fedelet,rotort ,gyertyákat.Kicseréltem öket.Valamivel jobb lett.Jobban megy de még mindig nem az igazi.Azt figyeltem meg mikor pl:alapjáraton járatom egy idő után elkezd pörögni a motor mint a pelyva.Ilyenkor beragad az alapjárati motor.Már kicseréltem másikra és ugyan ezt csinálta azzal is.Nem tudom miért csinálja.Valaki irta hogy a hőmérséklet jeladó is tud ilyesmi hibát csinálni.Holnap átrakom a másik motorból.Aztán ha ugysem lessz jobb,akkor nem tudom.A vákumos AGR szelepet ledugóztam,változás semmi.Hm remélem egyszer kiforja magát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 ECU jó hozzá? Én szívtam 1szer azért meg megpiszkálták a sufnituningban. :D A gyújtásod jól van beállítva? A benzines gyertya szerint nem jól ég az anyag. Lambda rendben? Mérj rá ingadozik-e megfelelően. Persze ha már bemelegedett a motor. A motorhőmérséklet jeladója is játszhat veled. Az AGR-t jól tetted, hogy lezártad, az nem zavar így. Kompressziót tudsz mérni/méretni? Ill. kmóra spirál be van kötve? A lényeg, hibakód van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ma vettem gyujtás kábeleket,elosztó fedelet,rotort ,gyertyákat.Kicseréltem öket.Valamivel jobb lett.Jobban megy de még mindig nem az igazi.Azt figyeltem meg mikor pl:alapjáraton járatom egy idő után elkezd pörögni a motor mint a pelyva.Ilyenkor beragad az alapjárati motor.Már kicseréltem másikra és ugyan ezt csinálta azzal is.Nem tudom miért csinálja.Valaki irta hogy a hőmérséklet jeladó is tud ilyesmi hibát csinálni.Holnap átrakom a másik motorból.Aztán ha ugysem lessz jobb,akkor nem tudom.A vákumos AGR szelepet ledugóztam,változás semmi.Hm remélem egyszer kiforja magát :D Csáó Neked volt egy lambda szondás hibakódot nem? Villogtasd ki ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ECU jó hozzá? Én szívtam 1szer azért meg megpiszkálták a sufnituningban. :D A gyújtásod jól van beállítva? A benzines gyertya szerint nem jól ég az anyag. Lambda rendben? Mérj rá ingadozik-e megfelelően. Persze ha már bemelegedett a motor. A motorhőmérséklet jeladója is játszhat veled. Az AGR-t jól tetted, hogy lezártad, az nem zavar így. Kompressziót tudsz mérni/méretni? Ill. kmóra spirál be van kötve? A lényeg, hibakód van? :lol: Csáó.Hibakód nincs,de volt.Lambdaszonda ....tul dus keverék.Majd széthuztam a csatiját aztán majdnem kifordult a motor a helyéről,ugy ugrált.Le is állt.Aztán összedugtam azóta nincs hibakód.Km óra spirál be van kötve.Gyujtás hát az isten tudja ahogy kaptam ezt a mocit azon összevolt jelölve,ugy raktam össze.A kompressziót nem mértem.Remélem nem kopott a motor,mert akkor tényleg felgyujtom.A motor hőmérséklet jeladót ki cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Csáó Neked volt egy lambda szondás hibakódot nem? Villogtasd ki ismét. Nincs hibakód.Csak vérnyomás........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nemrég kicseréltem a hőmérséklet jeladót,utána egyből kidobta a 45ös hibakódot.Lambdaszonda áramkör feszültség magas dus keverék.Elősször is ez a hibakód volt csak eltünt.hogy most a jeladó csere után miért jött vissza nem tudom.Na de most akkor ezek szerint ez szopat az a ...szonda.Vagy?Gondolom megkéne próbálni egy másikall de hát honnan szerezzek...Most ha veszek és még akkor se jó na az a szivás :D Valami ötlet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nemrég kicseréltem a hőmérséklet jeladót,utána egyből kidobta a 45ös hibakódot.Lambdaszonda áramkör feszültség magas dus