Donki Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 C18NZ-t tudok, ha az megfelel. Szia.Mennyibe kerülne?Váltóval együtt?Vagy rá lehet tolni az 1.6i motor váltójára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szia.Mennyibe kerülne?Váltóval együtt?Vagy rá lehet tolni az 1.6i motor váltójára? Privátba leirom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Privátba leirom. Ment a válasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tényleg a C20LET váltója "kompatibilis" az X20XEV F18-as váltójával? Mert néha jó lenne egy 6. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mert 220 felett kellene a 6. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mert 220 felett kellene a 6. :D :) :) :( Nah nem azért :o Csak 130-nál nem 3000-et forogna a cucc :D 3.ban 170 az bőven elég :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok.Megnéztem a hengereket,hogy van e válla valamelyiknek.Hátttt a 4ik hengernél a felső résznél kb 5centin elakad a körmön.Tehát kb 5centi hosszban van válla.A többi hengernek nincs.Ennek is csak 5centi hosszan.Szerintetek érdemes meg gyűrűznöm?Vagy kuka?Furásra nincs keret.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sziasztok.Megnéztem a hengereket,hogy van e válla valamelyiknek.Hátttt a 4ik hengernél a felső résznél kb 5centin elakad a körmön.Tehát kb 5centi hosszban van válla.A többi hengernek nincs.Ennek is csak 5centi hosszan.Szerintetek érdemes meg gyűrűznöm?Vagy kuka?Furásra nincs keret.. 5 centi szélességben? A dugattyúcsapszeg nincs kikopva? Nem lötyög/kotyog a dugattyú? Ha nincs gáz a csapszeggel és a csapágyakkal, akkor érdemes gyűrűzni. De ha a csapágyak már avíttosak, akkor hamarosan csapágyas is lehet, mert ugye megnőtt kompresszió nem tesz nekik jót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 5 centi szélességben? A dugattyúcsapszeg nincs kikopva? Nem lötyög/kotyog a dugattyú? Ha nincs gáz a csapszeggel és a csapágyakkal, akkor érdemes gyűrűzni. De ha a csapágyak már avíttosak, akkor hamarosan csapágyas is lehet, mert ugye megnőtt kompresszió nem tesz nekik jót... Igen kb 5centi hosszban körbe,elakad a körmöm.A mélységét nem tudom,de nem lehet valami nagy.Ugy gondoltam,hogy hajtókarcsapágyakal,együtt cserélném a gyürűket is.Ja kb fél minimétert lötyög a dugattyú a hengerben,ha erősen megmozgatom. Igy hogy van ez kis válla ezeket,megcsinálom szerintetek jó lessz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Igen kb 5centi hosszban körbe,elakad a körmöm.A mélységét nem tudom,de nem lehet valami nagy.Ugy gondoltam,hogy hajtókarcsapágyakal,együtt cserélném a gyürűket is.Ja kb fél minimétert lötyög a dugattyú a hengerben,ha erősen megmozgatom. Igy hogy van ez kis válla ezeket,megcsinálom szerintetek jó lessz? Azt kellene még megnézned, hogy a dugattyúban a csapszeg lötyög e. Ha nem, akkor csak a kopott gyűrűk miatt kotyog ennyit a dugattyú. Én is cseréltem a csapágyakat. A főtengelyét azt nem, de azt nem is kellett. Szerintem jó lesz :o A dugattyú hornyait alaposan pucold ki, mielőtt berakod az új gyűrűket. A 3 gyűrűt pedig egymáshoz képest 120 fokkal elfordítva rakd be. Tehát pl. az olajlehúzót 0 fokra, az első kompressziót 120 fokra, a 2.-at pedig 240 fokra. Sok sikert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Azt kellene még megnézned, hogy a dugattyúban a csapszeg lötyög e. Ha nem, akkor csak a kopott gyűrűk miatt kotyog ennyit a dugattyú. Én is cseréltem a csapágyakat. A főtengelyét azt nem, de azt nem is kellett. Szerintem jó lesz :o A dugattyú hornyait alaposan pucold ki, mielőtt berakod az új gyűrűket. A 3 gyűrűt pedig egymáshoz képest 120 fokkal elfordítva rakd be. Tehát pl. az olajlehúzót 0 fokra, az első kompressziót 120 fokra, a 2.-at pedig 240 fokra. Sok sikert! :D Hát szóltam ma egy autószerelő haveromnak nézze meg a blokkot stb.Azt mondta kuka a motor,a fötengelyen is bemarások vannak stb.Ugy hogy motorcsere lessz.Bánom de ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Hát szóltam ma egy autószerelő haveromnak nézze meg a blokkot stb.Azt mondta kuka a motor,a fötengelyen is bemarások vannak stb.Ugy hogy motorcsere lessz.Bánom de ez van. Huuhhh, részvétem... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Huuhhh, részvétem... :o Hétvégén itt a csere motor:)MOTI barátunk jóvoltából,mégegyszer köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Tényleg a C20LET váltója "kompatibilis" az X20XEV F18-as váltójával? Mert néha jó lenne egy 6. :D mhm, csak kell hozzá egy lezárás a hátrafelé kihajtáshoz, az van olcsón ebay-en. csak a váltó drága kissé :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 mhm, csak kell hozzá egy lezárás a hátrafelé kihajtáshoz, az van olcsón ebay-en. csak a váltó drága kissé :o Várj, az még a jövő :D Szóval ezek szerint mindenféle közdarab nélkül felrakható? A féltengelyek stimmelnek vajon? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Várj, az még a jövő :o Szóval ezek szerint mindenféle közdarab nélkül felrakható? A féltengelyek stimmelnek vajon? :D Sztem nem szeretnél 100e ftért váltót venni. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Sztem nem szeretnél 100e ftért váltót venni. :D :) Most tuti nem :o Talán később sem :) De ITT most csak 280 Ft :( Kíváncsi leszek meddig megy majd a licit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Hétvégén itt a csere motor:)MOTI barátunk jóvoltából,mégegyszer köszönöm :D Én meg majd köszönöm az egész autó ki karosszéliását. Most gondolkoztam hogy 1 hétig nem lesz autó :S Hogyan fogok menni hétvégén dolgozni :S De sebaj :) Lényeg hogy kész lesz végre :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Most tuti nem :o Talán később sem :D De ITT most csak 280 Ft :) Kíváncsi leszek meddig megy majd a licit. Még jó az ár, vedd meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Még jó az ár, vedd meg. :) Hujjujjj :o Már 1,5 euro... És még 5 nap van a licitből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hujjujjj :D Már 1,5 euro... És még 5 nap van a licitből :) mindig fölmegy :o tapasztalat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 mindig fölmegy :o tapasztalat :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 hello képzeljétek mindig magasabb volt az alapjáratom kb mióta meghalt az aksim és kaptam bele egy akkor új 44 Ah s aksit jóisvolt indult minden frankó de azóta 1100 1200 volt az alapjárat vettem bele egy 74 Ah at és azóta meg jó na hogyvan ez?:o Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 hello képzeljétek mindig magasabb volt az alapjáratom kb mióta meghalt az aksim és kaptam bele egy akkor új 44 Ah s aksit jóisvolt indult minden frankó de azóta 1100 1200 volt az alapjárat vettem bele egy 74 Ah at és azóta meg jó na hogyvan ez?:o Gondolom jobban leterheli a generátort és azért:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dyrasen Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Énis arra gondoltam amiattvolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts