Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Nekem még nincs, de ha megint nekimennek a gépnek, már nem is kell bele. :o ? :D
öcsibácsi Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 ? :o Akkor már inkább megsajnálnak és nem lopják el.
Thor Elküldve Október29, 2010 Elküldve Október29, 2010 Akkor már inkább megsajnálnak és nem lopják el. Jaaaaaaaaa, sorry lassú a felfogásom :o Még nem olvadtam ki :D
Donki Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere?
moti Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere? Képeket mutasssál már, én is leakarom majd venni szétnézni, de még így nem merem :S :/
Thor Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Sziasztok.Levettem a hengerfejet a vectráról.A harmadik hengernél a szelepek nem zárnak rendesen,de ott 9 bar volt a kompresszió.Ezt nem értem.A többinél zár rendesen a szelep,ott is ahol kevés volt a kompresszió.Az egyik hengernél a szelep himba alatt lévő "tányér"nem volt rajta.Szerintetek csiszoljam be a szelepfészkeket?Vagy megkéne gyürüzni?Vagy motorcsere? Ezt hogy érted, hogy nem zárnak rendesen? Ha a csiszolás segít rajta, akkor érdemes ezzel próbálkozni, de ha nagyobb a baj, pl. elégett szelep, akkor csere sajna. Ha már le van kapva a fej, akkor érdemes volna egy gyűrűszettet rádobni (nem fogod megbánni :o ), valamint szelepszár szimeringeket is javallott cserélni. Síkolva gondolom lesz. Ha X20XEV, akkor tanácsos a leömlőt is síkbahúzni, mert idővel hajlamos lesz elrepedni, miután visszarakod a HF-re. És nem árt ránézni a csapágyakra is, ha már szétbombáztad. De ez igaz minden "benti" alkatrészre is :D
Donki Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Szia.Ugy néztem hogy benzint öntöttem a szelepekhez ,a harmadik hengernél egyből eltünt a benzin.Egyből.Igen gondolkozom a gyürüzésen,de akkor már hajtókarcsapágyat is cserélni kéne.Tömitések,ahogy irtad szelepszár.....Eddig motorcserén törtem a fejem,no de ha az is X km után beszarik?Cseszhetem.Az az érzésem felujitom.Ahogy irtad ha már ennyire szétkaptam,és igazad van. Ja C16NZ motoros.
moti Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Szia.Oké csinálok képeket.Merre laksz? Köszi szépen. Nagykátán lakok Pest megyébe
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Képeket mutasssál már, én is leakarom majd venni szétnézni, de még így nem merem :S :/ Van itthon 1 másik HF milyen kép kellene?
Thor Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Szia.Ugy néztem hogy benzint öntöttem a szelepekhez ,a harmadik hengernél egyből eltünt a benzin.Egyből.Igen gondolkozom a gyürüzésen,de akkor már hajtókarcsapágyat is cserélni kéne.Tömitések,ahogy irtad szelepszár.....Eddig motorcserén törtem a fejem,no de ha az is X km után beszarik?Cseszhetem.Az az érzésem felujitom.Ahogy irtad ha már ennyire szétkaptam,és igazad van. Ja C16NZ motoros. Nincs átégve a szelep? :o
Thor Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Van itthon 1 másik HF milyen kép kellene? Donki! Vagy másik hengerfej? :o
öcsibácsi Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Donki! Vagy másik hengerfej? :D Az már 1 levetett HF. :o
Donki Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy?
ady19 Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy? Először is feltöltöd a képet egy képfeltöltő oldalra (pl. kephost.hu;kepfeltoltes.hu stb). Miután feltöltötted a képet kapsz egy közvetlen linket! Azt a linket beszúrod a hozzászolásodba. Ezt úgy tudod megtenni hogy van egy olyan gomb amikor a hozzászólást írod hogy "kép beszúrása"-->(bizonyos böngészőknél engedélyezni kell ideiglenesen a felbukkanó ablakokat ehhez a művelethez)! A felbukkanó kis ablakba beszúrod a kapott közvetlen linket és már kész is! Sok sikert hozzá! :o
isi Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Sikerült megoldanom az első ködlámpa rejtélyét:D a kapcsolója nem érintkezett mert a foglalata hátra el volt tolódva kicsit:S:D (régebbi téma már, csak úgy megosztottam hátha valaki ilyenbe esik, 2 csavar fogja a villanykapcsoló konzolt jobb oldalt)
Donki Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm.
öcsibácsi Elküldve November1, 2010 Elküldve November1, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm. Papírost?
Thor Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Helló hogyan kell ide képet felrakni?:)Amugy ha tekerem át a motort igy hfej nélkül is sercegő hangot ad és nem kicsit:(Ez mitől lehet?Gyürűtörés vagy? Mennyit tekertetted így? Egy idő után olajkenés híján már kophatnak a dolgok... szóval csak óvatosan :o A sercegő hang honnan jön? Önindító? Csapágyak? Olajpumpa?
Thor Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Sikerült megoldanom az első ködlámpa rejtélyét:D a kapcsolója nem érintkezett mert a foglalata hátra el volt tolódva kicsit:S:D (régebbi téma már, csak úgy megosztottam hátha valaki ilyenbe esik, 2 csavar fogja a villanykapcsoló konzolt jobb oldalt) Grat :) Nekem meg megint szórakozik a bal első ajtó központija :o Amíg nem raktam össze addig jó volt minden, de még kapott egy sor kúszózsírt minden mielőtt rádobtam a takarót, de még így is hülyéskedik néha... Valami szorul :D Szerencsére bekentem a patentokat szilikonzsírral, így könnyebb lesz a szétszedés :)
öcsibácsi Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Neked lenne talán eladó motorod? Hol laksz? Csak, hogy kérdezősködjek-e a cimbiknél?
fahee Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Ha esetleg valaki tud C16NZ mocit nem aranyáron az kérem,jelezze.Köszönöm. C18NZ-t tudok, ha az megfelel.
Donki Elküldve November2, 2010 Elküldve November2, 2010 Hol laksz? Csak, hogy kérdezősködjek-e a cimbiknél? Székesfehérváron lakom.
Recommended Posts