keverék.Elősször is ez a hibakód volt csak eltünt.hogy most a jeladó csere után miért jött vissza nem tudom.Na de most akkor ezek szerint ez szopat az a ...szonda.Vagy?Gondolom megkéne próbálni egy másikall de hát honnan szerezzek...Most ha veszek és még akkor se jó na az a szivás :D Valami ötlet? :lol: Valahogy azt hiszem ki lehet mérni, mindjárt utána nézzek Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Az alacsony oxigéntartalom (dús keverék) növeli a szenzor kimenő feszültségét kimenő feszültség: 200 - 850 mV hullámalak-információ: meleg motor alapjáraton Ellenőrizze a csatlakozó(ka)t: Nézze meg a csatlakozó(ka)t és ha szükséges tisztítsa meg vagy rögzítse azokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csatlakozások jók. Ellenőrizze az ECU csatlakozót: Vegye le a gyújtást. Húzza ki a csatlakozót a szenzorvezeték(ek)ből és az ECU-ból. Mérje meg az ellenállást a csatlakozó és az ECU csatlakozó megfelelő pontja között. Kisebbnek kell lennie, mint 1 Ohm. Ha nem így van, akkor ellenőrizze a vezetékeket. Ellenőrizze az oxigén-érzékelő jelét: Kapcsoljon egy oszcilloszkópot az ECU jelcsatlakozójához és a testhez. Indítsa el a motort, és várja meg, hogy felmelegedjen. Ellenőrizze a kipufogógázt. A dús keverék nagy kimenő feszültséget, a szegény keverék pedig kis kimenő feszültséget eredményez. Hasonlítsa össze az alábbi karakterisztikával. Megfelelően zárt áramkör esetén a jelnek az alábbi oszcillószkóp ábrának megfelelően kell kinéznie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Azt figyeltem meg mikor pl:alapjáraton járatom egy idő után elkezd pörögni a motor mint a pelyva.Ilyenkor beragad az alapjárati motor.Már kicseréltem másikra és ugyan ezt csinálta azzal is. Az alapjárati motornak a fészkét is kipucoltad? Ott is szokott lenni piszok. A lambdára mérj rá. Dugj be a csatlakozó mellé 1 tűt és úgy mérd ki. Moti adott értékeket, nagyjából abban kellene ingadozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Az alapjárati motornak a fészkét is kipucoltad? Ott is szokott lenni piszok. Hu én már mindent kipucoltam.Semmi változás.Mondom most ezt a szondát irja.Alapjáraton meg leejti a fordulatot,néha meg is áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Hu én már mindent kipucoltam.Semmi változás.Mondom most ezt a szondát írja.Alapjáraton meg leejti a fordulatot,néha meg is áll. Akkor stroboszkóppal ellenőrizni kellene a gyújtást, hogy jó-e az időzítése. A lambdát kérdezd meg az Astrásoktól. Te fehérvári vagy nem? Ott van néhány Opeles. Talán tudnak kölcsönözni. (esetleg Daykiller) :) Esetleg ECU. Mi a száma neki? Bár az enyém megvolt piszkálva és a 45-öt dobta mindig. Későn jöttem rá a tuningra. :D Az észlények szerint: több anyag-gyorsabb autó. :lol: Csak a motor nem bírta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Akkor stroboszkóppal ellenőrizni kellene a gyújtást, hogy jó-e az időzítése. A lambdát kérdezd meg az Astrásoktól. Te fehérvári vagy nem? Ott van néhány Opeles. Talán tudnak kölcsönözni. (esetleg Daykiller) :) Esetleg ECU. Mi a száma neki? Bár az enyém megvolt piszkálva és a 45-öt dobta mindig. Későn jöttem rá a tuningra. :D Az észlények szerint: több anyag-gyorsabb autó. :lol: Csak a motor nem bírta. :D Neki a régi ECUja van, ami volt az autóba, én vittem neki egy c16nz, lehet tényleg nem jó hozzá az ECU, mert ha jól tudom, akkor 2 Ecut adtak ki ehhez a motorhoz évjárat függvényébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts