Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Nekem még nincs, de ha megint nekimennek a gépnek, már nem is kell bele. :o ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 ? :o Akkor már inkább megsajnálnak és nem lopják el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Akkor már inkább megsajnálnak és nem lopják el. Jaaaaaaaaa, sorry lassú a felfogásom :o Még nem olvadtam ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere? Képeket mutasssál már, én is leakarom majd venni szétnézni, de még így nem merem :S :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere? Ezt hogy érted, hogy nem zárnak rendesen? Ha a csiszolás segít rajta, akkor érdemes ezzel próbálkozni, de ha nagyobb a baj, pl. elégett szelep, akkor csere sajna. Ha már le van kapva a fej, akkor érdemes volna egy gyűrűszettet rádobni (nem fogod megbánni :o ), valamint szelepszár szimeringeket is javallott cserélni. Síkolva gondolom lesz. Ha X20XEV, akkor tanácsos a leömlőt is síkbahúzni, mert idővel hajlamos lesz elrepedni, miután visszarakod a HF-re. És nem árt ránézni a csapágyakra is, ha már szétbombáztad. De ez igaz minden "benti" alkatrészre is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szia.Ugy néztem hogy benzint öntöttem a szelepekhez ,a harmadik hengernél egyből eltünt a benzin.Egyből.Igen gondolkozom a gyürüzésen,de akkor már hajtókarcsapágyat is cserélni kéne.Tömitések,ahogy irtad szelepszár.....Eddig motorcserén törtem a fejem,no de ha az is X km után beszarik?Cseszhetem.Az az érzésem felujitom.Ahogy irtad ha már ennyire szétkaptam,és igazad van. Ja C16NZ motoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szia.Oké csinálok képeket.Merre laksz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szia.Oké csinálok képeket.Merre laksz? Köszi szépen. Nagykátán lakok Pest megyébe Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Képeket mutasssál már, én is leakarom majd venni szétnézni, de még így nem merem :S :/ Van itthon 1 másik HF milyen kép kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Szia.Ugy néztem hogy benzint öntöttem a szelepekhez ,a harmadik hengernél egyből eltünt a benzin.Egyből.Igen gondolkozom a gyürüzésen,de akkor már hajtókarcsapágyat is cserélni kéne.Tömitések,ahogy irtad szelepszár.....Eddig motorcserén törtem a fejem,no de ha az is X km után beszarik?Cseszhetem.Az az érzésem felujitom.Ahogy irtad ha már ennyire szétkaptam,és igazad van. Ja C16NZ motoros. Nincs átégve a szelep? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Van itthon 1 másik HF milyen kép kellene? Donki! Vagy másik hengerfej? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Megoszt Elküldve Október30, 2010 Donki! Vagy másik hengerfej? :D Az már 1 levetett HF. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy? Először is feltöltöd a képet egy képfeltöltő oldalra (pl. kephost.hu;kepfeltoltes.hu stb). Miután feltöltötted a képet kapsz egy közvetlen linket! Azt a linket beszúrod a hozzászolásodba. Ezt úgy tudod megtenni hogy van egy olyan gomb amikor a hozzászólást írod hogy "kép beszúrása"-->(bizonyos böngészőknél engedélyezni kell ideiglenesen a felbukkanó ablakokat ehhez a művelethez)! A felbukkanó kis ablakba beszúrod a kapott közvetlen linket és már kész is! Sok sikert hozzá! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sikerült megoldanom az első ködlámpa rejtélyét:D a kapcsolója nem érintkezett mert a foglalata hátra el volt tolódva kicsit:S:D (régebbi téma már, csak úgy megosztottam hátha valaki ilyenbe esik, 2 csavar fogja a villanykapcsoló konzolt jobb oldalt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm. Papírost? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem kell hogy papirja legyen:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Papírost? Neked lenne talán eladó motorod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy? Mennyit tekertetted így? Egy idő után olajkenés híján már kophatnak a dolgok... szóval csak óvatosan :o A sercegő hang honnan jön? Önindító? Csapágyak? Olajpumpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sikerült megoldanom az első ködlámpa rejtélyét:D a kapcsolója nem érintkezett mert a foglalata hátra el volt tolódva kicsit:S:D (régebbi téma már, csak úgy megosztottam hátha valaki ilyenbe esik, 2 csavar fogja a villanykapcsoló konzolt jobb oldalt) Grat :) Nekem meg megint szórakozik a bal első ajtó központija :o Amíg nem raktam össze addig jó volt minden, de még kapott egy sor kúszózsírt minden mielőtt rádobtam a takarót, de még így is hülyéskedik néha... Valami szorul :D Szerencsére bekentem a patentokat szilikonzsírral, így könnyebb lesz a szétszedés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Neked lenne talán eladó motorod? Hol laksz? Csak, hogy kérdezősködjek-e a cimbiknél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm. C18NZ-t tudok, ha az megfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donki Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hol laksz? Csak, hogy kérdezősködjek-e a cimbiknél? Székesfehérváron lakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts